Jak parkujete kolo? Ja jsem slysel, ze se ma na prehazovacce i presmyku odradit, aby si pruziny oddechly. Parkujete takhle kolo vzdycky, nebo jen kdyz treba tyden nejezdite?
Jak parkujete kolo? Ja jsem slysel, ze se ma na prehazovacce i presmyku odradit, aby si pruziny oddechly. Parkujete takhle kolo vzdycky, nebo jen kdyz treba tyden nejezdite?
ja ho mam na haku ;)
To bylo hrube :)
U mě je standartí parkovací převod prostřední pila a nejmenší pastorek. Pokud dám nejmenší pilku tak mi začne přehazka zavazet ve stojanu kam to kolo parkuju. Aspoň trochu tak ulevím přehazce – ale platí jen pro normální, u inverzní si musíš vybrat, kterou pružinu chceš pošetřit :o)
to pak mas spatnej stojan
stojan fakt nic moc :o)
u inverzni to davas opacne – velkou a vzadu malou
Nemusim…NE-MU-SIM :o))
Kdyz mas kvalitni spojku na retez – delal jsem to tak mesic – vzdycky na nejvetsi pastorek a rozpojit retez…no…uz mam klasickou XT :))
vetsinou opreny o zed. ale dneska sem videl jak vyparkovava svoje auto lempl…do 15 minut sme v klidu za nadavani sousedu odjeli:o))
:-)
ja parkuju…malou pilu a malej pastorek.
Nejlepší je sundat řetěz a povolit lanka, a uvidíš, kam se sama zkroutí…
teda ze by se mi chtelo po kazdym treningu sundavat retez…:-)..(vtip)
Kdybys vozil SRAM s rychlospojkou, a po každé vyjíždce řetěz vložit do olejové lázně, zabere to chvilku a řetez si pohoví:)
no sram jsem parkrat na kole mel…ale ze by to byla zase takova pohoda to sundat…tak to teda neni…vetsinou to trva dyl nez to roznejtovat. A jeste ses od toho celej zas…chci rict spinavej :-)
parkuju ho vzdycky na prostredni pilu a treti nejvetsi pastorek,abych se od baraku hned mohl rozjet do kopce a nemusel tam hned u dveri neco rychle rvat. je to docela napnuty ale na to uprimne kaslu:-)
Mám kola opřený v garáži o zeď a většinou tam mám ten převod, který tam je, když přijedu:) Tohle moc neřeším, každá pružina jde většinou vyměnit…
vzdycky
Neresim, jezdim.
opreny o skrin v pokoji. a prevod neresim – singl
Nějak mám navyknuté malá – malá. Ale někdy se zapomenu :-)
.. a skocim na starou?
Radim mala-mala (mam jeste klasickou prehazku)vzdyzky dokonce i kdyz prijedu k hospudce na 1ks, proste sila zvyku