what the hell?? kazeta+retez etc..

15 nepřečtených
  • spipi

zdravim,

uz jsem tak trochu zoufalej a pripadam si jak nejvetsi nouma:)

Jde o to – mam vcelku novou kazetu, menic a retez (X.O, PG 990 11–34z, PC 99) a na poslednim pastorku mi to ve vetsim zaberu proste sproste strili!:) vubec netusim cim to muze byt..prehazka je serizena, raminko od prehazky uz bliz k pastorku nastavit, vzhledem 34z nej. pastorku, nejde.. Strili mi to od zacatku, puvodne jsem myslel, ze se to nejak „zajede“, ale porad nic.. Nejaky tipy, triky atp.?dik

0 0
    • spipi  

hehe, tak to vypada, ze zas takovej nouma nejsem=)

0 0
    • BH  

otazka je co myslis poslednim pastorkem, muze to byt jak 11 tak 34. pokud ti to strili na 11 tak je s nejvetsi pravdepodobnosti ojeta- vymenit. Pokud na 34 tak tech pricin muze byt vic, opotrebeni je vsak malo pravdepodobne. nejpradepodobnejsi pricinou je spatne serizena prehazka- opasani a nebo doraz, ev. i napnuti lanka. Chce si s tim pohrat a poradne dosletolovat. teoreticky muzes mit take nesouosou patku. tedy nejak vykrivenou- zkusit premerit, ev. srovnat.

0 0
      • spipi  

je to na 11..kazeta vcetne retezu je nova, prehazka je serizena, tak jak to nejlip jde..nevim, mozna to bude tou patkou.. sam uz si s tim nevim rady, budu to asi muset nekam dotahnout. njn, dalsi fuckin vydaje:/

0 0
        • BH  

takhle nadalku tezka rada, ten servis bude asi nejlepsi reseni.Stejne si ale myslim, ze to bude v serizeni prehazky, snad jeste „mrtvy“ clanek retezu?

0 0
          • spipi  

tak sem se na to mrknul, tu prehazku jsem jeste trochu posteloval, ale opravdu uz vic, co bych s tim sam moh udelat neni. retez je v poho, ten sem omrknul.. zkusim to dneska projet a uvidi se..dam vedet

kazdopadne dik vsem za prispevky

0 0
    • enjoy  

do servisu s tim:-).dobra rada nad zlato:-)

0 0
    • Alex  

Mam presne rovnaky problem ako ty, akurat stym, ze mam X.9 a XT kazetu (tiez pomerne nove) Na 11. pastorku to niekedy striela, ale este som sa nedostal ktomu, aby som to opravil. Ale viem, ze to zozaciatku nerobilo, zacalo asi az o 300 km, vtedy, ked som povoloval lanko a musel znova nastavit radenie (no a asi som ho zle nastavil), takze skus aj ty hladat chybu v lanku, bovdene, nastaveni radenia apod.

0 0
      • Palo TT  

Ja som zase este nedostal k tomu, aby som pouzil 11tku pastorok, takze mozno to robi aj mne, len o tom neviem :)

0 0
    • Daf  

Rek bych ze to muze byt zatuhly clanek retezu. Ze by byla ojeta jedenactka se mi nezda. Aspon teda me nejdrive odejdou prevody uprostred kazety.

0 0
    • MARIN  

Nejdriv bych se znova podival na to serizeni prehazky – spodni doraz a pak jestli treba nemas malinko vic naple lanko a to pak tu prehazku nepusti uplne pod 11z pastorek

0 0
    • morlo  

A nekrizi se ti moc retez? Strili ti to na vsech prednich prevodnicich? Taky jak tu nekdo zminoval, prohlidni, jestli vsude dosedaji bowdeny do zarazek a spodni doraz na prehazovacce neni moc zasroubovanej.

0 0
    • Tomcat  

Zatuhlej článek řetězu, nebo vadnej zub na 11-tce pastorku. Tedy pokud to není ojeté.

0 0
    • venca1  

a kolik si na tom najel? mi to tež dělalo prvních nevim kolik km :-) a teď ok

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.