Jezdíte někdo Ravo racing team a jaké máte s tímto bikem zkušenosti, je vhodný na maratony ?
Jezdíte někdo Ravo racing team a jaké máte s tímto bikem zkušenosti, je vhodný na maratony ?
Jezdi ho Ivan Rybarik, tak asi dobrej bude ..
To je jeden z tech lidi co jedou maraton na galuskach a s pevnou vidlici… ? Aha.
jezdi na Phytonech a uz vozi odpruzenou vidlici ..
dost casto taky vozil pevnou Morati
uz ji nevozi ..
tu moratku mel pucenou, letos uz musi vozit Manitou.
MUSI VOZIT – v tom to bude, jinak… :o)
Jel na ni i Pražské schody, což mi připadá hodně hard… .
Jenze ten tam ma prestrikanej ram z giantu, teda aspon driv to tak bylo, ale ti mene zanmi cklenove teamu ho jezdili… taky jich par zlomili :))
no, loni a letos jezdil orig. Ravo. A v Cerekvi jel celokarbon na pristi rok.
Dost si ho chválil, prý škoda, že mu ho zebrali na výstavy.
Fůůůj!!! hrubka – Sebrali
jj, chvilku sem s nim jel a vypada to fakt luxusne! 06 ma bejt jako seriovka :-)
nez jsi mu zmizel v dali?-)
nee, bylo to v Cerekvi na konci maratonu. potkali sme se na setkani dlouhy a kratky, tak sem se nejvic vyhecoval, ze se budu drzet zubynehty, ale kdyz jeli s se Zdendou Krizem 40km/h po rozbyty polni ceste, tak sem to vydrzel asi 300m a pak sem byl uplne odvarenej :-)
Jo tak az v tom napojeni me ten maraton zacal bavit .. trochu pozde .. a taky jsem tam valil tak tech 40 km/h a predjel tak 10 lidi a kdyz tam jeli Ivan se Zdenou, tak to uz jsem byl davno v cili .. :)
A uz se mi taky jednou podarilo Zdendu Krize predjet a nedohnal me! .. Jenze to bylo pri treninku .. :)
No, ja ho mam taky a jsem velmi spokojenej. Je to opravdu Giant – podívej se na geometrii a materialy. Fakt dobry kolo!!
co se tyka Giantu MCM nebo XTC,tak jsou na nej trochu rozporuplne nazory:(( Teda spis,ze je to hodne sportovni naradicko,ale pohodli zadny:(Coz si muzu koupit hlinik za 3× mensi prachy ze?Ale ram je to opravdu hezkej…
no sportovni je chovanim, ale že by nebyl pohodlný – nemám ten pocit. Měřím 196 mám 21" rám, nějakých 96 kilo – jediný co jsem na něm dával jinýho, co má podstatný vliv na geometrii je jiný představec (125 s uhlem 0)a sedlo mám Fizik Nisene. Předtím jsem měl Author Vision a už nikdy víc Author!!!