• jajan

Mám 3 dni cm436m, na biku super, ale neviem preniest data do PC. Software som nainstaloval, interface som dal do USB, aktivoval som prenos na monitore- hodinky, zapol som prenes na ciclocompe- na display percenta stupaju, ale na monitore nic. Poradte . Dik

0 0
    • HonzaV  

V softwaru si zkontroluj nastaveni USB portu, jestli tam mas oznacenej spravnej ( ja mam oznacen jako COM5 – asi si to udelalo samo nejakej virtualni, protoze mam jen 3 USB vstupy) a pokud mas v nejakym jinym USB strcenyho neco, co prave nepotrebujes, tak to odpoj. Stalo se mi, ze jsem mel v jinym USB danou flash pamet a taky to neslo pretahnout. jak jsem ji odpojil, tak v pohode. Jo a nemam Windows XP, ale tim by to byt nemelo.

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Komponenty)
      • fousek  

No COM porty jsou uplne neco jinyho nez USB porty, maximalne na USB ten software muze emulovat COM port, ale melo by bejt uplne jedno do jakyho USB portu se to strci, ale to problem asi neresi

0 0
        • HonzaV  

To vim taky ze port COM neni USB. Ja jsem tim chtel rict, ze mam to zarizeni na prenos dat strceny v USB a v softwaru zaskrtnuto pripojeni do portu COM 5, kterej mi to samo nabidlo.

0 0
    • BB  

kamarad mel obdobny problem a resil jsem to u nej. Problem je, ze si nepamatuji presny postup. Vim, ze problem spociva v tom, ze USB se pripojilo k nejakemu vysokemu cislu COM portu. Napr. COM6 a program Ciclotour nanabizel volbu tohoto COM. Koncil u 3 jestli se pamatuji. Potom jsem na CD nasel nejaky programek, jehoz instalaci se mi podarilo dostat USB na port, ktery uz umel Ciclotour. Jestli se dobre pamatuji, tak u toho druheho programu (Ciclotrainer ???) problém nebyl.

0 0
      • Honzas  

druhy programek na tomtez CD (aspon u HAC 4) je Hactronic a ten to vazne umi. Nicmene, i muj Ciclotour je nekde v preferencich schopen najit onen „COM port“ s vysokym cislem (6 nebo 7, podle toho, jestli to zastrcim do spodniho nebo horniho USB), pokud mam redukci COM/USB (pac mam COM verzi interface) v onom USB zastrcenou.

0 0
      • jajan  

Dik, nastavil som Com3 a uz Hactronic slape.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.