jedete tam ? a budete vybirat novy kolo nebo jenom „koukat“ :-))
jedete tam ? a budete vybirat novy kolo nebo jenom „koukat“ :-))
Jedeme tam celá banda, ale kola už máme vybraný ,–)
Budu tam, ale bez budoucích nákupních nadějí.:-/
asi tam pojedu, mozna se mi neco zalibi.....ale cely kola nekupuju… p.s. kdy to je ?
10 – 13.11 2005
jedu. Kolo uz je vesmes virtualne postaveny :-) Akorat chybi finance :-/
jo jo rozhodne se tam chystame s kamosem
jedu, ale jen koukat :-)
neni este trochu brzo, dyt je to az za dlouho, jinak jel bych rad, uvidime jak to vyjde,
Někdo musí plánovat trošku dýl do předu. Třeba pro mě je to tak akorát, abych si zařídil program tak, aby mi to vyšlo – no ještě 14 dní mám čas, ale to už bude na poslední chvíli :o). A myslím, že jsou lidi, kteří jsou na tom ještě m,nohem hůř.
Takže plánuju, tak abych se tam dostal a určitě i něco nakoupím. Potřebuju hlavně oblečení a nějaký pořádný světlo.
no jo, vy pracujici lide to mate tezsi nez ja jakozto student, se muzu teoreticky rozhodnout vecer predtim a nebude to zadnej problem, ale to asi delat nebudu,radsi si to s nekym domluvim, ale to uz aby si to ten dotycnej zacal planovat ;)
Ja si taky myslim, ze to je moc brzo. Nereknu akce tipu olympiady (kdyz chces soutezit:) nebo tak, ale resit jestli se pojedu podivat na domaci veletrh vic jak rok dopredu?
no jo to sem si ani nevsim co sem napsal za kravinu , opravuji na 05
No budou vystavovat věci pro ročník 06, tak pro mě je to SportLife 06 :o)
Nevíte jaké značky tám budou vystavovat?
Kovarik… Inak doveziem tam aj moj. A mal by tam byt nejaky pretek na trenazery. Uz to mam dohodnute s kamosmi. Oni budu chlastat a povzbudzovat a ja zavodit :-)
ano, oboji
minuly rok som si vybral pred dvoma tyzdnami zrealizoal
resis to moc brzo. kazdopadne tam budu spis koukat, pochybuju ze by se tam objevilo nejaky kolo co bych si koupil, ikdyz…
ten ram co som si vybral nebol k zohnaniu no ale uz ho jazdim toho roku sa tam idem znova pozriet na novinky
To uz zase bude SL? Jsem to cekal nejdriv tak za mesic – ne? Mozna budu muset jet a kolo je uz vybrany;-)
Možná trošku mimoňská otázka, ale tam se i prodává?
u vetsiny stanku ano
Jedu!
Jen tak mimo: Nezměnil sis charekteristiku v profilu? :-)
:)
Tyvole, já ne!!! Kdo to byl??!!!
Až zjistím, kdo to byl, tak fičák!
chtělo to hodit sem kopii toho, co tam bylo napsaný, takhle si to ostatní moc neužijou, ale bylo to celkem vtipný :o)
budou tam nizsi ceny nez normalni maloobchodni nebo to bude stejny?
Vyssi. Budou to novinky ;)
v jakym smyslu vyssi .. jestli jako … dam priklad bude tam kolo za 50.000,– za x tydnu se dostane do prodeje a bude stat 40.000,–? .. Nebo jak jsi to myslel ..
Budes se tam taky nekde motat? Rad bych toho „borce“ poznal .. :)
Aby si nebol sklamany! Myslim ze zostane radsej v anonymite :)
Asi tam budu. Nejspis celou dobu. Jeste uvidim.
presne todle jsi rikal i loni :)
Jsem tam byl dva dni a i srazu jsem se ucastnil.
off topic: ten novej cervenej cornutej krasavec se asi nenasel, ze …
To byl jen vtip vuci mechanikovi a jeho chlubeni se cizim perim.
e?
To vidim, ze jsi to nepochopil :)
necekal jsem nekolikasmylsnou odpoved ;)
na me musis, jasne a strucne ;)
Ja vim, silnicar :) Polopaticky… mechanik mel ve svem profilu fotky cizich kol. Coz mi prijde jako chlubeni se cizim perim. Jak by to vypadalo, kdyby si tam kazdy dal vsechny kola na ktery kdy sahnul. Tak jsem vzal jednu fotku a na chvili vydaval tohle kolo jako sveho straceneho milacka. Kdyz se ti co to pochopili zasmali… mechanik napr. tak jsem ho zase smazal. Tj. vse.
ty ses kua; a ja sem v olmiku obesel kvuli tobe nekolik bazaru jesi tu cirou nahodou nebude na prodej … sou forky ;)
Proto jsem to tam mel jen pul dne, aby to nikdo nedelal :) Navic to bylo o tri kola dal nez to same kolo ala mechanik. Na stejne strance. Dokonce uplne stejna fotografie. A datum ztraty jsem dal o den driv nez datum na fotografii, aby to bylo uplne jasny… Sherlocku :)
tak toho jsem si fakt nevsim a nepredpokladal jsem ze je to ‚vtip‘ Aby se ti to jednou nevymstilo ;)
sezrals to i s navijakem :-)
Konkretne u ceho?
Konkretne u kol :)
nekecej :), ja myslel ze u gymnastiky .. :)
jak by rekl Kibic – u tech osklivejch :-)
Presne tam. Tam je totiz nejmensi koncentrace holátek.
A co tam budes robit?
Jen se tak poflakovat ;) Mozna zakalim. Kdyz mi nekdo poda ruku, tak pravici potresu a tak.. znas to :)
Ale hej… :)
na kola nevim, nektere obchody tam prodavaj…s vystavni slevou..ja a kamos jsme tam udelali minuly rok dost vyhodne nakupy (ja usetril 1000 na dresu a 900 kamos na svetle).Rad bych tam jel i letos, nejakej cash sebou beru urcite…
JEDEME s bandou, hlavne na cumendu.
Bude letos zase sraz u Suntouru??? :))
Taky bych se rad srazil, ale jeste nevim kdy tam pojedu .. :)
Nejaky protestny zraz? Obstupit stanok, aby sa k nemu nikto nedostal :)
spis by to chtelo nekde venku. Loni tam byl docela spunt a rekl bych, ze letos bude lidi vic :-)
Loni venku dost lilo, byli jsme radi ze jsme prebihali z haly do haly bez prilisneho promoceni.
O to by to bolo lahsie sa spoznat :)
a taky pekna kosa ;)
Chystam se take
budu tam.Koupit se tam až tak moc toho za slušnou cenu nedá.Srazu se zůčastním-pokud bude
jedu a beru blacka sebou, sice o tom jeste nevi…:-)
Jezis to bude novejch ksichtu… to si to zase nestacim zapamatovat :)
Ten muj si rozhodne zapamatujes .. :)
asi taky pojedu, neco jsem vloni pokoupil a jel jsem Spinning Vuelta Ride. Rad bych to letos zopakoval…