• PT

Četl jsem si starší příspěvek a nemůžu se zbavit dojmu,že by garančka měla být zadarmo.Pletu se?Já si vloni kupoval silničku v Rocky Bikes v Brně a řekli mi,že musím po 200 a 500km přijít,abych nepřišel o záruku.Každá mě stála 200kč.Nemám k nim důvěru,ale nechci jim křivdit,tak se ptám.Připočítat si k ceně kola rovnou 400kč se mi nezdá.

0 0
    • Pavlos  

No vetsinou je prvni zdarma (nebo dve) Mi radsi dali cely rok servis zadara.

0 0
    • enjoy  

bez je servat!

0 0
      • enjoy  

skoda ze to ma sterba tak daleko,mohl by se neco priucit,jak vic vydelat:-)

0 0
    • defenger  

rozhodně zadarmo, alespon´ ta první …

0 0
    • TinkTink  

A jaky bylo jejich vysvetleni? Ma bejt zadarmo, kdyz je povinna.

0 0
      • PT  

Já nevěděl,jak to chodí a je to už rok,co jsem tam byl.Rozhodně,až půjdu kolem,tak se jim tam o tom nezapomenu zmínit.Prostě trik na nezkušeného začátečníka.Stydím se za sebe i za ně.Však už tam u nich nic nekupuju.Teda jen starší pelotony po 20kc:)

0 0
    • Žanek  

Záleží čistě na prodejci, jestli za garančku bude chtít zaplatit nebo ne. Nikde není psáno, že musí být zdarma. Ale pokud je prodejce alespoň trochu slušnej, tak dělá garančky zdarma a přednostně. Jsou i prodejny, kde máš zadara servis celý rok po koupi kola…

0 0
      • error  

přesně tak a řekl bych, že je to jeden ze znaků jak se pozná dobrej prodejce řeknu to možná divně, ale je to v péči o zákazníka

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.