• Candy

Borci jazdite niekto na Egg-Beatroch s Carbon podrazkou na MTB tretrach? Poznam X ludi ktory ich pouzivaju s max spokojnostou az na ryhy v podrazke tretry po cca 3000km. O pevnom upnuti nohy na pedali uz ani nehovoria a riesia to posuvanim kufra na tretre – dve sezony a budu ho montovat na patu:) Zaujmalo by ma co tie pedale urobia s carbon podrazkou.

0 0
    • lubos  

Treba pouzivat podlozky pod kufor … mimochodom, je to pisane aj v manuale :)

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Oblečení)
      • pali  

tak ako pise lubos bez podloziek znicis podrazku

0 0
      • lubos  

Este sem doplnim , co som ti spominal v nedelu. Jedina dotykova plocha medzi tretrou a pedalom je asi 1mm na kazdej strane kufra, kde sa dotyka pedalu. Tato dotykova plocha je dost mala, i ked napriklad M520 a M540 a podobne pedale od Shimana maju dotykovy plochu obdobnu. Tretra v pedale nedrzi uplne na fest, je pomerne volna ak sa mi dobre mari, ale nehrozi vyletenie ako u Shimano pedalov. Ak nie je podlozka nielen ze to znamena postupnu likvidaciu podrazky ale takisto pritlak na pruzinu pedalu znamena, ze noha moze z pedalu vyletiet, kedze nie je spravne zacvaknuta pod kufor.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.