Nalezena pumpa Crank Bros. (modra z Okore)

45 nepřečtených
  • enjoy

jak je v nadpisu,dneska jsme se zacem nasli pumpicku Crank Bros. power pump clear,se jmenuje:-).bylo to na modry z Okore a tesne predtim jel proti nam biker v dresu specialized na introvertu se skarebem. stoji 500,– takze to davam sem,jinak bych to asi nedelal. jestli sem chodis,tak se ozvi,jestli ne tak se o ni se zacem poperem:-)

0 0
    • kurýr na bajku  

Ta je mojeeeeeeeeee !!!! ,–)

0 0
      • enjoy  

neodpovidas popisu sorry:-))

0 0
        • kurýr na bajku  

No jo, ale potřeboval bych ji. Stejnak ji moch ztratit i někdo jinej.

0 0
          • enjoy  

no to ja vim,ale ten biker nemel batoh,cili ji mel v dresu(asi) a navic tam lezela tak pekne ze by ji prehlidnul jenom.. no nevim kdo:-),kdyby okolo ni projel a nevypadla jemu. chteli jsme ji tam nechat lezet,ale pak jsem zahlid nejakou na vsechno zvedavou rodinku…

0 0
            •  

..tak byla skoda jim ji tam nechat co, by ani kloudne nevedeli co to je :D

0 0
              • enjoy  

ale fakt,ja ji nechtel:-),mam velu duopist a ta je bezkonkurencni:-) thread se hybe,dobry..:-)

0 0
                •  

kdyby se nehybal tak skonci v propadlisti b-f a pripadny majitel by to ani nevedel

0 0
                  • enjoy  

tyden to budu tahat nahoru:-).no mozna to nekoho nase…:-)

0 0
          • pepek  

Mám jednu doma a použil jsem ji jen jednou: asi jsem slabej na ruce, ale ten první stupeň mi připadá dobrý tak pro kulturisty, jde to prostě po několika zdvizích už hrozně těžce, tak musím stejně hned přepnout na ten druhý a pak to tedy nemá žádnou výhodu.

0 0
            • pepino  

No vida,kulturista nejsem a oba stupně naprosto v poho:-)

0 0
            • enjoy  

rozumim tomu teda spravne ze ji nechces:-)

0 0
              • pepek  

Nóó, když ji tak chválíte, taj jí asi dám ještě jednu šanci :-)

0 0
    • zac  

Kdyz se majitel neozve tak bude asi venovana do ankety na B-F! :)

0 0
      • 7LK  

Hm… možná blbý nápad, ale kdyby měla nálepku BF s nickem tak by bylo vystaráno a pokud majitel není na BF tak se chudák ani nedozví jak jsou tu seriozní a kamrádští lidé. Možná se zkusil vrátit a jen sakruje, že lidi vemou vše co vidí a má zkreslený představy. Na tohle mi zde zmiňované nálepky přijdou docela vhodné.

0 0
        •  

ale to nahodou neni spatnej napad

0 0
    • Jogador  

A proč jste ho nedohnali, a nedali mu ji?

0 0
      • zac  

Protoze to bylo asi 3 nebo 4 minuty po tom co jsme ho minuli tudiz jsme nevedeli kam zahnul od rozcesti a navic nejel proti nam zrovna pomalu…

0 0
        • Jogador  

Si to přiznejte, že by ste mu nestačili…:)

0 0
          • enjoy  

kdyz on vypadal ze se nam chce predvist,tak za to vzal:-) je ze jet tak o pulku rychlejc nez on abych ho dohnal,to bylo trosku sci-fi:-)

0 0
            • enjoy  

je fakt jsem chtel rict:-)

0 0
              • Jogador  

Já přemýšlel, proč jezdíte spolu, a už jsem nato přišel, stejný kolo, vidle… A i to tempo:)

0 0
                • enjoy  

celkem se nemylis:-).ale to tempo,to si myslel jak?:-))

0 0
                • zac  

vidle jsou jiny!

0 0
                  • Jogador  

Jen je jiný zdvih… Se starým tam je změn hodně, nová vidle, z vlaštovek na rovný atd…

0 0
                    • enjoy  

jak jiny zdvih?:-)

0 0
                    • zac  

a ve vaze vidli je taky rozdil! :) co si myslel se starym?

0 0
                      • Jogador  

Malý, Skareb 1,5Kg, TORA 2,2 tušim Kg, prostě vše co dohánim jsem ted ztratil…:)

0 0
                        • zac  

no ja se snad ted dostanu k 11,5kg… :) ale s timhle ramem co mam se blbe gramari… :-) dneska uz bych volil cr 1300…

0 0
                          • Jogador  

Jj, ale on neni o moc lehčí…

0 0
                            • enjoy  

o dost:-).no tak tech 20–30 deka.

0 0
                              • Jogador  

Hm, tak až se s 19 rámem dostaneš na 1,5 Kg tak řekni:)

0 0
                                • enjoy  

no v tom XLku CRX co zac ma muze mit tak 2100g,nevim. 1300 bude mit min o tolik o kolik jsem rekl.

0 0
                                  • Jogador  

Když jsem se ptal na roztylech, jak to maj u 1300, tak mi řekli že asi 17 váží 1700g, 19–1900g a 21–2100g ale je možný, že to patřilo k CRX, ikdyž…

0 0
                                  • zac  

melo by mit 2000g… kolik ma cr1300 presne nevim… ale ja potrebuju min. 20" spis 21" ram a tam je ta vaha u kazdyho pres 1700 kdyz chces aby vydrzel…

0 0
                            • zac  

takypravda, holt casem vemem neco lehciho a min masovyho… :)

0 0
    • kurýr na bajku  

Já sem minulej tejden našel NOKII, ale ta se vrací líp dyš zavoláš někomu ze seznamu. No a pak ti eště nabízej odměnu, kterou sem samozřejmě nepřijal :-o Možná protože sem nevěděl o jakou odměnu de ,–)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.