http://show.idnes.cz/show_aktual.asp?…
Že by se blískalo na lepší časy a zbylo místo i na cyklistiku?
http://show.idnes.cz/show_aktual.asp?…
Že by se blískalo na lepší časy a zbylo místo i na cyklistiku?
snad nezustanou jen u slibu. Ta stovka za mesic na konc.popl. uz by aspon tolik nebolela … ct24 muzou klidne zrusit, to je brutus shit.
Určitě nebude místa víc, než je teď. Jsem pro omezení ČT na jeden kanál pro pořady, které by na komerčních stanicích neměly šanci se dostat do vysílání.
Už vidim přímý přenosy z golfovýho US open a celýho PGA tour, nějaký ty dostihy, jihoamerickej fotbal, baseball basketball z USA, nějaký to NHL atd.
Koukni se z čeho jsou v bbv obrazový šoty a co je zmíněno jen slovně, jsou zde jasně vidět priority ČT.
Popripade fotbalovy zapas v primem prenosu FC Chmelnice vs. STS Chvojkovice
FC Cernolice vs bikeri;-)
:) na to bych se rad koukal, mozna bych i prisel fandit:o)
Jen si u tebe nejsem jistej, ktery strane.
tem co si hrajou na MotoX;
Bikrosakum? Ja to vedel. Zase treti strane. Jses nepouzitelnej i jako fanousek kolektivnich her.
Doufejme ze to bude mix sportu a ne jen fotbal a hokej:o)) Snad i neco pusti na net, aby se clovek mohl popr podivat na nejaky porad z archivu.
o tomhle už se mluví více než rok. Koncepce toho které kanály bude CT v rámci digi vysílání provozovat už je známá hodně dlouho, takže žádné překvapení. Hodně by s mi líbilo vysílání třeba tenisových turnajů, ale českou hokejovou ligu bych si taky nenechal ujít.
Když si vezmeš kolik existuje na světě sportů , tak bych si nedělal iluzi že tam bude přehšle cyklistiky. Ani nevěřím že by dali poslední hodinu dojezdu z etap Tour Gira či Vuelty. Dále jsou rozhodující ceny za přenosy a sledovanost. Spíš bych to viděl že přibude přenosů z našich českých soutěží které jsou v menšině (volejbal, nohejbal,ragby atd…)
není ředitel Janeček biker? není dokonce mezi námi? není to dokonce pá-dlista? :-)
hmm, takze Tour apod. stejne nebude… :-/
sem si jistej, ze ne .. pac by tak minimalne 80% vysilaciho casu bylo o chlastu .. (staci se podivat na jeho stranky) .. :)
No vidis. Ted, kdyz me pustili, bych je mohl predelat. Zapomenout na minulost a soustredit se na budoucnost… s novou plnou lahvi :)
a nejenom CT ale i Nova (mozna se dockame i live prenosu novaauthor cupu :)
Kdo se uchází o licenci na digitální televizi Stávající kanály:
Česká televize: ČT l, ČT 2 a zpravodajskou ČT 24. Nedávno zveřejnila své plány na čtvrtý kanál se sportovní tématikou.
TV Nova: Chce mít pět kanálů. Kromě stávající TV Nova chystá Nova Film, Nova Sport, Nova Seriál a zpravodajský Nova News. Podle generálního ředitele Novy Petra Dvořáka těmito kanály chce oslovit úzkoprofilové diváky, Jimž nevyhovuje současný program.
TV Prima: kromě dnešního programu má připravený Prima Klub, který má být obdoba dnešní Primy, tedy část produkce původní, část převzaté produkce.
Jj. To dopadne jako se starou Novou. Takze: Nova Reality show, TeleNovala, Novashoping…
hm by chteli 5, zatim jim davaji jen jeden navic tj 2 :-)
no, díky bohu za to, 5 bych rozhodně nerozdýchal. Nedokážu si představit Nova sprot a ty jejich komentátory.
:-D NOVA NEWS???? to tam budou jako čerstvě informovat, komu granát utrhnul ruce, kdo a kde byl znásilněný, které děcka chytly svrab a že fence v Praze se narodilo najednou deset štěňat??? :-D
ano, mozna dojde i na primou spolupraci nova – blesk :-)
chraň pánbůh… to by bylo horší, než návrat jarina:-D
Pokud vim, tak Nova koupí(koupila) Galaxii Sport a chce vysílat sport tam. A pro příští rok maj už nasmlouvanou Formuli 1.
To je dobre. Jen at si vemou ty nudny sporty a hry, treba vsechny.
Nudné? některé lidi F1 baví. Ostatně, když si představím, jak se dívám na dvacítku vozů, kterak tam krouží a dycky je vede jeden a stejný člověk, tak mi to taky příjde jako dobrá zábava :-D
Nekterym clovekum pripada zajimavej i fotbal. Slysel jsem to. Takovy lidi osobne neznam.
Osobně usínám u obojeho, ale u F1 je to lepší, po nedělním obědě :-))
tak to já se najím i jindy.
jo, tak já takové lidi znám… a je to fakt pravda:-) Teď ale nevím co je horší: fotbal,F1 X vyhulení, big dement
tak to prrr – vyhuleni zas takova nuda jako F1 nejsou :)
jo to je fakt… dívat se na buzeranty v akvárku je taky sranda:-D
Asi preferuju jiny druh zabavy, jsem divnej.
tak to kazdopadne ;)
Ono to byla ironie,ale asi se mi to nepovedlo:-) Podle mě je to naprostá blbost. Když chci péčko, tak si ho stáhnu… když chci vidět ožralé týpky, tak jdu na pařbu… a když chci vidět kterak se hádají lidi, tak jdu do školy… tak nevím, proč bych si to měl rekapitulovat v bedně.
Abys nemusel nic delat a nikam chodit… mozna jeste na nakup pro vyrobky v bedne se zobrazici.
…a taky abych mohl žrát chipsy, tloustnou, dívat se ještě víc na televizi a vydělávat stanicím ještě víc peněz:o)
je videt,ze si mladej,ja kdyz chci pecko tak si ho vytahnu......
Uz mas vsechny zalohovany?
heled Pa-dlistiku kde je tvuj povestny duvtip??:)
du nechavam pro chodce, vtip mi snad zustal (tak to uz bylo jak ze skolky :)
supr je zpatky:)
no tím, že ti visí z kalhot, ale nekončíš ne? :-D
no a tim vlastne koncim:)
Dostat treba 4X do zpravodajstvi na nove je naprosto nemozny, takze se neradujte predcasne – MTB se na Nove mimo NA Cupu neobjevi.
no, ale cyklista neš?astně přejetý náklaďákem určitě jo…
proc by mel byt ve zpravodajstvi zrovna 4X?jak dlouhy bys to zpravodajstvi na nove prosimte chtel? jinak urcite by mu dali stejnej(malej) prostor jako ostatnim okrajovejm sportum.
to okrajovejm se mi tam vůbec nelíbí… nejen protože je to psáno po pražsku :-D
hochu hochu zacinas se mi libit a snad Te i zacinam mit rad:)
já jsem mladý, ale šikovný (bohužel ne při řízení levého gripu pravou rukou… hotl nedosahuji kvalit padlisty:-)
Fourcross jsem uvedl, jelikoz je to disciplina, u ktery celkem vidim do zakulisi. Proc by tam mel byt? Z MTB je divacky nejatraktivnejsi (ty samozrejme napises, ze neni:o) ) a cesti rideri jsou nejlepsi na svete.
Zase Radku, aby jsme to neprehnali. Ne vsichni samozrejme. Treba ja ne :)
Musis vice trenovat :-)
Dobre, zas tak dobry nejsme, takze to upresnim – CR je v UCI zebricku narodu ve fourcrossu dlouhodobe na prvnim miste a nekteri jedinci casto dosahuji uspechu. Takhle jsem to myslel;-)
divacky atraktivni= da se jednoduse natocit? p.s. vis kolik je disciplin v kterych sou Cesi nejlepsi? co treba orientacni potapeni? to asi ani neznas:-P
neni to náhodou hloubkové potápění?
v tom taky
no a v tunelářství jsme taky světová špička:-)
To je zase folklor. Od toho tu je verejnopravni televize.
no vidis,nevim kolik lidi by sdilelo tvuj osobni zajem.a ze by si u toho shotu mohl pred znamejma rict par chytrejch reci,protoze do toho vidis…:-). jako z bikovejch disciplin je asi celej nejlip zdokumentovatelnej,ale zase zrovna se na to nemusim divat castejc.to je ti asi jasny.