jenom by mne zajímali jestli někdo z vás má nějhaké z těchto sedel a jestli jste pocítili nějaké zlepšení v oblasti sedacích partíí.
jenom by mne zajímali jestli někdo z vás má nějhaké z těchto sedel a jestli jste pocítili nějaké zlepšení v oblasti sedacích partíí.
Alias 143. Pocítil jsem úlevné zlepšení v oblasti perineální. :')
a byl ten rozdíl tak výrazný?
Pro mě to bylo výrazný. Vyhovuje mi, že sedim na těch kostech, a ne na ču… Ale asi mi právě tohle sedlo sedlo, jinýmu zas sednou nemusí. Žádný univerzální sedlo asi neni. :')
Mel sem avatara a vydrzel sem to asi 60km. Neuveritelne tvrdy a na me spatne tvarovany. Gel tlacil nejvíc. :o)
no sirka sedla by mela podle specialized byt zjistitelna podle jejich tlakove podlozky (zjisti se rozchod sedacich kosti) zdroj: Velo 10/2005 str.90–91 podlozk aby mela byt asi primo u dovozce k sehnani
U autorizovaného prodejce: www.specialized.cz/…odejci05.php v Praze ji maj v Řeznický, ale musí si o to změření člověk říct.
jsem misto oficialniho prodejce napsal dovozce. jsem manas :-)
Včerá jsem ho koupil a chci ho zkusit místo Nisena.Tak jsem sám zvědavej.Podložku mají u Stratílka(Litomyšl),ale sedlo jsem koupil u Kulhánka v Hradci Králové.
Tak pak dej prosimte vedet – ja se chystam resit uplne to samy: prechod z nisene na gobi nebo na nejakyho spesla…
Já mám Rival MTB a spokojenost. Je to podobně řešené sedlo. Chvíli tě tlačí kosti , ale to je ten efekt, že sedíš na kostech a nemačkáš si měkké části a tím umožňuješ relativně nromální průtok krve. Po dvou vyjížďkách vše ok!
Tak náhodou koukám, ten Rival je širokej 130 mm. Sice je to krásný sedlo, ale může se stát, že pro někoho moc úzký. Ale to se bez změření asi předem nepozná. http://www.specialized.com/…qProduct.jsp?…
Máš pravdu … měřil jsem si dlouho rozteč kostí :-)) v sedě, ohnutý, ve stoje.
Včera jsem namontoval Avatargel 143, dal 30km zkušebně a zatím max.spokojenost.Měl jsem Nisena od Fizika a zatím spešl mnohem lepší.Uvidíme na delší štreku.
Ječňák je borec!