Má už někdo Manitou R7, koupenou na X-bikes.cz, kde je už přes měsíc v nabídce? Dík za odpověď.
Má už někdo Manitou R7, koupenou na X-bikes.cz, kde je už přes měsíc v nabídce? Dík za odpověď.
me byl zajimalo jestli ji nekdo ma vubec – je mi jedno kde koupenou :-) Nejlepe Super
mě zajímá totéž…
mě to zajímá taky :o)
taky
Já ji mám (ale jen v mých snech:-()
taky mivam nocni mury.....
jo taky jsem si skareba jeste pred par lety pral..:-)
Je aj na vecka ta vidla, alebo zase len na kotucovku?
Co to jsou vecka?
V V V V v v v ⇒ todle sou vecka
Vecko je, ked zena roztiahne nohy. Az su zeny dva s roztiahnutymi nohami, tak toto su vecka
a kotouče?
prasaku!
Dle katalogu by mělo být provedení i na ráfkové brzdy. Což je dobře.
Mam objednanou R7 Super 100mm na Vecka… mela dorazit koncem rijna,hmm,nedorazila:(( Na X-bikes mi rekli ze snad v pristi dodavce za tyden… Tak uvidim… A ji budu mit,tak rozhodne projedu a podelim se o predbezne poznatky…
stejná zkušenost, proto jsem se ptal… Je otázka, jestli X-bikes ty R7 neprodává pouze virtuálně :-)))
doufam ze ne… Tvrdil mi ze zasilky jsou od urciteho poctu kusu nebo tak neco.. Tak podle me vyckava jeste na objednavky,nevim..
Mě tvrdili, že už nějaké R7 prodali, hlavně proto se ptám, jestli už ji někdo má. Jinak se mi to jeví spíše jako vydařená snaha upoutat na svůj e-shop pozornost nabídkou očekávaného, ale zatím v reálu nedostupného zboží…
R7 nejsou ani v nemecku ani v holandsku zatim nikde , progresscycle ma jen jeden vzorek na vystavy
tak to by me fakt dost nakrkli,protoze mi tvrdili ze bude…
ojoj to vystihl, přesně tohle jsem si myslel. V den, kdy jsem tam volal (zhruba 5. října), tvrdili, že zrovna prodali čtyři kusy …
x-bikes se tvari jako ponekud podivny obchod viz muj prispevek v diskusi r7/reba tykajici se zaruky..
hmm,musim na to mrknout…
myslim ze ne me tvrdily ze jich maj objednanech uz tolik ze si budu muset pockat na dalsi zasilku ktera uz tady mela bejt coz mi prislo divny a tak uz sem tam dal stesti nepokousel
hmm,je to fakt nejaky divny… Jeste chvili pockam a pak uvidim…
no dneska sem na ní jezdila po suchdole :)
tak doufam ze bude mit progress na sportlifu jeste co ukazovat:-)
akorát mi neříká pane :( ale já sem se svojí spokojená :)
:-D
jakto???Povidej prehanej:))
Půjčila sem si jedno moc pěkné kolo v jednom servisu na suchdole, jelikož tam mám dobré známé a ta vidle na něm byla :) Chtěla sem se jednou v životě projet na karbonu :) Vidlici sem zkusila zmáčknout a nešlo mi to, říkám si kua ta je nějaká tvrdá, vtom ke mě přišel přítel a odemkl ji… tak si asi umíte představit že vám o jejich jízdních vlastnostech moc nepovím :-D
odemkl ji a sebral ti to kolo:-).dobrej:-)
tak to byl stopro superior, co jinyho u Adama… :)
co jinyho karbonovyho s R7 touhle dobou? :-) Jedine, ze by tam byl José… :-D
jj superior číst ještě umím :) ale byl docela težký