Jezdí tu někdo tento rám? Potřebuji nějaké recenze. Jezdím enduro a „skoro“ i freeride a uvažuji o jeho koupi.
Dík všem za rady!!
Jezdí tu někdo tento rám? Potřebuji nějaké recenze. Jezdím enduro a „skoro“ i freeride a uvažuji o jeho koupi.
Dík všem za rady!!
za kolik ho můžeš mít? měl jsem ho v rukou ale nakonec nevzal, vyhrálo něco víc švihovějšího. Udajně má luxus chod(zdroj od dobrého kámoše co ho jezdil), zpracování taky moc precizní a sváry jsou naprosto užasný. Za dobrou cenu bych do něj klido šel.
Jak řikáš – za těch 30–35 tis. Připadá mi to docela dobrá cena. Mněl jsem ten rám v ruce,solidní trubky a svary, váha Ok, jen nevím jaké jízdní vlastnosti? Zda se nebude třeba moc houpat atd.? Četl jem nějaké recenze na www.mtbr.com a prý je úžasně tuhej … chtělo by to projet, ale kde?
Pokial myslis tento Helius, tak to je lopata.. http://www.bikemagazin.sk/index.php?…
On mysli Helius Fr a tam ten byl Helius ST… A cely ten tread tam je o hovne…
vy jste mi chytráci…českej dovozce mimo jiné tedka vyprodával modely 04 a heliusy aj fr aj st se dali pořídit za 30–35kč nové se zárukou.
Dyt ja netvrdim, ze ne… Ja jen pishu, ze ten co je na tom webu nemusi byt lopata, a ze ta diskuze tam je cela zcestna…
jo, bohuzel kdyz sem na to prisel, tak uz ten jedinej CC byl pric:(
Sis vybral spatnou disciplinu :)
mi se taky libi, ale vic ti asi neporadim :)
Aaaa co je nadherne kolo tak ten Nucleus TST.
Koupil jsi ? Jaké jsou první dojmy po pár týdnech ?
nekoupil :)
Tak dík …
Džez nade vše!