• Kubik

Hledal sem v historii a docet se ze 8mickove razeni Campa lze vymenou racny v cene kolem 500,–„predelat“ na devitkovou. Dotaz:Lze takto predelat i Mirage 9sp na 10sp???

0 0
    • teha  

Zeptej se u „Šírera“, tam to budou vědět.

0 0
    • vasil  

jde, myslím, že stačí vyměnit račna do pravé páky (to velké ozubené kolo), náboj je stejný přehazka taky, dále budeš potřebovat 10 kolo, řetěz a podložku do přesmyku (kvůli užšímu řetězu) popisovali to kdysi ve velu u šírera ti dají přesnější info i s cenama račna a podložka by podle mě měla vlézt do litru, plus cena za pastorky a řetěz

0 0
      • Kubik  

Prehazka je stejna???Znamena to teda ze prehazka Mirage „umi zaradit“ i 10kolo kdyz to „umi“ dualy??

0 0
    • vasil  

jo umí, jde jenom o rozsah – jestli dosáhne z nejmenšího na největší

0 0
    • Kubik  

Jeste bych vyuzil svyho threadu k mozna jarynovsky podotazce: Pujde razeni bez uprav i na riditka velkyho prumeru? Normalne je nakych tech 26mm a ja bych chtel 31,8mm… V katalogu je videt ze razeni ma „normalni objimky“ jako treba brzdy u favorita…To sou teda ty objimky nejak „roztahovaci“ nebo jak to funguje??? Predem se omlouvam za stupiditu dotazu ale nak mi nesecvaklo jak by to melo bejt vyreseny.....

0 0
      • Andrzej  

oversize riditka maji vetsi jenom prumer v miste uchyceni do predstavce, dal uz jsou zuzene na normalni rozmery…

0 0
        • Kubik  

Tak to je to co mi uniklo…Vyplati se teda vubec si za neco takovyho priplatit???

0 0
          • Andrzej  

no, to je otazka. muze to byt trochu tuzsi. na horskem kole to podle me vypada lip nez to tenke provedeni, u silnicky uz to tak jednoznacne nevidim(vzhled). tuhost se bude dost lisit u ruznych typu a znacek…

0 0
    •  

Džez nade vše!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.