Lze někde v Praze koupit Mountain Bike Action

29 nepřečtených
  • BB

Kdysi mívali tento časopis v Jungmance, ale už rok jsem ho tam neviděl. Můžete někdo poradit, kde by se dal koupit ????

0 0
    • Meesha  

v Luxoru na Vaclavaku.

0 0
      • BB  

dik, zaskocim tam. To je nejaka specializovana prodejna zahranicnich casopisu, nebo bezna prodejna novin a casopisu ?

0 0
        • Meesha  

je to ten velkej obchodak s knizkama a kus tam je i „zahranicni trafika“ :-)

0 0
    • blue  

carrefour, tesco

0 0
    • blue  

jestli te zajima jen neco konkretniho, muzu ti to naskenovat

0 0
      • Lister  

mě by konkrétně zajímalo každý měsíc celé číslo, upravené do nějakého slušného formátu, třeba pdf, reklamy můžeš vynechat :o)))))

0 0
      • BB  

v prosincovem cisle je test Bluru LT a protze ho mam objednany, tak me moc zajima. Taky tam je test Mavericku ML8 a o tom jsem taky uvazovat, tak bych si rad precetl o co jsem prisel. Kdyz nesezenu jinak, obratim se na tebe, moc dik

0 0
        • cabbage  

jestli ho mas objednany, tak tu reportaz uz cist nemusis, ale spis bys mel zacit premyslet jak ji napises TY!;)

0 0
        • blue  

az mi prijde, tak zadnej problem

0 0
    • Hi:peak  

mam ho predplaceny za nejakych $70 na dva roky a chodi bez problemu..rekl bych,ze je to dost v poho cena za takovi casak…rozhodne se to vyplati

0 0
      • BoB  

já myslim že nejlepší je si ho předplatit elektronicky na ziniu. Platíš 15$ ročně jako amíkk a máš to v den vydání. Až mi skončí předplatné což bude za dva roky, asi do toho půjdu. Jinak předplatné je ideální, za cenu 6 čísel v čr máš dva roky o měsíc dřív

0 0
        • Lister  

35 babek na rok se dá myslím sníst a pro mě osobně je papír prostě papír. Už tak mě hlava z kompu bolí z práce a z B-F ještě si na něm číst časák. Chtěl jsem si taky předplatit, ale nemám kreditku a nepřišel jsem na jiný způsob, jak jim to zacálovat.

0 0
          • BB  

ja sice kreditku mam, ale mam ji z bezpecnostnich duvodu zablokovanou proti internetovym platbam, takze jako bych nemel. Ale slysel jsem, ze E banka umi „virtualni“ kreditku, ktera fyzicky neexistuje, ma pouze cislo, jmeno a datum platnosti a s tou lze platit po internetu tak, ze si u E banky odblokujes jednu konkretni platbu, oni ji provedou a zase zablokuji, takze idealni na placeni predplatneho pres internet. Jenom se mi tam nechce kvuli tomu otevirat ucet.

0 0
            • blue  

to umi i ceska sporitelna a urcite i jiny banky

0 0
            • rich  

KB – pouziva specialnu virtualnu kartu (vlastnis len pridelene cislo) pre i-net operacie. bezpecne a pohodlne.

0 0
              • Lister  

KB jsem zrušil, ale má tam účet přítelkyně, tak bych to kdyžtak mohl realizovat přes ni. Asi zajdu do CS a zeptám se jak je to u nich.

0 0
                • Radek Broz  

Pak sem dej kdyztak vedet – do banky se mi zrovna dvakrat nechce;-)

0 0
                  • Lister  

No jo no, někdy je tento historický přežitek nutno podstoupit :o)

0 0
          • blue  

a co ti brani si to vytisknout? navic jen to, co te opravdu zajima :-)

0 0
    • borda  

Našel jsem tohle: http://www.czpress.cz/…pisy-det.php?… Ale vyjde to dost draho

0 0
    • borda  

jo a primo na MTBA ho teď mají za 15 USD za rok. Akorat to tam nějak nefunguje – padá stránka s konečnou objednávkou.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.