• MattsSpeed

pro mne to bude celkom aktualni. Vy co zijete v bytech a jezdite ‚off-road‘ kde myjete-cistite zablacene kolo? dik

0 0
    • Lišák  

Před panelákem u popelnic, voda s jaren v kyblíku a smetáček. Pak osprchuju ve vaně :-)

0 0
      • orca  

ve vaně ????

0 0
        • wroum  

…to je takova ta vec co se v ni lidi doma koupou. víš? :-)

0 0
          • orca  

No soudim podle ohlasů je asi vyjímkou a nebo jenom snad u nás se nemeje ve vaně ?? No nakonec já bych ho ani do vany nedal vodřít si vanu kolem :-( Silné nánosy odpadnou a drobné stačí jen za čas umejt a potom taková krátká projížďka na dešti vyřeší fše… :-)

0 0
            • MattsSpeed  

… no tak to ja som svoje kolo do vane narval… vana na to sice stavana nie je, ale s mensimi problemami to ide :-) … dozvuky som boli take, ze som dostal sprda od pritulkine a pokyn k uvedeniu do povodneho stavu… a nie len vane ale aj celej kupelne… no co dodat zaverom, myslim, ze moj bajk bol vo vani len raz… a naposledy :-))))

0 0
        • Lišák  

Hlavní nečistoty jsou už pryč (smetáček a jar), tak už jenom oplachuju. Vanu pak vyčistím práškem AVA na vany, a je to v pohodě :-)

0 0
          • pegas  

to bych udelal jen jednou..pak bych bydlel asi u tech popelnic:-D

0 0
        • gobike  

Čemu se divíš? Já kolo sprchuju ve vaně normálně… Máme totiž ve sklepě vanu a já sem si z ní udělal takovej BIKEWASH.:-)

0 0
          • zichis  

puvodne byl dotaz smerovanej na panelakpeoples. Tvoje reseni je sice hezky, no pro něj prd platny.

0 0
        • enjoy  

musim rict,ze mmyt kolo ve vane je neskutecna prasarna,ale delam to taky tak:-).

0 0
      • MattsSpeed  

… no podla mojej pritulkyne je vstup kola do kupelne neprelomitelne tabu :-))))

0 0
        • 7LK  

Až se bude koupat ona tak zkus přijet do koupelny na kole nahý (ne po tréningu!!!) – a vysvětlí jí, že je to pro Tebe silně emotivnáí zážitek, kolo v koupelně – třeba Tě veme na milost (a pak i jinam ;-)

0 0
          • MattsSpeed  

:-)))) … tak to skusim! fantazi a praktikam se meze nekladou :-) akorat, mam sedlo s otvorem a to pak na osto muze sakra bolet :-)))

0 0
            • 7LK  

Nesmíš sedět, musíš přijet stojíc… no raději to nebudu rozvádět, vtipy jsou to pěkné, ale nesmí se to přehánět když jde o přítulku, k cizím ženským se toho snese víc :-) Budeš-li mít náladu tak napiš jak tahle fantazie oživila Vaše soužití – sportu zdar!!!

0 0
              • wroum  

aby se tady neobjevil pak Thread „cim mam zamknout kolo pod mostem – pritelka to nepochopila“ :-)

0 0
              • MattsSpeed  

… v poho. moje pritulka snese mnoho, ale horsie sa vysvetluje, preco svojmu bajku venujem podstatne vysciu pozornost ako jej bajku, a preco povazujem pravidelne rozoberanie, cistenie a mazanie za rovnocenne s domacimi pracami :-)

0 0
              • MattsSpeed  

fantazie dopadli dobre, z priatelky je manzelka a bike vysi na stene…

:)

0 0
                • Stancek  

Gratulace :-)

Jenom dej pozor, aby kvuli manzelskym povinnostem ten bike nevysel moc dlouho…

0 0
      • Dumbo  

napodobne… akurat uz nepouzivam vanu… :) jadro je po prestavbe a mama by ma zabila hehe

0 0
    • Luka  

Mame vyhlidnutou mycku s rucnim mytim, co je od nas cca 500m, takze budeme mejt tam. (jeste jsme to nepotrebovali, myjeme zatim u rodicu :)

0 0
      • lidumil  

Ale bacha abyste wapkou nezničili náby, hlavu a osu – mě se to podařilo u XT zadní náby. Mýt z větší dálky a vyvarovat se přímému míření na náby a střed.

0 0
        • Luka  

Diky za radu ;)

0 0
        • SoLaX  

To je fakt takovej nicitel? A kdybych miril na telo naboju (jako mezi draty), na trojprevodniky a presmykac, tak je to ok? To sou totiz mista, ktery se mi jinak snad nikdy nepovedlo umyt poradne. Myl sem to na wapce zatim jen jednou a byl sem prave nadsenej tim, co vsechno dokazala (ale nerad bych z toho mel casem prave opacnej pocit :-/)

0 0
      • coyot  

PROPANA JENOM NE WAPKOU!!! voda se ti 100% dostane do mist, kam normalne ne, napr. do stredu :-/ z osobni zkusenosti – doporucuju jakekoli myti, ale BEZ TLAKU!!

0 0
    • wlk  

na wapce u benzinky.

0 0
    • wroum  

na terase. normalne natahnu hadici a je to.

0 0
      • MattsSpeed  

zatial to riesim tiez na terase s hadicou, ale bohuzial o tuto vysadu coskoro pridem :-(

0 0
        • wroum  

ja to taky nemuzu takhle delat porad, ale v nejhorsim muzu este vytahnout hadici ze skleniku a kolo umejt na zahrade :-P

0 0
    • lidumil  

Jinak já v poho na zahradě hadicí a pak hadrem utřu.

0 0
    • MF  

Ja som si kupil taku flasu na postrekovanie ovocnych stromov. Moc dobra vec. Natlakujes a skoro jak wapka.

0 0
      • zichis  

skoro, no. Chybí tam ten ohřev. A dřív než tě napadne nalít dovniř vodu ohřátou na sporáku, tak tě varuju že ti změkne plastová hadice, vytrhne se ze šroubení a pěkně tě to opaří.

0 0
        • drtyc  

no ani ne tak zmetne, jako ze ty plasty zmeknou a zdvrknou… zkus do pevnejsi litrove petky nalit varici vodu a budes z ni mit sedmicku.

0 0
    • Medunka  

v prvni velky kaluzi

0 0
      • 7LK  

Ve druhý, v prní umeju sebe a to bych pak to kolo ještě víc zaneřádil.

0 0
      • Medunka  

Vcera vecer jsem dojela domu, ten chlap, co s nim bydlim cucel u TV, tak jsem si sedla taky a zacla jsem si v prubehu filmu – jakesi japonske bitky – cistit kolo. Kdyz jsem na zaver to kolo vzala do koupelny pod sprchu, tak se jen zmohl: Ty si snad delas prdel! Kdyby pipnul, ze tam mam pradla na zehleni na cely rok, tak bych ho i vyhodila z okna :-)

0 0
        • orca  

Takové jemné děfče – bych do tebe neřekl že se dokážeš takle rozohnit . A co kdyby on taky přiložil ruku k dílu a vyžehlil půlku ?? chi chi neříkej že to je sci-fi

0 0
        • mosquito  

:))))))))))))­)))))))))))))))) zas jedna perlicka .. vetsinou remcaji vic zensky nez chlapi :-D

0 0
    • Frankie  

Pred panelakem, kybl a smetacek – pri vsem tom bordelu a nevsimavosti lidi v Praze mi to vubec neprijde divny ani blby… Obcas se vic rozmachnu a smetackem prejedu i okolo parkujici auta :)

FV

0 0
      • MattsSpeed  

tak som si spomenul na tento thred… … umyvam pravidelne pred blokom u smetiakov, zatial nikto neprotestoval, akurat romovia sa smiali ze umyvam bysikel… :-)))

0 0
    • Lance  

na placu

0 0
      • bikemanx  

kyblik, jar, voda.. zbytek růču hadříkem a drhnout a drhnout… v garáži. V zimě si i topím.. :-)

0 0
    • Vymi  

pred garazi blizko domu kde bydlim :-) PS: rozdelat, rozmontovat, vycistit… :-))))

0 0
    • Tomcat  

Zahrada – hadice myčka aut – Wapka ,ale né zapnutána „řez vodním paprskem“ Chodba paneláku – kýbl , kartáč a spol. Labe

0 0
    • Meesha  

bud na zahrade nebo kdyz to je velka hrouda, tak na dvore.

0 0
    • Gung-Ho  

Ve vaně. Nejdřív meju kolo, pak vanu a pak sebe :-)

0 0
    • Feďa  

V práci:-) Pořadí: voda,cyklostar,kar­táč,voda,tlako­vý vzduch,WD40.

0 0
    • sfinga  

ve vaně v paneláku :-)

0 0
    • marapara  

Na benzince wapkou. Sice to všichni zatracují, ale s tím nemám už asi 3–4 roky problém. Prostě doma na řetěz, kazetu a převodníky nastříkám a rozšudlím cyklostar, 1,5 km s tím jedu na wapku a pak jedním šplouchem jde dolů a je to jako nové. Nemířím s tím na těsnení nábojů, za kazetu na ořech a podobných jiných citlivých míst, ale z rámu jde krásně jinak lepivé bláto dolů jako nic :).

0 0
    • goofy  

Na zahrade za barakem hadici. Kdyz je spina moc zazrana, tak kyblik s jarem a pak hadice s vodou…

0 0
    • Dag  

Na zahrade vapkou nebo hadici a pak doma dolestim a promazu. Vapkou se vyhybam stredum a loziskum. Provozuju 4–5let a v pohode

0 0
    • oxyaction  

Neměl bych to řikat,ale v práci.

0 0
    • pitos  

ve vaně.

0 0
    • Ice-goofy  

Ja v lete v CR wapka prez zimu AT vana …

0 0
    • mosquito  

trosku oboucham, neco malo lehce oloupu, kdyz je to moc tak lehce WAPka na benzince a kybl, v zime po kazde projizdce kdy se mohlo prosolit tak poleju 2ma kybly vody

0 0
      • zery  

taky ve vaně ale jen když je manželka v práci jinak by mě zabila , ale vétšinou to tam dávám když je to moc zasrané co mě ale pak nebaví je čistit tu vanu od bahna a šmíru jinak pohoda

0 0
    • Mažar  

Jak se říká „hlavně se stím nesrat“ , myju jen funkční části a zbytek jednou za čas naleštím ve spolupráci s kyblem, hadrou a cyklostarem – doporučuju je skvělej

0 0
    • pegas  

nemyju:-)…

0 0
    • zichis  

nešpiním :)

0 0
    • DAWE25  

Když se do toho pustim tak na zahradě. Nejdrív namočit hadicí pak cyklostar a následně pořádně umýt a spláchnout. Poté vezmu do ruky hadr a klidně hodinku nebo dvě leštim aby se vše blýskalo. Většinou druhý nebo třetí den po mytí někam vyjedu a bajk vypadá ještě hůř než před mytím, takže se vesele může mytí opakovat. Ale tohle probíhá jen občas třeba jednou za 2 měsíce víc nee.Nemá to cenu to moc mýt. A pak zimní údržba – rozebrat, vyčistit, poladit, složit, zimní spánek a na jaře ušpinit:-D

0 0
    • drtyc  

no podle moznosti.

v jedne lokalite je to sprchac v praci.

v jine lokalite je to hadice na garazi, pripadne vyjimecne kbelik na chodbe u vytahu pred bytem, ale je to takova ta prostorna chodba 8×8m tak se tam covek vytoci a nezavazi akorat to sesynchronizovat se sousedy a domovnim uklidem, at neremcaji. umyvarka je k dispozici taky, ale rozume z ni vytahnout hadici ven je temer nemozne.

0 0
    • yeseteer  

provozuji tak, že po každé vyjížďce, kdy dojde k zaprasení kola. Musím totiž projít kolem kádě s dešťovou vodou na zalévání (a nejen na zalévání :) ). Takže vezmu kýbl, 4× jej naplním, 4× jej chlejstnu na kolo a než bláto stihne zaschnout, tak je dole.

0 0
    • Petr8500  

Koukám,že nás kýblařů se smetáčkem je tu dost.:-)Ale dokud jsem bydlel u rodičů,tak jsem patřil k zapřísáhlým vanařům.Ale je pravda,že mě taky neskutečně štvalo drhnout pak tu zasranou vanu…:-)

0 0
    • Chiron  

No teď myju kolo venku opřené o sušák na prádlo, hadr, kartáč a nějaký šampón na auto. Jinak vanu sem zkoušel dvakrát, poprvé to nepochopila matka a prej jestli nejsem de*il :D, podruhé sem to skoušel na přítelkyni, taky mi to jaksi neprošlo :( Krom toho kdo pak tu vanu má umývat… Jinak momentálně musím s kýblem a nebo přes léto sem jel dvakrát přes brod, tak sem toho využil. Je fakt že lidi co byli u řeky na mě čučeli jak vyoraní když sem v oblečení a podle nich v kopačkách naběh s kolem do řeky, v půlce se zastavil, začal se mazlit s kolem a pak jako by se nechumelilo vylezl na drhou stranu a jel dál :D Ale dřív se starým kolem sem to řešil normálně, jel sem tady kousek k řece, skočil do ní, kolo poroplách v proudu a dočistil pod splavem. Ale teď už to nějak nejde, z toho tak chytit zápal plic.

0 0
    • Pavel  

Nechávám jednou za čas umýt v cykloservisu ;-)

0 0
    • tom_777  

Na balkoně oloupu nejhorší bláto. Pak dám kolo do kuchyně, zametu na balkoně (někdy víc než kilo bláta:) a kolo dočistím v kuchyni hadrem.

Jednou za čas to vezmu v práci tlakovým vzducem a mosazným kartáčem vezmu kazetu a převodníky.

pak ještě musím všechno namazat

0 0
    • daymaker  

V tomhle případě patřím ke sťastnějším, takže na zahradě…

1. namočit hadicí (největší nánosy bahna dolů)
      2. na řetěz, kazetu a převodníky cyklostar (nechat cca 2–3m působit)
      3. objet partie s cyklostarem kartačkem na zuby (Curaprox SOFT), spláchnout vodou
      4. uschnout
      5. doleštění suchým hadrem
      6. namazat
      0 0
    • McBlacky  

vana rulezzz.

0 0
    • l-e-t-o  

No doma na Moravě bydlím v paneláku a kolo si myju před ním. Vezmu kybl s vodou a jarem, smetaček, petku s čistou vodou, suchý hadr a WD40. Umyju, utřu, namažu :) Jednou jsem to zkusil ve vaně a mamka mě hnala :) Teď jsem většinu času s bajkem v Praze na koleji a ani tady mí spolubydlové nepochopili umývání bajku ve sprše, takže i tady praktikuju kybl a spol. hned u vchodu na kolej :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.