ACHUJ LIDI…KOHO POTKÁM NA VELETRHU ? Kdo tam zamíří? Ma?a :o)
ACHUJ LIDI…KOHO POTKÁM NA VELETRHU ? Kdo tam zamíří? Ma?a :o)
jaaa :-)
Jůůů … já taky..
Já též, přece si to nemůžu nechat ujít.
vypada to ze jeste s berlema, tak doufam ze budete ohleduplni a pustite me ke vsemu :-)
naaahodou, to je dobrej rozehnevaci prostredek! :-)
rozeznávací nebo rozehnávací*?:o)
*jen kdyz na ni nemusis stat:/
co takhle rozehřávací
rozehnavaci (a snad me i poznate) :-) ,jsem z tech prasku oblbnutej, prsty tukaj nesmysly :-)
Tak to nebudeš nepřéhledutelnej :o)
aha:-)
…
slovni spojeni ktery mi nedava smysl:-). mozna jenom mne:-)
mě příjde taky divné:-) ale nějak jsem pochopil, co tím chtěl básník říci:-)
Vy uvidíte ! :o)
No jestli mě poznáš, tak si nechám udělit spravedlivý trest:-)
20 na holou uprostred pavilonu.
Aj… :-) Tak já se jdu radši oholit:-D
me taky,kupodivu:-) i s pritelkyni.ona je dobry poznavaci znameni:-)
Ale tak se o ní přece nemluví !! :o)
dobré poznávací znamení? no já to řeknu slušně… To jako, že je tak pěkná, nebo tak škaredá? :-D
no nechme to byt:-).proste bych si tipl ze tam takovych moc nebude,tot vse:-).
no pořád nechápu… myslíš to v tom dobrém slova smyslu? :-)
Mne taky… Poznavaci znameni: Zadne… :o)
Bezva…
kecas, Goofyho poznam! ;-)
:o) Tv nekdy skresluje… ;o)
budes ve skutecnosti jeste o 5 kilo hubenejsi?:-))
Tak nejak… Ted sem opravdu zhubnul. Ale jen o 3 kila. ;o)
Beedu, Pete a Jancu, Meedju a mozna malyho Karlose :-) B
Prostě a jednoduše tam budou všichni !!! Bezva :o)
jo budem :-) ja s Nikonem na krku :-))) a s usmevem na tvari
Jůůů :o)
Ja tam nebudem, ale neva:-)
jo Davide a helmu sebou – samozrejme na cestu :-))))
Pridam doplnujici otazku…
KDY TAM BUDETE?
P.S. nekdo muze zase zorganizovat nejakej sraz. Nejaka osobnost… treba Pa-dlista! :-D u Norku…
kde bude norco at se mu vyhnu?:-))) ale ne,musim jit vstric osudu:-))
To by bylo bezva… i když vás neznám.. :o)
jo a teda budu tam v sobotu od dopoledne.kdyz te to teda zajima:-)
Nevim jak vas poznam…
me poznas,jak jsem rekl:-).poznas az uvidis:-)
Tak to se poznáme co by dup… :o)
Enjoy nema helmu! :-D
v tom pripade doufam,ze nikoho nepotkam,to by bylo kecu:-))
Bezva… to bude akce..
taky začínám přemýšlet, že si ji na sport-life nevezmu, ale bojím se abych nepřišel k úrazu:-D
Všichni jsou vítáni…
možná si ji zrovna vezme.
Sobota – od rána do večera
Radsi snad u Suntouru jako loni. To je firma co se tu tesi vseobecne popularite ;)
takže zase v sobotu ve 12:00 :o)
Kdyz do ty doby vstanu…, tak taky dorazim :)
Budu se tam motat v oranžové bundě… :o)
..s reflexnima nasivkama a v ruce lopatu ;)
na Nymbursku bunda= vesta?
Ty si eshte nevidel ziletkare (silnicare)?
myslis pa-dlistu?:o)
Tak to maji cestaci luxusni vybavu, ze cely den sedi na netu… Lopata s integrovanym notebookem.
a bunda nemuze mit reflexni nasivky?
muze, ale v kombinaci s lopatou vic sedi vesta a prosivana bunda
Asi jak komu. Ja v tom nedelam, tak jsem se treba spletl.
to bych nedoporučoval, bude to vytvářet dojem zájmu o tyhle značku :o)
:)))
No já tam jedu určitě v sobotu. Nechci to prošvihnout… Poznávací znamení? vysoký, vyhublý, zubatý a pořád usměvavý klučina, co má vždy co říct:-D
a uz se tu rozjizdi seznamka..:-))
máš zájem? ;-D Ta tvoje by ale asi žárlila ne? :-D
Usmevavy… Letos byla asi dobra uroda, co? :o) jinak ja tam budu taky v sobotu. Snad se tam pujde aspon trochu hybat… Poznavaci znameni: zlute b-f triko, ale pochybuju, ze si sundam bundu, tak asi moc videt nebude…
usměvavý jako usměvavý:-) tím jsem nemyslel, že mám vepředu držák na cigáro:-)
Co třeba žlutej špendlík jako poznávací znamení.
„Buďme svorni!“ :)
VELKÝ FONT CHRÁNÍ NÁS!
A heslo „Polib si vemínko“ ;) // STARÁ KOZA ŘÍKÁ KŮZLÁTKŮM:,,DĚTI TED JDU DO MĚSTA A NE ZE NEKOMU OTEVŘETE!A HESLO ZNÍ:POLIB SI VEMINKO!„KOZA ODEJDE A NAJEDNOU PŘIJDE VLK A ZATUKA. KŮZLATKA SE ZEPTAJÍ NA HESLO A VLK ODPOVÍ:,,POLIB SI VEMÍNKO“ A KŮZLATKA NA TO:,,A TY SI POLIB PRDEL MI MÁME KUKÁTKO!!!!!" //
:-D
jo jo, tohle je hodně dobrý, ale bohužel starý. Ale i tak můj oblíený ftípek :o)
Nemůžu si pomoct a sorry za vulgaritu.
Přitočí se týpek k pěkný holce a říká: Slečno skvěle lížu a jsem diskrétní. A ona odpoví: Fajn, tak si vyliž prdel a nikomu to neříkej.
diskretni vulgarita se nepočítá :-) :-)
to se celkem divim, že si bundu nesudnáš. Já mam hodně ráda teplo, ale na sportlajfu si bundu sundavám. Páč je tam vedrooo. :o)
To jo, ale pak by kazdy vedel, odkud sem… :o)
Už se na vás všechny těším!!!!
Taky, taky…
No já takýýý… :o)
abychom se navzájem poznali, tak navrhuji nosit přímo uprostřed čela viditelnou reflexní nálepku se znakem BF:-D No tedy pádlistu poznáme všichni, bude to ten největší přísňák ze všechn:-D http://www.bike-forum.cz/…05085512.jpg
Taky..taky…kdy…sobota…v kolik…nevim… :o)
mě taky, v sobotu. Doufám, že to nikomu nezkazí náladu :o) Poznávací znamení, budu mít ssebou týpka, který vypadá úplně stejně jako já – ale dvojčata nejsme.
a jste trojčata? kde bude ten třetí? :-)
Já a moje parta tam budeme zase… Posledně jsme strávili celý jen v jednom pavilonu, tak to vidím na oba dny…So a ne.
a proč jste v tom jednom pavilonu tak vytuhli?
Listera z paralelni dimenze?
:-)))
ten mi není podobnej, to je přece ženská :o)
Jedině že bys myslel geniálního mechanika od Eso Rimera :o)
Tak řečeného „Šroub“ :)
nesmíš hned všechno prozrazovat, a? se taky trochu snaží :o)
Myslim toho, co si vzal Kochanskou;-)
ajajaj, tak od tohoto narčení se distancuji :oD
Minule jsem tam byl skoro celý dva dny. Letos se chcu kromě kol dívat i na outdoorový věci. Batoh, boty, bunda, … Tak nevím jak to stihnu. Nezačíná to už v pátek? :-)
ne,zacina to uz ve ctvrtek:-)
Ale pokud nejseš firma, tak je pěkně mastný vlezný!
hm,neco jako sport prague:-).ps:kdyz jsem videl ceny vstupnyho na sport life,tak jsem se fakt pousmal:-).
Student za 30, to je fakt lidová cena.
já se tam taky snad objevim, pokud Pán Bůh dá a rodiče mi zasponzorujou cestu:-)
jedu v sobotu
zkusím tam ukázat tlamu v sobotu dopoledne, ale nevylučuju že radši pojedu na bika :)
No, uvidime… Kdyz, tak ale spis v patek.
mozna me tam v sobotu potkas kdyz se budes dobre divat…:)
Sem zde, teda budu tam v sobotu, a stojím při vás.:-)
V sobotu me
Tož též tam budu v sobotu
me – v sobotu :)
Luku, Habiba, Pajocha a mozna i jeho zenu. Jo a jedem v sobotu… vsichni tricka nasadit! :)
To si budu muset vyfotit jak každýho zastavuješ a ptáš se jestli je z B-F. :)
v piatok, rozhodne
me poznate – ja jako jediny – budu mit v kapce noviny, kravatu a v ruce kRaBiCi … :)
ja prijdu s kytkou,tu mas cichni........
… si … sejdeme se tu jako obvykle
jo jo zlate mladi:)
kecam myslim detstvi:)a predmladi:)
kolik ti je ?
me, me druhe ja(kibice:) a lempla, prevdepodobne v sobotu.
poznavaci znameni jako minule: LEMPL :o)
OTÁZKA : KONEČNÁ VERZE ZNÍ : ...... ??? :O)
ha HA :o)
sem nevedel co ze to chces tak sem si to na padlistovu radu vygooglil:-P
Jedůů na kole…mějte se tu…
jestli jsi fakt ze Šlapanic tak příjemné šlapání :-)
:-)) fakt jsem z toho i něco otevřel!
te spic .. :)
mě taky… :-)
Ja tam budu takyyyy:)
mě tam určitě nikdo nepotká
Určitě.V sobotu. Vezmu i kámoše… Možná dám visačku :-)…
a proč tam všichni jedete?Vočumovat?Nebo něco pokoupit?Nechala sem se taky uvrtat,ale spíš proto,že potřebuju něco koupit, vůbec mě neláká představa dne strávenýho v dusnu brněnskýho výstaviště, tak kdo mě přesvědčí?díkes
presvedcovat te nebudu- cim vic lidi tim vetsi dusno:)
Víš, jaký tam budou pěkný hostesky :-) ? Pěkný kola, pěkný hostesky, bude i co vočumovat :-)…
no myslim ze pro Jancu by to spis chtelo Hostesaky… :)))
no no… to nemuzes vedet, koho tam bude ocumovat…
nojo,hostesáci s voholenejma nohama:)
Sobota to jistí. Já, synovec a možná manželka s mojí rok a půl starou holčičkou (ta se těší nejvíc).
Tak ja vo stvrtok. Ake je tam vstupne?
hodne.. mam pocit ze 300kc
Tady je cenik: VSTUPNÉ
10. – 11. 11. pro obchodníky registrovaní 60,– Kč neregistrovaní 300,– Kč
12. – 13. 11. pro veřejnost celodenní vstupenka 60,– Kč zlevněná vstupenka 30,– Kč rodinné vstupné 150,– Kč KATALOG 50,– Kč
Já si to tam oběhnu ve čtvrtek nebo v pátek, víkendu je mi na to líto.
Taky jsem to tak zhodnotil. V pátek tam budu tak od 10hodin.
Možná se v sobotu taky objevím
V sobotu tam (jak se zda) budu tez.
Jak to teda vypada s tim srazem ?Jedu tam v sobotu, a rad bych se s potkal s nekym kdo sem taky obcas vleze ;)
Tak zejtra ve 12 u Suntouru???
kdy a kde jinde?:o)
tak cau zitra. 12:00 u SR santus?
a kde tam tak je ten stanek suntouru ? at tam moc nebloudim;)
ten musis najit! :) proste tam kde bude nejvic lidi… :)))
asi tenhle ne ? http://bike4u.cz/index.php?…
Dík.. už se těším a snad Vás tam najdu… snad :o)))
Zkusim dorazit, ale deska se to nejak zvrhlo, tak newim, w jakem budu stawu… :o)
jupíííí dnes je sport-life… je před šestou hodinou a já už musím vstávat, abych se tam dostal ve dvanáct:-/ No tak to je šupa…
tam jedes na biku?;)
tak to ti covece nezavidim, pul dne nekde sedet,brr,i kdyz to je jak ve skole ;), to pak chapu ze tam jedes na vic dni ;)
potkal jsem tam leckoho, az na tebe. kde si se flakala?;)
neflakala! na srazu byla! :-) Ale cekal sem vic lidi…
jo, kde?
Příště by to chtělo sraz před zavíračkou a jít někam zapařit. Takhle mě to přišlo takový nějaký rozpačitý.
Viděla jsem Vás tam všechny..jen ty jména.. :o) Pár lidí mě tam poznalo hned..a s Lišákem sem pokecala trochu víc..ještě, že tam byl a ukázal mi ,,dabljůsí" :o)))))
Ha, na srazu jsem nebyl a přesto jsem tě potkal .-) Jinak už nikoho, dokonce ani padlistu, a to jsem byl u norku 2× :-)
ja tam jel predevsim kvuli Norcu, ale to co sem potreboval, tam nebylo. padlista tam ale byl vystavenej, toho sem videl.
Motala jsem se tam kolem Kleina :o)) moje očka se namlsaly :o)
Kleina sem jenom tak nejak preletel. Stejne jako sem minul RB… :o) Ja tam byl kvuli Mace, a Marzocchi, takze sem se motal kolem Bartonicka a Norca. Ale samozrejme sem si odzkoushel kazde rukavice, na kere sem natrefil… :o)
Jsem te nejak propasnul asi. Nj. Fluidy nedorazily :/
nebyl sem u norca dlouho a tys byl zabran do hovoru.
.. jak uz to u me byva zvykem :)
Na fotkách stejně nejsem..tak jsem asi duch…
To je pro me informace k nezaplaceni.
MH.. :O) ALE JÁ TĚ VIDĚLA :O))
Dobře ti tak! :)
:O(
Třeba příště :O))
Btw.: Ja tebe asi taky. Dost nesmele ses priblizovala k vystavenym exponatum a oci se ti nemohly dohodnout jestli se kochat exponaty nebo spehovat personal ;)
levé – exponáty pravé – personál
Ty jsi tam byl s ni?
ne, ale vím všecko :-)
:o) já nešvirgám !! :o)))
A můj zobák jsi nepoznal co? :-)
Asi ne. Pockat, nechtel si vyčórovat klicenku? :))
Ne to fakt ne:-D Chtěl jsem vám čornout bika ale nešel vyndat ze stojanu:-D
…tak mam aspon nakou bundu. mace nebo co.. .
:-)
ty taky?;)
Cóže ? :o)..tak schválně co jsem měla na sobě? respektive na hlavě? :o) krom toho, že vlasy..ale???
helmu?
To zdaleka néé :o)) Ta se sušila po noční jízdě..blatíčko pěkně mlaskalo a šplíchalo do očí :o))
V noci se nejezdi… V noci se pije!
Věř tomu, že jsem měla popito a písek mezi zubama :o)) samozřejmě kofolu..a čaj :o))
Patek je urcen na rtradicni format mozku, a to kofolou nedocilim… :o)
ty woe, tak casto neformatuju ani svuj windowsi disk :-)) jak delas zalohy?
Zalohy ukladam v prubehu tydne na papir nebo do pocitace, v podobe vykonane prace… Dlohodobe veci mam na druhe pulce disku, tam pak delam v soboty defragmentaci… ;)
ktery nastroj pouzivas pro defragmentaci? thc? nebo c2h5oh? nebo neco jineho? :-)
Thc je na to idealni, a casto aplikuji. Ale po dukladnem patecnim formatu nekdy bohate postacuje H2O, na navraceni poshkozenych fragmentu a defragmentovani zbytku, doplnena teplou polivkou nekdy k veceru… :o)
Tu je někdo maňas do PC… :o))) co znám zkušenosti jiných tak když přijedeš z nějaké akce tak vypij hodně nějaké H2O… :o))
jen aby to neskončilo hláškou „bad sector“ když tak často formátuješ alkoholem.
Neprndám s tím pitím čaje a kofoly !!! Zepté se Mastihuby :o))
Už mi taky leze krkem :o) občas ..tak jsem přešla na ten čajík :o)
zelený?
Si piš.. a na Bukovince cerný s citrónem :o))
by mne zajímalo co na to rodiče, že se jim 16ti letý děcko poflakuje někde po hospodách :)
Francku..pomlč..víš, že to nijeje pravda !!! :o))
néé :)
Ne a ne a ne… ! :o)
jo a nezapomeň to tady rozvest s tim ježkem, to bude humorný. :) Frčim dom, už je na mne pozdě.
Co jsi delala s jezkem? Uvazuju co se da asi tak delat s jezkem a moc me toho nenapada? Vykladej, prehanej :-)
jestli to pripomina jeden vtip na tema „co s jezkem“ tak at radsi nic nepise.....
No začalo to jednoho krásného pátku..už jsem doma ze školy..ještě jsem byla bratrovi ze servisu přinést kolo…praskl mu u kazety dratek..oprava stála 153.50 Kč..jen jsem nevěřícně koukala na tu senu..to je ale na jiné povídání. Oblíkla jsem se a hupky šupky na bika.Na záda ba?oh a do něj vercajk…kámoška na mě čekala o 5 km vzdálené vesnici…přijedu tam, chvíli čekám apřihrne.Povídá mi, že má nějaké prázdné kolo..tak jej napumpuju a razíme dál.Po dalších asi 6–7 km…se na něm houpe jako na fullovi..tak zastavíme..vytáhnu vercajk..a dám se do oprav..pomalinku se stmívalo…šli kolem bikeři v civilu tak nám trošku pomohli..kontroluji pláš?,když v tom narazím na velkou bodlinu !!!TA BODLINA JE Z JEŽKA !!ALE MASTIHUBA TVRDÍ, ŽE JE TO PÁRÁTKO…ale logicky..může se párátko zapíchnou do pláště???no jo…co vy na to? :o)) řeknu mu a? to vyfotí a hodí sem do fotek !!
to mužu udělat hned jak přijdu z oběda. Na to bodliny netřeba :)
Obědváš nějak dlouho, :-).
ke své velké nelibosti jsem se dnes na oběd nedostal :(, ovšem předpokládám že většina lidí z B-F už párátko někdy viděla :)
Klobouk? Se stuhou? (Neco jako vodník Česílko:)
ty se koukám vyznáž v pohádkách:-)
To vis, pohadkar :)
Ee…prý jsem vypadala jako nějaká beruška..takový dva afro culíčky :o)))
To jsem presne myslel ;) Nevim nevzpominam si, ale nejaka takova stydliva cacora tam posilhavala.
tak to jste k sobe celkem pasovali :-)
Hej ?… :o)
Dík za nálepku, je nalepená na DH stroji.
Ja som po tebe tiez posilhaval, a nic. To asi preto, ze si tam nebol. A ja sa koli tebe trepem 350km… Tak zase o 5 rokov. Ale nechal som ta pozdravovat!