v 10,30 pod baranďákem branická strana :o)
tempo no jak to napsat, aby mi bylo věřeno :oD zkusím tedy napsat pohodové?
kdo nevěří ať se přijede přesvědčit :o)
trasa nečekaně do brd :o0
kdo nepřijede budu chtít omluvenku :oD
v 10,30 pod baranďákem branická strana :o)
tempo no jak to napsat, aby mi bylo věřeno :oD zkusím tedy napsat pohodové?
kdo nevěří ať se přijede přesvědčit :o)
trasa nečekaně do brd :o0
kdo nepřijede budu chtít omluvenku :oD
Anketa: přijedeš
Sice nejsem z Kralup, ale přijedu…nemám žádnou omluvenku:-))
tak to sme dva …ale zkusim vzkázat Dafovi, Hafovi, Bafovi a Frofovi, ze tu maj vlastní kolonku :))))
já bych nebyl s těma Brdama tak striktní a navíc 10,30 je pozdě když jsou tak krátký dny. Asi si založím vlastní Thread :)
já bych se nebránil třeba Točná, vykopávky, Kona, Vraný. Viděl bych to na allmountain, ale když tady nejsou hory tak to bude spíš Allhill :) rozhodně pohodově a velkou pilu si rovnou odšroubuj, ale aby negramařil tak si tam namontuj nějakou nekompatibilní, třeba ze sobi 20…
každému dle zásluh :o)
jooooo, údolí táty kony …si konečně umeju nohy :)))) pět hlasů pro
Tak co ty zrádče. Na cukrárnu na Mělníku už kašleš? Pravda k Baranďáku to mám 5 min. To bych si mohl přispat. :o)
vsici honem sborem, za tim prvnim …se jen podrizuju vetsine :))
mno tak to nevim, kdo ti uvěří:))) Ale myslim, že bude minimálně tak pohodové, jako minule:)
Omluvenku jsem bohužel nesehnal, tak budu muset taky :-)
Ja nemuzu :((( musim jeste predvanocne makat… Ale odpoledne si to nejak vynahradim na motokarach… Aspon mala utecha misto kola… Jinak ty brdy minule nebyly vubec zly :) Jelo se fakt skvela a dobra spolecnost kolem :) Tak vsem co to ctou a muzou, tak muzu jen a jen doprucit :))))
Na jak dlouho to vidíte? Potřebuju nějaký časový odhad pro zajištění propustky :-)
záleží na tobě :) ale běžně býváme do 16,30 u Baranďáku.
jak to, že se neplánuje žádná besídka?;-)
páč se plánuje výjezdní zasedání, šroube .-))
protoze si zadnou nenaplanoval?
Přidal bych se taky. Jak moc pohodově se pojede? Od konce léta jsem pořádně neseděl na kole.
Na to je jednoduchá odpověď…podle nejpomalejšího:-)) Budeš-li to ty, tak to víš přesně, a pokud někdo jinej, tak můžeš bejt v klidu. Takže klidně přijeď.
Akorát nesmí být tolik bahna, jako tzv. Srbsko pro turisty, kde jsem měl bahno doslova až za ušima a to jsem ještě vymyslel trasu.
to máte z toho že jezdíte rovinky podle vody v prudkých krpálech Brd, na šutrech/skalách/kořenech se neudrží :) :) :)
Jaký rovinky kolem vody…, ale po zelené do Loděnic :o)))
jo, ten sjezd do Loděnic za bahna kolem koňskýho statku je hodně nechutnej
Do krpálů jedu. Hlavně bez bahna :o)
Vím, vím, vím. Špatně zařazen. Měl být za McBlackym.
Vše při starém? Nezměnily se propozice. Už jsem celý natěšený, že si založím novou vánoční tradici.........
Dnes po basketovém treninku máme „after party“, tak doufám, že se to tolik nezvrhne a že ráno vstanu a doražím.
žádný flákání a pěkně šupky na kolo:)
TAK NEJPOMALEJSI ASI BUDU JÁ :) PARTY IN PROGRESS :)
Ne, nejpomalejsi budu ja :-) Party is over, tak sup spat :-)
ted jsem přišel domu :) ale trochu jsem spal to zas jo…
Tak ja nakonec spal skoro 5 hodin :) To zas bude kudla, ty kdyz si nadopovanej tema „cukrama“ tak ti to jede jeste lip :-)
Vyjížďka jak jinak – super :-) Jen jsem byl překvapen, jak nám počty zúčastněných pomalu narůstají. 16 lidí už je slušný počet a byli jsme jak malý peloton :-) Oběd v Halounech nebudu komentovat, protože na vysokou kvalitu už jsme si tam taky zvykli :-) No a tempo – předvánoční vyjížďku jsem si představoval volnejším tempem, ale co se dá od těch chrtů čekat jiného :-)))
Ano šestnáct zúčastněných na startu, jak dokumentuje fotka pořízená na startu pod barandovským mostem, bylo překvapení pro všechny. Stejně tak tři defekty na třech kolech byly víc než bývá zvykem :-)
Nutno ale podoktknout, že do Haloun nás z různých příčin už 16 nedojelo a pak jsme přišli ještě o další.. Možná to bylo tím, že se rozkřiklo, že zpátky se jede přes Babku :-) a tak nás tento kopec nakonec zdolalo jen 10. Fotka je z Babky. Jinak jako vždycky pohodvá vyjížda, myslím že díky tomu, že máme malý byt, se zítra i k tomu vánočnímu stromku pro dárky dobelhám :-))
Fotka je tady, ještě se mi vyčerpáním trochu klepe ruka, kliknul jsem na nepsprávné tlačítko :-)
hmm, kvalitni skupinka :-)
našli by se v ní chrti – náhodným výběrem :)
hezky se jelo a odsejpalo to. Trochu mě zaskočili hadi v poslední pasáži od jezírka, schovaný v šutrech pod listím parchanti. Ale když se dolekopcem nejede svižně tak je to nuda a těch pár minut nikoho nezabilo :) – zvlášť ne ty kamarády kteří mě nechali na pospat zimní přírodě a jeli si narvat břicha!
teda vypadá to tak, že jste si pěkně užívali. Já jsem vám jela naproti do Brd, ale vy jste se někde flákali:))) Čekala jsem pak na vás v Letech do 14:45 a vy pořád nikde…Příště bude hlavní věc, kterou si vezmeš na cestu, telefon!!!
příště chci jet s váma takýýýý:)))
tak to musíš pod baranďák, pak se zhmotněj až v halounech;-)
tak to jsi měla počkat ještě 10 minut myslím :)
no jo, tak snad příště, už se těšim, ale i tak jsem se celkem slušně projela, jedinej problém byly pak ty omrzliny, takže místo čekání bych upřednotňovala, aby ste si příště víc mákli:)))
Tak jsem doma zjistil proč mi neustále padal ten řetěz. Žádný rozhozený přesmykač, ale v jednom místě vyhnutá malá packa směrem ke středu. Nevím kde a jak se mi to povedlo, ale kladivo to již spravilo :-) Ale řekl bych, že to bylo možná již z předchozí vyjížďky – tam již dva poškozené převodníky byly :-)
je to sice uplne OT dredu, ale mrknul sem do profilu na bika a zajimalo by me kolik meris .. diky za info
Měřím 185 cm
Zdravíme Ječňáka!