Ahoj, na víkend jedu do Hradce , a asi si vezmu sebou kolo, jen nevím které. Jeli by jste někdo na vyjíždku? Vezmu si bika nebo silnici, podle toho kdo by na čem jel.
Ahoj, na víkend jedu do Hradce , a asi si vezmu sebou kolo, jen nevím které. Jeli by jste někdo na vyjíždku? Vezmu si bika nebo silnici, podle toho kdo by na čem jel.
Bysem jel, ale sem v kolbence :-(
Tak kdo to byl?:) http://www.novinky.cz/…i-jazyk.html
Ukousla jazyk nebo jen kus jazyka ? :DD
to neni moc vtipna story
Tak to určitě ne, ale médiím asi ano, když se dočteš různé info.
Tož já bych klidně vyjel, MTB
Pokud rozchodím do soboty koleno, tak bych vyjel na mtb klidně s váma, ale teď sotva lezu
Volové! vždyť je to 6 let starý vlákno :)
myslím že většina z nás je celej víkend na jedný bajkový akcičce :O( ale vyjíž´dka je naplánu na zítra viz. bikeři z HK
jakápak biková akcička :-) propásl jsem něco :-D
Pat pořádá akci na kosti tenhle víkend
Si to užijte…
aha, tak si to užijte…
SUPER MTB v okolí rovinatého Hradce Králové.
Zdar všem,
pokud jste z rovinatého polabí Hradce Králové, Bydžovska, Chlumecka a máte chuť na terén, sjezdy, hezkou přírodu cca 25km od vašeho rovinatého bydliště, hoďte kola na střechu a zajeďte do lokality obcí Boháňka, Skála-Chloumek, Doubrava, Hořice. Jezdí se na SEVERNÍM lesnatém svahu od obcí. (Tj pokud pojedete na sever od obcí narazíte na super místo k řádění.
Je to z polabí první hřeben (Chlumský hřbet), který se táhne od Velkého Vřešťova prakticky až do Konecchlumí u Jičína.
Najdete tu stinné rekreační cesty, turisticky značené i neznačené. CCa středem svahu vede zpevněná cesta z obce Skála až k Hořicím (cyklomarathon) a z Hořic-části Dachova, lze pokračovat dále na Ostroměř a Konecchlumí.
NEJLEPŠÍ JEŽDĚNÍ
Je ale mezi obcemi Skála 50°21'22.713"N, 15°43'12.927"E
(Je tam letní kino,dřív tam byla vyhlášená diskotéka) chce to projet, omrknout, nalézt na co máte. Ostřejší sjezdy, koryta a dokonce i sjezdovou amatérsky zhotovenou bike trať naleznete u osady Doubrava směr Jeníkov.
V okolí je pěkné ježdění, zpevnené i nezpevněné, často problácené, množství variant k nekonečnému ježdění dolu na sever nebo zpět, do kopce na jih až na okraj lesa.
Opravdu asi nejbližší teréní MTB ježdění pro cyklisticky orgasmické štěstí :o)))
Korbelos
Zneužiji toto téma a zeptám se. Nechtěl by mě nějaký biker nebo bikerka z Hradce nebo okolí ukázat nějaké zajímavé trasy? Jsem tu pracovně jen na pár dnů, a možná bude nějaký den čas dostat se na kolo.
http://www.facebook.com/…05607191895/
jezdí každou středu odpoledne na vyjížďky…
a tempo? V kolik a kde je sraz? Po 8 jdu do páce tak to snad stihnu…