Hledal sem v historii a docet se ze 8mickove razeni Campa lze vymenou racny v cene kolem 500,–„predelat“ na devitkovou. Dotaz:Lze takto predelat i Mirage 9sp na 10sp???
Hledal sem v historii a docet se ze 8mickove razeni Campa lze vymenou racny v cene kolem 500,–„predelat“ na devitkovou. Dotaz:Lze takto predelat i Mirage 9sp na 10sp???
Zeptej se u „Šírera“, tam to budou vědět.
jde, myslím, že stačí vyměnit račna do pravé páky (to velké ozubené kolo), náboj je stejný přehazka taky, dále budeš potřebovat 10 kolo, řetěz a podložku do přesmyku (kvůli užšímu řetězu) popisovali to kdysi ve velu u šírera ti dají přesnější info i s cenama račna a podložka by podle mě měla vlézt do litru, plus cena za pastorky a řetěz
Prehazka je stejna???Znamena to teda ze prehazka Mirage „umi zaradit“ i 10kolo kdyz to „umi“ dualy??
jo umí, jde jenom o rozsah – jestli dosáhne z nejmenšího na největší
Jeste bych vyuzil svyho threadu k mozna jarynovsky podotazce: Pujde razeni bez uprav i na riditka velkyho prumeru? Normalne je nakych tech 26mm a ja bych chtel 31,8mm… V katalogu je videt ze razeni ma „normalni objimky“ jako treba brzdy u favorita…To sou teda ty objimky nejak „roztahovaci“ nebo jak to funguje??? Predem se omlouvam za stupiditu dotazu ale nak mi nesecvaklo jak by to melo bejt vyreseny.....
oversize riditka maji vetsi jenom prumer v miste uchyceni do predstavce, dal uz jsou zuzene na normalni rozmery…
Tak to je to co mi uniklo…Vyplati se teda vubec si za neco takovyho priplatit???
no, to je otazka. muze to byt trochu tuzsi. na horskem kole to podle me vypada lip nez to tenke provedeni, u silnicky uz to tak jednoznacne nevidim(vzhled). tuhost se bude dost lisit u ruznych typu a znacek…
Džez nade vše!