Dobry den,
mohl by mi nekdo doporucit nejake mtb okolo 10 000? Co jsem zatim videl hodne se mi designove a celkem i vybavou libi Kellys Oxygen nebo Author Kinetic, na tom Oxygenu hodne ocenuju grip shift mel sem ho a neni nic lepsiho.Diky vsem
Dobry den,
mohl by mi nekdo doporucit nejake mtb okolo 10 000? Co jsem zatim videl hodne se mi designove a celkem i vybavou libi Kellys Oxygen nebo Author Kinetic, na tom Oxygenu hodne ocenuju grip shift mel sem ho a neni nic lepsiho.Diky vsem
ja bych se snazil sesmolit neco rozumnyho u spydera. jinak,jak muzes rikat ze je grip shift nejlepsi,kdyz se pohybujes na urovni acery?
Kinetic mam doma jako zimak. Bajk schopnej, trochu je to tank, ale zase prakticky neznicitelnej. JO, ale jak rika enjoy… zkus spydera, maji dobry ceny a snad se ti neco zalibi.
na toho spydera jsem se koukal ale jelikoz tomu dvakrat nerozumim bylo by pro me lepsi asi kolo uz sestaveny, a co ty Kellys vite o nich neco?
nedá mi to abych se nepřidal letošní RAVO Xtreme 10.500 – pokoukej a pochopíš…
Na Ravu se mi líbi i to, že i na levných modelech jsou řadicí a brzdové páčky zvláš?…