Za pár minut to začíná na Nově ,)
Za pár minut to začíná na Nově ,)
to uz to skoncilo nebo to vubec nezaclo ??
nebyl jsem tam osobne, ale po tom sestrihu tam ani nehodlam nekdy jet. dyt to bylo doslova hrozny. na startu lidu jak mravencu. trat se mi zdala takova spis rychla sotolina nez naky poradny sjezdy, vyjezdy, tereny. mozna se tam pokochat tou prirodou.
tak to byla nejaka parodie ne? kvalitou na urovni kabelovky ve vesnici do 500obyvatel
takze to byl asi mrte dlouhej sestrih koukam..
videl sem Beedu s Jancou! :-) docela pekny
a mě si tam neviděl co, vydřiduchu :-)
ne?! Asi to budu muset zkouknout este jednou :-)
no já to neviděl, tak se tě ptám?? :-)))
ja te nezpozoroval, tak nevim, ale treba tam nekde budes :-)
škoda, a já sem se chtěl stát filmovou hvězdou, tak sem myslel že Nova Cup na to bude to pravé :-)
Komparz tristil pozornost no :(
priste se hold musis vozrat a tancovat nebo se aspon prevlict za kralika! :-))
tak jo :-)) Díky za radu¨. Příště snad už prorazím do světa filmu :-)
no, sestrih zase skoro o nicem, kvalitou videodokumentace by se mohli ucit od SELY … ale i presto byl tentokrat lepci nez loni :)
To máš pravdu, letos to aspoň trochu připomínalo něco o nějakým maratonu:)
Našla by se nějaká dobrá duše, co to nahrála a já bych si to mohl stánout??
nahrany to mam, ale nevim jak to dat z VHS na stazeni :-)
Nasdilet mechaniku a nechat zapnuty video?
Ten sestřih byl uplně o ničem .. sem čekal aspoň něco zajímavýho a ne, že se tam půl sestřihu ukazoval nějakej chlápek s vodkou v ruce. Dávam 1 bod z 10.
jak chcete po o takovem zavode po radny zaznam kdyz tam jedete jen skoro po dalnici a k tomu milion a jeden clovek … :)
bylo to hrůza, normální propagační materiál no, čekal jsem víc, ale co můžu od novy čekat že… :((
bylo to pojato hodne estradne ⇒ stalo to za prd. jen me trosku zamrazilo, kdyz sem tam videl ten vrtulnik a nositka. o trati se dobre vyjadril purmensky: „…trat je mi sita na miru, sem byvaly silnicar…“ (priblizna citace). nac doufam nikdy nepojedu :)
Docela by mě zajímalo, proč jsou Jizerky tak strašně nacpaný lidma na kolech, když je to tam tak hrozně vyasfaltované a není to vlasně nic pro pravověrného bikera :-) Jako místní si dokážu najít i jiné cesty, ale určitě bych nechtěl, aby se mi po nich honily spousty cyklistů, neřkuli jakýkoliv závod.
protoze ne vsichni lidi na kolech sou pravoverny bikeri – chtej se v klidku projet treba s rodinkou na trekingach a na to bych rek,ze sou jizerky fajn.