Tak co jak se chystáte strávit zimu ?
Tak co jak se chystáte strávit zimu ?
zasadne na biku, na lyze sem zanevrel…
plavání, lyže, bajk, posilka – v tomhle poředí dle frekvence :o), standartní zimní program.
jinak nez na kole si to nedokazu predstavit, taky lyze, ale jenom sjezdovky, bezky sou desne pomaly a je to neefektivni pohyb, spatny pomer namahy ku rychlosti :D
50 km běhaj chlapy klasicky kolem 2 h 15 m, asi děláš něco jinak, jestli si pomalejší :-)
asi me to nebavi :)
novy lyze, prodej bajka atd..atd.. gdybi mel negdo zajem…
Bike, bike, možná posilka a bike. Doufám, že mi vyjde zase Silvestr na kole a moc rád bych přidal letos alespoň chvilku i na Štědrý den …
nooo, zatim je motivace a chut, takze spinning, florbal, plavani, posilka, novy lyzicky atd, ale sem zvedavej jak dlouho mi to vydrzi :-D
…a valce samozrejme. Na ty sem zapomnel :-I
Squash, to býval můj zimní jediný sport 3–4× týdně, letos omezím na 2× týdně a přidám místo toho spinning, plavání.
Lyže & futsal......
Pomalu a opatrně přecházím z piva na grog a svařák.
Ovšem tohle jsou reálné cíle :-)))
SPANEK,JIDLO,PIVO…doufam ze jsem na neco nezapomel
Co ženský?:-)
pardon,ja na ne zapomel:o)jo jo,to je ale jen doplnkova aktivita:-)
dokud to pujde tak kolo,pak pokud to pujde tak taky,jinak beh,trenazer,plavani,florbal,squash a letos uz se snad dostanu opet ke stolnimu tenisu.Jo a loni me chytli dlouhy vikendovy tury po horach cečstou necestou hlavne v 1m a vic zavejich.
no tak já bych rád jenom bike, bike, bike a bike, ale nemám oblečení, takže to asi nepůjde, jinak to dále vidím na nějaký florbal a snowboard
rad bych si taky nekdy vyjel na biku, doufam, ze se mi to nekdy podari. a pak uz jen slapat slapat po cely rok:o)
Oboje běžky už se nemůžou dočkat.
Vlastně se docela těším …
http://www.bike-forum.cz/forum/foto.php?… http://www.bike-forum.cz/forum/foto.php?…
musim rychle namazat vsechny lyze. Na nektere hodit vazko. Dneska u nas padaly prvni vlocky :-)
Polovička z vás tu má ako zimnú aktivitu bike. To jazdíte v obývačke alebo aj vonku ?
Ak vonku tak po cestách alebo aj v terénne ?
Logicky sa v zime nedá jazdi? (sneh, ľad) a je strašna zima tak preto sa pýtam.
ja jedine venku
oboji. ale z venku je kolo zas*any a neni ho kde mejt, takze spis doma a venku jen kdyz je moooc krasne.
Když se zadaří,bývá venku v zimě super http://www.bike-forum.cz/forum/foto.php?…
no po cestach moc nejezdim protoze bejvaj posoleny :( tam jezdim na druhym kole ;)) a kdyz je pekne cerstve nasnezeny a tak vyjedu na meride, nebo jezdim po chodnikach, jinak led a snih sou nejlepsi na nauceni se techniky jizdy a ovladani kola v krizovejch situacich o ktery neni na lede nouze ;)
lyže,len aby boli dobre snehove podmienky
Zima ? A zkoušel ses obléct ? Uznávám, v teplotách pod –15°C už to není dobré, ale nežiju v horách, to tady bývá jednou za zimu …
Zásadně venku. Lesní cesty a občas nějaký terén. Náhodou, ve sněhu se jede dobře. Na ledu je to horší a nesmí se brzdit. Zima občas je, ale když je víc jak –10°C tak to jde. (A? žije Craft)
souhlasim,ze v tak 5cm hlubokym poprasku na tvrdym podkladu se jede fajn(treba na jezeru:-)),ale v rozslapanym snehu treba?nesmysl:-).uz jsem takhle kolo i vedl,uplne jsem rezignoval:-)
ja se na zimni vyjizdky skoro vysral. Dole treba zadny snih neni, vyjedu na kopec, tam je treba pul metru takoveho toho mokreho a jenom tlacim v promocenych botach.
no právě. dole žádný sníh, břečka, sůl, hnus šedivej…vyjedeš na kopec a tam…
http://mujweb.cz/…DSC03745.JPG?…
ACH! :o)))
…a tam
STRASIDLO!!
no. :o)) ale hodný. žere jenom běžkaře.
nemela bys fotky aspon z nejakyho osmimegace? tohle je strasne moc maly ;-)
pardon :o)
jasne ze venku v terenu… sice jdou oproti letu prumery dolu (leckdy kolem 9km/h), ale clovek se na tom snehu dost nauci..
zima?? je dobre se oblect…
pod to se podepisuju. :o)
Tá kukla sa dá normálne kúpi? ?
normálně třeba v moira shopu
pěkně barevně sladěný. Kukla se mi moc neosvětčila-Já dýchám dost pusou a tak na tom místě mám u kukly rampouchy a studí to.
:o) a to nebyl záměr dokonce už nevozim blatníčky z pet flašky, páč se Ježíškovi povedlo mi nadělit krásné nové SKS a ten odstín modré trefil přesně! Jinač kukla…proto jezdim v zimě stejný trasy jako v létě, je třeba mít dobře najetý terén. :o) Páč v tom teroristickym převleku se mi eště víc mlží brejle. :o))
spinning, kolo, posilovna, plavání atd. takže to samý jako do teď, jen se venku asi budu víc oblíkat a ještě přidám běžky
uz sem koupil hrubsi plaste a huraaaaa terorizovat bezkare na Brdy.. ;o)
ja chci sniiiih…
:o))
a bacha na hulky:)
to nestčí, to chce hřeby :o)
Lyze, lyze, lyze, a pak eshte lyze. Mezi tim kolo, bedminton, squash, hospa, a samozrejme hodiny stravene u stolniho fotbalku… :o)
Pro mě zima začala tímto víkendem, teploty pod 5° zimní hadry a ježdění potmě. Nějak jsem si přes léto ovykl. :)
Snad zadari li se bikovat dokud nedojdou sily, pak taky prkno… nejaky prochazky a caj s posilovacem rizeni alias rumickem misto piva… no… a pak silvestr, letos snad bez sadry…
Hledám dovolenou v středomoří a severní Africe :-/ Zima je pro mě pomsta.
Prknění, pivo, prknění, pivo a tak furt dokola. zima je kráááásnej čas.
vona ma byt zima?:-)