na Kase jsem narazil na camel MULE za 1700 s dph http://www.kasa.cz/index.php?… je to dobra cena? nebo je tenhle model uz mimo kvalitativne a dnesni vaky jsou uz lepsi. a proto se snazej tohodle zbavit?
na Kase jsem narazil na camel MULE za 1700 s dph http://www.kasa.cz/index.php?… je to dobra cena? nebo je tenhle model uz mimo kvalitativne a dnesni vaky jsou uz lepsi. a proto se snazej tohodle zbavit?
kasa = bikestore.cz je v akci tuším do konce týdne… já ho kupoval ještě za cca 3000 a pořád si stojím za tím, že za ty prachy stojí. Tenhle nový by měl mít i lepší vak (s protiplísňovou úpravou tuším, to není od věci).
tak to to musim rychle zvazit. by se dalo par kacek usetrit
Mám model 2004 je super.Nevím jestli je model 05 ještě v něčem lepší.Ale já bych do něj šel…je to dobrá cena.
Mám taky model 2004, myslím že letošní model má místo na vak kolem dokola na zip takže je tam lepší přístup, než jen z vrchu.
MULE je velmi dobrý vak. Při troše skromnosti se s ním dá absolvovat celodenní výlet a při troše neskromnosti i podvečerní dvouhodinový švih. Kupoval jsem ho už před nějakou dobou asi za 2.700 Kč. Za ty peníze neváhej.
je sice krásnej ale jak na něj koukám stále těžce předraženej tak zase nic flašky v košíku to jistěj…
Zcela funkční napodobeninu (vč. vaku a obalu do deště) jsem si vloni nechal koupit v Aldi Sud za 10 euro.
tak tahle cena odpovídá reálu…
stejne jako cena camelu realu neodpovida!
fšak jsem psal že ten Camel je děsně předraženej..
vsak ja s tebou souhlasim,pouze jsem to jeste napsal naopak – doplneni
hele normalni bezna cena je 1990, tak si to muzes srovnat
Je to super batuzek, kterej prekvapuje co se do nej vejde vsechno. Brala bych ho hned.
Mam tenhle vak uz asi 3 roky a je fakt hodne dobrej!!!Perfektne sedi,je tam dost mista,ma 3litrovej vak,proste kdybych si kupoval novej tak zase tenhle.
bych do nej sel, jen bych mozna upozornil na: Váha (kg):1 hmotnost (s plným/prázdným rezerovárem): 1.50kg/0.68kg :-)) asi vak neni na vodu :-)
Nas ve skole ucili, ze co litr to kilo. Do 3litrovyho vaku se vejde v realu cca 2,4l vody. tedy 1kg sam bagl+2,4kg voda + nejaky ty drobnosti co ssebou vozis = 3,5kila urcite..... nebo ne?
urcite jo. Se D. Turecek asi prepisnul :-) ps: kdyby byla teplota vody ve vaku 4°C, tak je hmotnost kejmlu nejvetsi :-)
AAAA, chemik ;)
3.8°C- jeste o trochu vic:)
samozrejme u destilovane vody :-) to by byla mnamka
fakt jenom 2,4 litry. Do mojeho 3 litrového Hydrapacku se vleze na max 3,6 litrů – na celý den tak akorát.
do mojeho tiez, model z r.2004
jen 2,4L? nachapu, ja do nej pri normalnim plneni narvu 3,1l a pri tlakovym pres 5l.....
tos mě uklidnil, jsem už myslel, že mi nebude stačit. Jsem zvědavý, jak dlouho mi bude trvat než ho umyju a vysuším, u Hydrapaku to nebyl žádný problém – pokud mě bude štvát tak nakonec zkončí u bráchy :o)
myti bez problemu a suseni: proste to vytru uterkou…
No právě, vytírat se mi moc nechce, teď to vždycky jen vysprchuju a pověsím mezi ručníky okapat, druhý den vytáhnu suchý vak a jedu znova. Ale třeba si zvyknu. Objednal jsem MULE hlavně proto že batoh mi přijde promakanější a větší než u mojeho Hydrapacku, ale za tím, že Hydrapak má nejlepší vaky, si stále stojím :o)
s tim souhlasim a ted uz to delaj i se zahnutym naustkem,coz ja jeste nemam a davat za nej 200,–nechci.
to sem si taky myslel. mam hydrapak 3 roky, letos se mi rozlepil vak na vodu, taxem sel do camelovskyho, stejne jsem uz od nich pouzival hadicku a naustek. bal jsem se sice, ze ten otvor se zavitem bude moc masivni a tudiz ho budu na zadech cejtit, ale v poho. a navic se s nim i lip manipuluje, a rozhodne neschne hur nez hydrapak…
vsem dik za rychlou reakci. uz putuje postou ke me. a za usetreny chechtaky sem vzal retez v akci. ten se nestrati. beztak bych to kupoval na jare. A TO SE VYPLATI :))
Tak já jsem si taky jeden objednal. Doufám že mají ještě jeden kousek. Aspoň budu moct porovnat jestli je Camel opravdu o tolik lepší než můj Hydrapak :o)
No uvidíme, kdyžtak bude dobrý dárek pro bráchu na vánoce :o)
Tak na mě jeden kousek zůstal. Už se na něj těším.
tak jsem si ho taky poridil,mam i hydrapak delta,ale ten byl malej skoro se tam nevesla svaca:-)a hlavne jsem chtel 3l vak.sprovnani kvalita batohu podle me stejna,naustek lepsi urcite camel a vak si myslim ze lepsi hydrapak-diky cisteni staci dat naruby.cena 1690:-)myslim ze podobna jako u stejne velkeho hydrapaku