Co radíte??
Co radíte??
Fakt chceš poradit?? Tak sakra hledej v historii!!!!
nemyslis, ze kdyby se vsechno melo hledat v historii, tak by toto BF ztratilo smysl? historie je historie – tzn. ze nektere veci se casem mohou zmenit, takze driv mohly byt napr. shi. a ted tru. a naopak..doufam, ze je to dost jasny=)
bohuzel v tomhle pripade nevim..
kazdopadne tvuj prispevek vypovida o tvoji velke vstricnosti;)
Já jsem pro Truvativ , protože dělá unašeč převodníků a kliku z jednoho kusu , a taky záleží na tom jakou cenovou kategorii máš na mysli .
Tobě radím upřesnit otázku, pokud se chceš něco dozvědět a jiným zase radím, aby dotazy, ke kterým nemají co říct, laskavě nechali být a nepředváděli na nich, jací že to nejsou zkušení borci (že, gobike?).
např LX – Firex a XT(XTR) – Stylo myslel jsem to celkově… Myslím si, že Truvative je každým rokem lepší…
Kolik do toho chceš investovat? Třeba LX kliky 2005 se daj sehnat s poštovným do 3Lk.
Já chci diskutovat o kvalitě, ne o ceně…
tak to bych si bejt tebou precet thread „klub cvakajicich truvatistu“ nebo jak se to jmenuje…
kluci maj XTR-ko a taky cvaká…
mam opacnou zkusenost, XTR vubec necvaka
no já bych šel do Truvativu Stylo Team Giga X-pipe…jsou super a nejsou to až taková masovka jak SH.
po tom jaké měl Pekáček o ostatní se stylama problémy bych truvativy raději vynechal-aby se mi u každého pádu kliky ohnuly, to fakt nemusím.
myslis novou ci starou verzi Stylo? Je v nich docela rozdil…dost velkej…no…rekl bych, ze to jsou uplne jiny kliky :o)
mám poit, že pekáček psal o tý starý.Fakt si nejsem jist-ale slitina je stále stejná a co jsem kokal na provedení.Prostě se mi zdá že je tam moc málo materiálu kvůli úspoře hmotnosti.Prostě na pohled se mi zdály lx masivnější,a taky jsou duté.To je taky +
Neboj…ja to zkoumal…pekacek mel starou verzi…na te nove je to dostatecne dobre profilovane – za ty bych dal ruku do ohne…ale neskakal bych s nima … na to mam LX :)))
ty těm lx tak věříš?Hony maj prej silnější tu osu-těm bych věřil na skákání víc.
No ja to myslel tak, ze si obcas trosicku malo na XC bajku povyskocim…takze tam jsou lepsi ty LX…
No..nicmene vim minimalne o jednech, ktery jsou vozeny na DH :)
Btw – mne na moje skakani vydrzel i 4hran… :)
No já bych řek, že ani LX ani Stylo nejsou na skákání…! Hussefelt je na skákání.. A srovnávat LX (měkoty) se Stylo.. to nejde.. např. převodník u Stylo vydrží celou sezónu (i víc) při závodění, ale u XT nevydrží. Shimano bylo super, ale už to není, co bývalo… A pak poměr cena/výkon je taky jednoznačný… poslední O.K. kliky od shimana byly kliky XT na čtyřhran před oktalinkama..
Hmm…prevodniky nehodnotim…na LX vozim Race Face z Evolve XC 03…jsou asi 100× lepsi a taky lip vypadaj :)
Jinak – mekkoty…jak to myslis? Ja hodnotim kliky jako kliky a prevodniky jako prevodniky…na DH vozim Hussefelty…to jo :)…
Octalink – nevim co je na nem spatnyho krome nekterych os…moja vozi LX 03 k naprosty spokojenosti :)…
jsem jednoznacne pro Shimano, je materialove lepsi,vymakanejsi,neni problem s nahradnimi dily.
no těch důvodů proč jezdím TRUVATIV stylo team je víc…jednak jsou fakt pěkný,mám pocit že se líp navádí retěz při řazení, povrchová úprava je odolná, je na nich systém duté osy a hlavně to není Shimano :o)
Nevím jestli sh nebo tru.Já mám FSA Aft.Bburn.Jsou sice o něco dražší,ale super.