Ahoj, chystám si koupit kolo na freeride, sem tam nějakej skok, triky a sjezdíky. Chci apache, ale nevim, jestli tatea nebo scalpa. Mrkněte na www.kolanastatku.cz/prodejna.html poraďte prosím! Jsou tam obě varianty. Díky
Ahoj, chystám si koupit kolo na freeride, sem tam nějakej skok, triky a sjezdíky. Chci apache, ale nevim, jestli tatea nebo scalpa. Mrkněte na www.kolanastatku.cz/prodejna.html poraďte prosím! Jsou tam obě varianty. Díky
Scalp je na 4X.
To neva, párkrát jsem se na tom svezl a přišlo mi to takový univerzální. Je obratný a do skoků jde taky dobře a myslim, že sem tam nějakej sjezd by určitě taky vydržel.
No tak vidis. Stejne si poradit nenechas :)
A ty myslíš ,že to vadí, že je to postavený na 4X rámu?
Myslim, ze tenhle ram je pouzitelnej na neco jinyho nez 4X jen dost tezko a nebude to ono. Ja sice jezdim HT DH na fourcrossovym RB:o), ale tohle uz je fakt cistokrevnej fourcrossak, navic na nejaky brutalnejsi zachazeni v lese az moc krehkej. Test: http://www.etbikez.com/index.php?…
Scalp je docela super 4X ram, ale to, co chces jezdit ty, ti na tom fakt nepujde.
A co ten Tate? Ten by mohl vydržet víc.
Na Tatu jezdi bezne i DH HT a nejaky vetsi vyskyt zlomenych jsem nepostrehl. Btw. co treba MXM ?
Nevim, co je MXM.
To jsou kola. Myslim, ze dobre sestavy za dobre penize. Nebo proc chces Apache?
Aha, ty nevypadaj špatně… Prostě se mi ty apachácký modely líbily.
Tim clankem bych se moc nechlubil. Viz komentare nize. Napriklad prohozene obrazky s popisky ;)
Jsou tam fotky. To, ze jsou popisky prohozene pozna kazdy (treba i z komentaru pod clankem;-) ) Neni to moje chyba a jsem liny ji resit.
myslis ty spatne zaostreny fotky ze kterych me boli oci?:-)).ne promin,neudelal bych to s mym kompaktem lip:-)
To uz je opravdu jen k pousmani. Se opravdu divim, ze se nezivis jako bavic, jezdec na stene smrti a jeste bez helmy nebo fotograf. Mel bys svuj potencial nekde vyuzit. Devatero remesel desata bida. Je to vazne skoda, kdyz vsechno delas nejlip ;)
zato tobe delalo cteni potize vzdycky:-),to uz koneckoncu vim dlouho. rekl jsem jen tolik,ze jsou(nektere tedy) spatne zaostreny,to je fakt a to snad rict muzu:-).a ze bych to neudelal lip jsem priznal.nebo se ti jeste neco nezda? ale dal trenuj psani a pravopis,potrebujes to jako sul.
To uz fakt snad neni mozny. Jestli te bolej oci, mozna bys mel navstivit ocni (vubec by si te mohli celkove vysetrit). Chtel bych videt, jak bys tohle udelal kompaktem.
ocniho?:-).rikas me jo?:-))) prosim te,Radku.precti si to jeste jednou. dislexie neni nic za co byses mel stydet..
No, kompaktem tohle udelat jde (jenomze, co je dnes kompakt ze jo), i kdyz tady je videt neco lepsiho, jenom ponekud spatne nafoceno. Rekl bych, ze az prehnane mala hloubka ostrosti. Tim se ale nechci zastavat enjouye :)
co to je za sedlovku ? Hodila by se mi taková „odskočená“ nezlomí se při nekontrolovavým pádu na sedlo?
takovy „odskoceni“ dela easton,treba.
Presne takovou dela treba Truvativ, kdyz se ti nelibi silnicni :)
už jsem jí asi našel,je to fakt silniční XR ? Je to pevný?
Vetsi vyskyt…pravda :)…ja nevidel zatim ani jednoho…to je mozna ten duvod, proc ho uz par chvil shanim… :o)
Takže spíš toho Tatea?
A co to MXM? Neni tak zbytecne osklivy jako Tate;-)
Ty MXM vypadaj opravdu dobře. Ještě nejsem furt rozhodnutej… Co nějaký praktický zkušenosti? Nemáte někdo?
Ja ram MXM a nemuzu si stezovat. Ale je pravda ze ten oranzovej a cervenej je hezci. Asi bych si ho koupil, kdybych chtel novy kolo
Já ti můžu ke kolům MXM říct víc informací, protže jsem testovací jezdec tohohle rámu rámu a podílel jsem se na jeho vývoji. Já ho jezdim druhym rokem a jsem s nim spokojenej, vůbec ho nešetřim což ti Pádlista i kluci z Etbikez můžou dosvědčit. Jezdím na něm úplně všechno 4X, freeride, sjezd, dirt i bikros. Jinak se vyrábí ve velikostech 14 a 16 palců a barvu na rám si můžeš vybrat podle libosti. Zatim čus a popřemejšlej o tom, myslim že je to dobrá volba.
Nešetří :) Taky si myslim, ze je to dobra volba a to ani nemam procenta z prodeje..... zatim :)))
Máme rádi zvířata!