Kdo si neholí nohy není cyklista, nýbrž Plašák!! :-)Neumim si představit jet závod s chlupatejma nohama. Holim si je od dubna do konce září. Je to o zvyk.
Kdo si neholí nohy není cyklista, nýbrž Plašák!! :-)Neumim si představit jet závod s chlupatejma nohama. Holim si je od dubna do konce září. Je to o zvyk.
co to je Plasak? Se jenom ptam abych vedel co jsem. Se takhle budu predstavovat: dobry den ja jsem Plasak! :-)
Tesi me. Plasak Celorocni.
A co Tvoje vyholena hlava?nekdo si za ucelem zlepseni aerodynamiky holi nohy nekdo hlavu,nebo ne?Takze Plasak na 50%
to si pletes!
oholena hlava – plešák
neoholeny nohy – plašák
:-D
Oholený nohy – Plašan
Tak v tom případě zakládám klub plasaků, jsem totiž taky jeden z NICH......
Jsi předseda, byl jsi rychlejší o 24 vteřin
nuž dobrá, ustanovuji tě plesko místopředsedou ná plesaku.
aha,plesak,sorry, teď jsem si to po sobě přečetl, stejně moc tomu výrazu nerozumím, ale jsem na něj hrdej, že jím sem :-)))
sakra, plasak, ach jo
to je oki ještě jsme si všici na to nezvykli
teď se můj život naprosto změnil, teď, když jsem plasan, jsem úplně jiný člověk, já snad už ani nejsem člověj, měním se v pravého nefalšovaného PLASANA!
pozor to je PLAŠÁK, nedávej tomu jiný název :-)))
no jo no, pořád jsem si na to ještě nezvykl. No nic plašani, předseda má předmanželské povinnosti, opravdu už musím jít-vy,s manželkama mi určitě rozumíte-už zase lítá kompl z okna, já tady su vzduch, vař si sám a tak, loučím se.....
pardon, plašáci
Zdravím klub „plašáků“ už máme tři členy:-))) Kdo další se připojí k těm VYHOLENÝM
no, vzal bych jestě velkýho bratra :-)))
hrdě se hlásím, nebo? nechci vypadat jako žena!
samozřejmě se hlásím k těm plašákům:-D
Také se hlásím …
mohl bych prosím dělat klubu nastěnkáře a nebo topiče předem dík plasan ml. (I)
já bych taky prosil registraci… :))
to ma neco spolecnyho s registrovanym partnerstvim?
Tak tohle může napsat, fakt jen úplněj *****… Gratuluju, tohle nominuju na NEJDEBILNĚJŠÍ hlášku B-F…
Na to, ze je to tvoj 2. prispevok na fore, je zvlast agresivny.
stejne to je nejake absurdni. Snehulakos a holi si nohy? Ja teda jeste snehulaka s oholenyma nohama nevidel. Si muze holit tak leda koule.
Já z z vás dneska neusnu :-D Dokonce si je může holit tři:-)))) samozřejmě, pokud je v obvyklé velikosti…
Ottuv naucny slovnik uvadi na strane 1459 pod pojmem Plasak " je to cyklista neznaly taktiky pro jizdu ve skupine vice cyklistu a dalsich cyklistickych dovednosti.Napriklad nevhodne nastupuje,neumi drzet tempo kdyz jede na spici, haze vlny,nechava diry v baliku,nevi jak se schovat kdyz se jede terezin,nevi na jakou stranu stridat, neumi ukazat diru anebo prekazku, jezdi dalekeho haka , ma chlupate nohy,pod kratasy vozi slipy, jezdi v kratkem od 5 st. nad nulou, neumi pozdravit dalsiho cyklistu a pod. "
// haze vlny, jezdi v kratkem od 5 st. nad nulou,// to muze i oholenej, viz Lempl:o))
Tak to jsem 100% Plasak:)
včera sem se jel taky projet v krátkým a víc jak 10°C nebylo … teda nahoře sem měl tři vrstvy, ale nohy sem měl holý .. ale zasejc je mám chlupatý, tak mi je teplo, tak proč se holet? :-)))
tim se vubec nechlub!
Mám ale bohužel obavu, že mi návlek na nohy zku*vil koleno :-( …
cože?
o tomto vikendu jsem videl par silencu v kratkem, dorazila me jedna rodinka vcera kolem poledne, (manzele s dcerou),kteri se ritili s Vlcaku(Chriby) jen v kratkem. pohled na ne byl uchvatny, meli uplene fialove nohy a obliceje, museli byt zmrzly na kost, vsak pani nedokazala ani artikulovat, kdyz se ji ptal, zda ji neni trochu zima, jen neco zamumlala pres zimou sevrene zuby.Byla to krasna ukazka „plasonu“ v praxi.Vsak pockej za par let,budes mazat kolena francovkou, aby ses vubec pohnul
ja si neholim, ja si hulim. od ledna do prosince. a taky to neni spatny ;-)
a zebra mas vsechny, nebo sis ty posledni nechal vyndat?;)
:-))) ja to myslel jinak. zebra mam vsechny.
Proboha, to se tady úplně zvrhlo:-D
:-))
vy ziletkari si nohy kludne holte, ja to na xc nepotrebujem a pripadal by som si divne :) … kto je ten predseda? berete aj zahranickych plasakov? :)
já su předseda, jasný, že přijímáme aj bratov zo Slovace! ještě je tu místo druhýho místopředsedy, kdybys měl zájem!
jasne ze mam zaujem :) ake budu moje pravomoci? mozem lamat ziletky vyholencom? :D
v tom případě jsem druhý místopředseda… a jestli jim můžem lámat žiletky? TO JE NAŠE POVINNOST! :-D
musím tě zklamat, ale první místopředseda je už Giant, tak mě napadá podle toho, co jsi napsal, že bys mohl být vrchní lamač žiletek :-)))
jo jo navrhuji vybírat příspěvky, představenstvo se sejde a určí výši. Příspěvky budou použity převážně na podpůrné prostředky ne růst chlupů pro holiče resp. VYHOLENÝ
ale já psal, že budu !druhý! místopředseda:-) ale zároveň budu vykonávat funkci vrchního lamače žiletek, myslím, že se to dá skloubit:)
já vím, ale boboman tě předběhl, podívej se výš. Nuž dobrá, když můžou mít v parlamentu ministra bez portfeje, tak ty bys mohl být ministr s portfejí lámání žiletek, to by taky šlo, ne? Vypadá to, že se nám tady zakládá takový zatím nenápadný plašácký hnutí, za chvíli snad fakt začneme vybírat ty členský příspěvky čico :-)))))
Hlavně aby jste to pak všichni mysleli úpřimně :)
jo tak toto bude predseda, rozhodne neplasi:-) http://www.petebike.com/…DSC_6610.htm
:-D ten byl vybornej!
Ty by si neměl být místopředseda .. teda ne že bych měl něco proti Slovákům, ale udělal bych z tebe spíše ministra zahraničí (nebo „ze zahraničí“) .-)
ja myslim , ze je to kazdeho vec jestli si nohy holi nebo ne. Vec kazdeho z nas a i zavody se daji jet s neoholenyma nohama.
Ja zase nechapu, jak si nekdo ty nohy muze holit. dyt je to hnusne jak sousedovic pes… Tim to se hlasim do klubu Neholicu a hulicu..
Ty woe Goofy, kdyz uz tu chces mit vice uctu, tak je aspon pojmenuj nejak jinak. Ice-goofy je fakt moc podobne. :-)))
Sem si ani nefshimnul, ze je nademnou… Sem byl zblbnuty z toho, jak sem pul dne talacil kolo… :o) P.S.: to je nejaky Goofy, ktery kopiruje moji registrovanou znamku. Nevish, kde se ty veci hlasi?
A co som potom ja, ked si chlpy len skracujem strojcekom? (lahsie sa to blato z lesa umyva a znizuju sa prepravne kapacity pre hmyz) :o) Naholo je to hnusne…
jo no, to jsem taky zkoušel a určitě to vypadá líp, než úplně oholený.
Tak tak a podla mna je to aj lepsie ako uplne zarastene, zas vypadat jak simpanz… :)
ja si holim jen oblicej, pod pazemi a prirozeni, jsem take plasak?
Ne, tohle je v pořádku :-)
taky jsem znejistěl:-)
Neholim, nachavam zit … chlup je taky jenom ziva bytost:-)
Ty seš ale debil.