• kurýr na bajku

Ne že mě budete napadat, že sem to já. Každopádně je fakt, že jako kurýry nás tydle nepříjemný záležitsti potkávaj nejčastějc.

Onehdá kámoš vystrčil nos z hospody a co nevidí… U jeho kola stojí týpek s hydraulickýma pákovkama, který byly už lehce zakouslý do jeho podkovy. Kámoš teda na maníka naběch, ale ten se musel dát na útěk bez pákovek, protože hydrauliky jen tak nepovolej a naskočil do nastartovanýho kombíka, se kterým zmizel. Pákovky mu zůstaly a zde sou k vidění: http://www.bike-forum.cz/forum/foto.php?…

Ve čtvrtek se mi stala nemilá věc, a to že sem vytrousil stavítko ze svýho Wedlocku http://www.bike-forum.cz/forum/foto.php?… , což prakticky znamená, že už ho nikdy nikdo notevře a tak volám kámošovi, a? doveze ty pákovky, co mu zůstaly z tý záležitosti u hospody. Kámoš tedy dorazil s pákovkama, jenže ouha, na Wedlock nestačej ani hydraulický pákovky !!! Pak tedy zbejvalo jediný a to zavolat zámečníka, kterej musel někde najít zástrčku a pak to přefiknout flexou. Stálo to 500Kč a věřte tomu, že to bylo tak komplikovaný a dělalo to takovej bordel, že by si todle žádnej čórkař nedal.

Večer v hospodě samozřejmě někteří nechtěli věřit, že pákovky přestřihnou podkovu za dvě vteřiny a tak došlo k jednomu demonstrativnímu přešmiknutí, což je taky vidět na obrázku výše.

ČÓRKAŘ PROFESIONÁL MÁ PÁKOVKY A DODÁVKU NEBO KOMBÍK !!!

0 0
    • JohnLee  

Super test…

0 0
    • Siddha  

To je jak do toho platku DTEST. Ale dobry info, dik.

0 0
    • Martyss  

Kde se dá Wedlock koupit? V nabídce českého spešlu ho nevidím:-/

0 0
    • venca1  

a nejsi to náhodou ty?

0 0
    • wbiker  

No, bratranec kdysi taky zamknul u hospody kolo, zadní kolo + rám. No a když se potom vrátil, zámek zůstal neporušen, ale zato na tom kole nezůstalo nic jinýho než to zadní kolo a rám. takže ani ten kvalitní zámek není vše.:-)

0 0
    • terák  

Mně na tom přijde nejlepší, že někdo uprostřed města piluje všemi možnými způsoby zámek na kole a nikdo se nad tím nepozastaví.

0 0
      • mosquito  

kdyz sem zttratil klice a sam si „kradl“ vlastni kolo tak ze sem si k dopravni znacce (u nej bylo kolo zamceny) dokutalel popelnici, znacku sundal (4 matky) kolo pretahl a znacku namontoval – kolem 16hod, ulice plna lidi, kolem me jich proslo mozna 100 a jen se optal jestli je moje – a to 150m daleko v ty samy ulici byla stanice policie a nikdo me nepraskl .. tak se nediv

0 0
        • mike!1  

Tak to je mazec:-)))))

0 0
          • mosquito  

je to k placi … kdyby aspon jeden clovek co sel i kolem tech cajtu tam rekl – hele tamhle nekdo demonutje znacku u ktery je kolo, tak pocitam ze me jely omrknout a zkontrolovat … ale nic, proste *****

0 0
            • kurýr na bajku  

Aspoň tomu zámečníkovi to bylo divný a tak chtěl občanku.

0 0
            • sraldo lattrinny  

Je to těžký. Ten borec z Novy se ozval a jak dopadl.

0 0
              • Pavlis  

No kdyby meho ocelacka nekdo ohrozoval pistoli, tak po nem jdu taky:))

0 0
              • mosquito  

tak to je vec jina a smutna, ale jestlize jdu kolem a vidim to a ani ne 150m v ty samy ulici je policejni stanice tak projdu tise kolem a na ty stanici to „anonymne“ ohlasim, cajti by tam jeli radi a ze budes anonymni tim lip pac si pak zapisou ze jeli kolem a nekoho chytli

0 0
      • JFB  

no to bylo uz kdysi v Cykloservise, clanek jak „kradli“ zamcene kolo, a nikdy se nikdo z kolemjdoucich neozval…

0 0
      • Lister  

Podobná zkušenost, ale ne z kradením kola, ale s nabouráním auta. Viděl jsem, jak jeden poloslepý děda při couvání naboural novou Oktávku a pak se pokoušel ujed. Než se z tama vymotal tak mu to zabralo asi 1/2 minuty, ale kolemjdoucí dělali jako že nic. Nikdo se ho nepokusil zastavit. Bohužel než jsem se k němu dostal, tak byl pryč, ale aspoň jsem si všiml značky, tak jsem napsal tip auta, jeho barvu a poznávačku na lísteček a dal to za stěrač té Oktávky. Nevím jestli mu to pomohlo. No prostě práskač hadra :o)

0 0
      • mm  

me jednou volala sestra, ze ji nekdo poskodil zamek a nejde otevrit, vybavil sem se stipackama a vyrazil. vubec to nima neslo, dratek po dratku sem to strihal. po nejake dobe ke me prisel chlapek, podival se co delam, rekl pockej a donesl mi pilku na zelezo :)

0 0
    • venca1  

1.nevíte z čeho se ten wedlock vyrábí že je tak silný 2. kde (u čeho) si zamykáte kolo, třeba stojany bývají z obyč oceli, tak asi taky jdou lehce zničit, ne

0 0
      • kurýr na bajku  

Je to specialní slitina, odolná proti zmrazení dusíkem. Víc ti k tomu opravdu nepovim. Zamykání je nejbezpečnější k semaforům pro chodce, k zábradlí, k mřížím a vůbec k masivním věcem. Je ale fakt, že masivnější věci obejmeš pouze Wedlockem, nebo nějakým lankem.

0 0
        • Shaddy  

K tomu Wedlocku:

• podle informací z webu jsou části zámku z kalené nebo jinak tvrzené oceli a nýty z nerez oceli, zřejmě dobře pochromované, takže bez dobrého nářadí asi nepůjdou odvrtat. Každopádně je to asi nejlepší zámek na kolo, co jsem viděl.

Nevíte někdo o fotce, kde je ukázka kola zamknutého tímto zámkem? Zajímalo by mne, jak je dlouhý. Ten Abus mi příjde dost krátký.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Troll  

Mne ukradli motorku ze spolecne garaze. A jestli nekdo vite, cim se motorky zamykaji.:-( Prestipnute, hadam taky nejakyma hydraulickyma nuzkama.:-( Ten Wedlock, to je darda. To asi zamrzi, ztratit klicky, co?:-(

0 0
    • lenochod  

je doplním „ČÓRKAŘ PROFESIONÁL MÁ PÁKOVKY A DODÁVKU NEBO KOMBÍK !!!“ a v hlavě nasráno !!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
    • pepino  

Něco jako Wedlock, pod Schlosser www.bikesport-shop.de/shopindex.htm

0 0
    • raceman  

hoď tu znova fotku těch pákovek pls.

0 0
    • maly bob  

nejdou mi otevrit obrazky muzes je poslat na mail?? mas ho pokud si vzpminam

0 0
    • maly bob  

nejlepsi zamek sou normalni policejni pouta, sou lehke a zabiraji malo mista a kolo nenechavam moc bez dohledu takze to staci

0 0
      • pz-km  

to nedelas dobre, jaromire policejni pouta (ty klasicke) maji zapadku tak blbe osetrenou, ze jdou v poho odjistit… jo hosi, mi kriminalnici to zname, ale moc tohleto nerozhlasujte :) novejsi typy uz to maji provedeno trochu lepe, takze to uz nende tak jednoduse, ale de…

0 0
    • pz-km  

nemam wedlock vyzkousen, ale muj dojem je, a to dost silny, ze pokud bych ho vzal pakovkama s delsim britem mezi ramenama na cep, tak se rozleti taky velmi rychle… vzhledem k tomu, ze na obrazku mas wedlock rozpojen mimo zamek :) tak to vyzkousej a poreferuj, at vime, zda mame do toho investovat. d.

0 0
      • kurýr na bajku  

Tak vzhledem k tomu, že mám k hydraulickým pákovkám přístup, tak tě mohu ujistit, že to nejde. Máš stejný nápady jako jedna smažka co mi voblejzala ve Vodičkovce kolo. Nejsi to náhodou ty ?

0 0
    • pz-km  

jeste sem si vzpomel – kdysi davno nekdo pred nadrazim ukradl hromadu kol na jeden zatah a to tak, ze prijel s v3s s ramenem, nalozil dva stojany i se zamcenema kolama a odjel. samozrejme lidi to hned hlasili, ale nez prijela policie, teda tehda vb, tak borci byli davno v trapu. bylo to nekdy pred „revoluci“, tedy vlastne tichym souhlasem strany s legalizaci nakradaneho majetku v ramci budovani komunismu, no a tesno po 89 to nekdo na tom samem nadrazi s velkym uspechem zopakoval…

0 0
      • Vojtas  

nechapu jak mohly ujet s vejtraskou, dyt bych to predjel na kole, a ten ramus co to dela, by to museli najit hnedka kdyby chteli, ale pak je otazka jak by ji zastavavili no :)

0 0
        • kurýr na bajku  

Já si zas z tý doby nepamatuju žádný cyklostojany, ale to je fuk.

0 0
          • pz-km  

nepamatujes? no preci jen uz nejsi nactka, tak bys mel, ikdyz nevim jak je to v praze, pupku to sveta :) – vsechny byly zhruba stejne, takove ram 2×1 metr s metr vysokema jehlanama z kulatiny osmicky po 20 cislech – tyhle stojany jsou porad k videni a pouzivaji se…

0 0
            • kurýr na bajku  

fakt nevim, sorry… možná někdo má foto, ale i tak to asi uvidim poprvé

0 0
            • rock  

jj, tyhle stojany byly i u nás na lontě, v každé dědině u potravin nebo hospody …

0 0
        • pz-km  

ty si s tim asi nejezdil – delaly se dva zakladni typy (armadni klasika a pak pozdeji civilni) ja sem mel moznost ridit civilni korbovku (s5t) a ta dala ±80, navic v te dobe ju honit embeckem zas takova vyhoda v rychlosti nebyla a v3s jezdilo stejne jak avii(renaultu) neurekom, respektive nebyly moc jina auta…

jinak mala vsuvka – na sraz hummeru nekdy pred 4 rokama prijel jeden manik s vyrazenou v3s a vyjma podelne jizdy po vrstevnici jim to v dalsich disciplinach natrel ac se to nezda, tak i pres slabe motor, nesynchronizovano prevodovku a jine neduhy ma i po 50 letech vyborne podvozek a skvele jizdni vlastnosti v terenu…

0 0
          • pepek  

Tak tomu bych aji věřil, na vojně co nedala Tatra, tak V3S v pohodě, akorát pomalu.

0 0
          • Vojtas  

hehe, sice sem to neridil(nemam ridicak) ale posledni mesic sem s tim byl skoro kazdej den, s vrtnou soupravou na studne, nebo s ramenem a korbou, nebo se skrini, vsechno army verze, taky sem na tom vymenoval prachovky na predni naprave, takovej nakej filtr na vejfuku, ale nevim jak se to jmenuje, a to byla vejvetsi libovka, jak se dostat k tem sroubum, zarezli byly ze sem jim utrhaval hlavy a pak se pokousel zbytek nejak vymlatit z diry, to byla pracicka. A o tom ze to je dobry auto do terenu sem se presvedcil kdyz sme delali misto v lese kde sme meli vrtat, naky popadany stromy proto neni zadna prekazka,akorat espezetka to nejak nerozchodila ;). A ze by to jelo nejak rychle se rict neda, este kdyz sme za tim furt tahali kompresor velkej jak obytnej prives, to byl pak ale spis problem to zastavit. Tot moje letosni brigadicka :)

PS: vsechny prachy pudou do kola ;)

0 0
    • sportovni_biker  

Abych nedělal nové vlákno, tak to zapletu sem – mrkněte se na tuhle stránku a třeba ho někdo poznáte…

www.zlodejkol.wz.cz/

0 0
      • TheIF  

Canyon – stím bude v ČR nenápadnej :-) ale asi ho stejně rozeberou…

0 0
      • Pavlis  

Otevrena vrata na dvorek a kolo k nicemu neprivazane? Tady si muze dekovat hlavne majitel kola…

0 0
        • Vrci  

Navíc tohle je na samém konci Budějovic, kde neni téměř žádný pohyb chodců. Kdysi jsem pracoval na této ulici trochu víc k centru. Zamknul jsem si kolo podobným způsobem (zacvakovacím zámkem) a až když jsem chtěl odjet domu, tak jsem zjistil, že jsem klíče nechal doma. Favorita jsem táhnul až na druhou stranu města. Minula mě i dvě policejní auta, jediné reakce jsem se dočkal u skupinky ožralů před hospodou U Koníčka, kteří na sebe hulákali: „Hele vole, takhle se kradou kola“

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.