Ahoj bikeři prosím o Vaše zkušenosti s Polarem S120. Zítra si ho chci jít koupit.
Ahoj bikeři prosím o Vaše zkušenosti s Polarem S120. Zítra si ho chci jít koupit.
mam ho asi 2 měsíce a vpoho. pokud ti nevadí, že nebudeš mít integrovanej měrič kadence a cyklokomp, tak se ti bude líbit. navíc sem ho měl se slevou asi 1400,– a to celkem šlo
mam hac 4 s pripojenim do pc a priznam se jsem s nim naprosto spoko ale jen do chvile nez zacne blbnout a proto uvazuji o znacce polar sice ja o jinem modelu ale chvalim vyber znacky a ja jsem slysel na polar jen samou chvalu
Ahoj, neni to sice k tematu, ale nechce se mi kvulit tomu zakladat novy thread. Davali jste si nekdo menit baterii v Polaru v beznem hodinarstvi, nebo vzdy do servisu. Mam totiz ne koleji staricky S120 a celkem dost se mu vybiji baterie a vymena v servisu Polar stoji asi tak pulku jeho aktualni ceny:) Pravdepodobne prijdu o vodotesnost ne?
lepší hodinářství jsou schopna odzkoušet vodotěsnost po výměně baterie. Já nechávám baterie v CP 29 měnit u hodináře.