mohli byste mi doporučit něco příjemného na tělo, jde mi o krátký rukáv. PS: do historie jsem se koukal.
mohli byste mi doporučit něco příjemného na tělo, jde mi o krátký rukáv. PS: do historie jsem se koukal.
Materiál Picolo ( malý čtverečky )nebo CoolMax.
A neni lepší si zajít do krámu a něco vyzkoušet? Každýmu vyhovuje něco jinýho. Já bych doporučil něco. Já bych doporučil něco pletenýho kousavýho…ehm, to byl pokus o vtip. Fakt je ale lepší si to zkusit.
Nějaký tričko, ne? :-))))))))))
bod pro coolmax, dobrej hadr :D. mam od Nalini a je super.
CoolMax. Alespoň mně ten materiál vyhovuje.
Napíšu svůj názor a všichni mě ukamenují, ale nech? – pořídil jsem si dres s krátkým rukávem coolmax – není špatný, ve sjezdech to tolik nefouká, ale pokud jedu rovinu nebo kopec tak je mi v něm horko. Nepotím se tak aby po mě tekla voda a už jsem vypozoroval, že mi v podstatě nejvíc sedí teplota 15°. Pokud je léto a slunce tak mi nejvíc sedí světlá bavlna „na ramínka“. Sice z kopce do ní fouká, ale to mi za tepla nevadí, případně vozím větrovku to už z high materiálu, protože neprofukuje. A ještě jako mězistupeň (a zase na sebe beru riziko, že mi všichni vynadají) vozím bílou bavlnu s krátkým rukávem a pokud není velké vedro tak pod ní bavlněný sí?ovaný nátělník. Je to divné, ale je mi v tom dobře a funkční prádlo mi prostě nesedlo.
Nic ve zlém ale tak nějak mi to připomíná dotazy typu "chci kolo poraďte apod. " Víš ty vůbec kolik je firem druhů atd. Jo a taky cen ??? Co takhle zajít do prodejny ? (ale už začíná podzim takže nabídka asi bude už více orientovaná na podzim+zima)
Přesně – já koupil něco a nenadchlo mě to a přitom to stálo dost peněz. Abych teď hledal odvahu to zkoušet znovu když mi přitom v běžných věcech je docela dobře. Sice je propotím, ale pak zbývá jen vézt sebou náhradní tričko nebo se při zastávce v hospodě zabalit do bundy nebo ve velkém horku holt nechat oschnout. Možná je to někdy i víc o parádě než o potřebnosti, ale to je asi se vším kolem kol. Dnes koupíš něco IN a za půlroku se na to jiní koukají skrz prsty. Osobně bych radil – obejdi několik více obchodů a hledej i podle ceny. POkud se v tom nebudeš cítit tak to aspoň nebude tak líto a lepší se pak dá koupit vždycky – a dražší není vždy lepší.
Kup si nejake prijemne padnouci spodni tricko a pak ti bude jedno jakej vozis dres :) Ale jinak si myslim ze pokud se ti neco zda vic, ci min pohodme na telo poznas to stejne jen v ten okamzik co si to obleces. Za jízky to clovek vubec nevnima.
Ja bych rekl ze na vylozene letni dres uz na zacatku rijna trosku pozde. Spis bych se chtel zeptat jestli me muzete doporucit nejaky material nebo znacku dresu s kr. rukavem, ktery je trosku odolenejsi proti profuku vetru, nemyslim tim zadny NoWind, ale spis neco jako treba Coolmax a pod., protoze v tom mem (nejakej Axon) je me vdycky chladno z vetru. Dik.
Proto se prave pod dres vozi spodni pradlo :) Ale jinak dres z Coolmaxu je podle me o neco teplejsi.
Spodni pradlo samozrejme vozim (Klimatex a pod.), ale i tak me byva kosa – patrim k tem co blikaji spis vic.
V létě a kosa a máš krátkej rukáv ? nějak mi uniká souvislost . Pro jakou teplotu si představuješ dres ?
Jde mi o to, ze se spotim a pak je my zima z vetru, takze hledam neco comu lepe odolava. Zhruba 20 C uz si beru teplejsi dres s dlouhym rukavem, nebo vestu, tam uz je to OK.
Ja to resim vestickou z goretexu (nebo co toje), ktera ma zada ze sitoviny, takze proti vetru super a vetra to super.
zadnej letni dres, a coolmaxovej uz vubec, ti proti tomuhle nepomuze
Mě se nejvíc osvědčilo funkční spodní triko a přes dres vesta. Jinak třeba i návleky na ruce.