Potrebuji poradit pri vyberu krosoveho kola. Chtela bych aby bylo predevsim lehke, rychle, dobre ovladatelne s pohodlnym sedlem a razeni s otocnou rukojeti. Dik moc za odpovedi. :-)
Potrebuji poradit pri vyberu krosoveho kola. Chtela bych aby bylo predevsim lehke, rychle, dobre ovladatelne s pohodlnym sedlem a razeni s otocnou rukojeti. Dik moc za odpovedi. :-)
takova mala otazecka???? Damsky nebo pansky ram????
bud Author Stratos http://www.author.cz/index.php?…
a nebo Author Vista http://www.author.cz/index.php?…
to si taky nejsem jista. V obchode jsem zkousela Stratos i Vistu a pripadalo mi, ze maji dost uzka riditka. Co si myslis o Meride 8700 (i kdyz razeni ma na packy).
Myslim, ze riditka jsou siroky akorat.Co se tyce ramu, tak klidne panskej, damsky se mi zdaj tak na jezdeni do kramu.
Taky nevypada zle co se tyka osazeni je to dobre, menic SH Deore jinak Alivko a docela slusnej zbytek. Co se tyka pacek – zalezi jestli ti opravdu vyhovuje otaceni nebo jen sem tam hodis palec a prehodic prevod :-) Ja mam treba packy a mel jsem i gripshift ale urcite bych uz nemenil takze jsem pro packy. A urcite pansky ram ma lepsi tvrdost a tak celkove to lepsi vypada. Jinak co se tyka tech riditek tak by to melo byt na sirku ramen… urcite nebudou kratka to je jen prvni pocit.
Merida…
Hele, je to tak moc obtěžující napsat proč Merida? Jinak je tková rada na dvě věci…
Merida – komponentové osazení deore+alivio, což v kategorii do 13 000,– má málokterá značka. Doplňky IKE. Našel jsem ještě SUPERIOR RX620s komplet Deore, brzdy Tektro, za 14 000,–. Záleží na pocitu, na kolo si musí sednout Superiory jsou trochu delší. Tož tak…nebo jak…
napsal si to uplne presne tak jak to ma byt… :-)
Mam ted Apache – Kolla – velikost 17, vaha neco kolem 11.5 (lehoucke), uzsi plaste (menis valivy odpor), ovladani svizne, razeni na packy, pansky ram. Tim, ze maji uzsi plaste je rychle, ale zas v terenu je tvrdsi. V tvem cenovem rozpeti lze uvazovat treba o typu Matto (13999,–), pricemz urcite jde splasit az 10% slevu.
kde se da zjistit vaha kol Apache? Ptala jsem se v jednom obchode a tam mi rekli, ze tyto kola (od 10000,–Kc vyse) vazi od 12 do 13 kg.Apache – Kolla se mi moc libi, ale je moc drahe, mozna bych si koupila Hooha, kdyby vazilo kolem 12 kg.
Vahu jsem na internetu nenasla. V prodejne, kde jsem ho kupovala, mi rekli, ze vazi tak kolem 11 kg (velikost 17). Doma jsem si ho zvazila a odpovida to. Jestli chces zjistit vahu, tak si vem do batuzku normalni vahu, jdi do prodejny, zvaz se tam s nim a odecti pak svou vahu :) Nemusis pak dumat, jestli prodejce keca nebo ne.
dobry napad.:-))))
Ticho! Všechny vás zabiju!