mam si koupit novy ram a dokupovat komponenty nebo rovnou nove kolo???kupiju ho na DB…cocaine od leaderfoxu(www.leaderfox.cz)…dik
mam si koupit novy ram a dokupovat komponenty nebo rovnou nove kolo???kupiju ho na DB…cocaine od leaderfoxu(www.leaderfox.cz)…dik
Vetsinou se to stavet nevyplati pokud nechces neco extra.
ja sem pro vystavbu :)
ja taky!uz mam domluveny kontakt od jednoho kamose.jeden chlapek mi to postavi zadara ale radsi sem se zeptal…
radsi mi porad jak levne dorpavit kolo do nemecka levne a rychle dodaci doba ceske posty 4 tydny me desi :) a cena DHL 5400 takyneni prizniva .)))
Teď jsme posílali kolo do Španělské Valencie a stálo to 2100,–. S Toptransem. Trvalo to 5 dní.
dojed tam na nem .. :)
popremyslel sem o teto moznosti ale nevim jestli bych sme dojel letos preci jen to je 1000km :D
nechápu, když stavět tak sám, originalita a vlastní sestavení kola: to jsou jediná + pokud nekupuješ hotové kolo, já jsem si kolo složil proto že mě to baví a taky teď přesně vím co a jak, takže skoro nikdy nemusím do servisu
presne!jenze este nemam asi potrebne zkusenosti…
asi? ;)
souhlas, když si ho člověk postaví sám, tak má k němu úúúplně jiný vztah. Teď sou různý výprodeje komponentů, tak si myslím, že by to zas tak dráž než celý kolo vyjít nemuselo ;-) a máš originál.
Myslím si že nejlepší je domluvit se s prodejcem na výměně komponentů pokud ti nevyhovují. Stavět z rámu je většinou (pokud nemáš dobrý kontakty) dražší.
naporsto souhlasim s problemem kontaktu
no jo, jenze pokud ty kontakty mas, tak sezenes nejen dily alei cely kolo levnejc, takze se to zase navyplati. takze problem kontaktu to asi nebude. souhlas s padlistou – pokud nechces neco specialniho tak se vyplati cely kolo
Dostal jsem rám zadara. Tak jsem ho ověsil komponentama a vyšla mě cena stejná jako kdybych ho koupil v celku. Ale bylo to ještě v době kdy nekvetl internetovej obchod a nakupoval jsem normalně v krámu.
Jen počkej, Zající!