Slibuju, ze uz s tim tady timto okamzikem prestanu prudit, ale prave jsem obdrzel takovej e-mail od reditele zavodu p. Milana Suchana (Decinsky maraton – finale ENERVITcupu 2005), ze si proste nemuzu pomoct. V kostce: vedli jsme KRATKOU (ja 2 maily, on jeden + tenhle zaverecnej co tady uvadim dole) a vcelku korektni emailovou diskusi ohledne pozdniho zverejneni vysledku a par dalsich veci. Na konci druhyho e-mailu jsem mu (slusnou formou, podotykam) napsal o tom binci, kterej jsem za ne uklidil o vikendu (viz thread Uklid po zavodech ANEB takova posezonni meditace…) a prilozil i fotky. Necekal jsem, ze mi za to nabidne zdarma startovny v pristim rocniku + pul kralovstvi (ani jsem to kvuli tomu nedelal), ale ze nerekne ani Sorry vole diky, to mi prijde uplne neuveritelny. Pro uplnost – tento clovek je jedinym spolecnikem a jednatelem firmy.
Tedy slyste slyste: _______________ Vážený pane,
rád přijímám otevřeně názory účastníků akcí, ale tato komunikace již je blízko nekonečným výměnám emailů a názorů na věc. Takže Vám ve vší slušnosti a stručnosti odpovídám, že každý má možnost výběru lokality a závodu. Případně máte možnost stát i na opačné straně v roli pořadatele. V tomto případě Vám přeji hodně úspěchů.
S pozdravem
M.Suchan _______________
Takze ja mam pro dalsi jejich podniky jasno…