Kdysi mívali tento časopis v Jungmance, ale už rok jsem ho tam neviděl. Můžete někdo poradit, kde by se dal koupit ????
Kdysi mívali tento časopis v Jungmance, ale už rok jsem ho tam neviděl. Můžete někdo poradit, kde by se dal koupit ????
v Luxoru na Vaclavaku.
dik, zaskocim tam. To je nejaka specializovana prodejna zahranicnich casopisu, nebo bezna prodejna novin a casopisu ?
je to ten velkej obchodak s knizkama a kus tam je i „zahranicni trafika“ :-)
carrefour, tesco
V Carrefouru na Andelu jsem nevidel zatim ani blby Velo.
ja tam videl a prohlizel oboji
v tescu sem potkal jen neco nemeckyho:/
mozna to bude tim, ze tam vetsinou tehlech casopisu maj ctyri pet vytisku a ty tam na tebe necekaj :-)
jestli te zajima jen neco konkretniho, muzu ti to naskenovat
mě by konkrétně zajímalo každý měsíc celé číslo, upravené do nějakého slušného formátu, třeba pdf, reklamy můžeš vynechat :o)))))
tyyy brdo, super odkaz! Dik!
hezký, ale papír je papír, jsem staromilec :o)
Škoda že tam není všechno free, ale aspoň dneska mám v práci co číst, tak se aspoň nebudu nudit, díky.
v prosincovem cisle je test Bluru LT a protze ho mam objednany, tak me moc zajima. Taky tam je test Mavericku ML8 a o tom jsem taky uvazovat, tak bych si rad precetl o co jsem prisel. Kdyz nesezenu jinak, obratim se na tebe, moc dik
jestli ho mas objednany, tak tu reportaz uz cist nemusis, ale spis bys mel zacit premyslet jak ji napises TY!;)
az mi prijde, tak zadnej problem
mam ho predplaceny za nejakych $70 na dva roky a chodi bez problemu..rekl bych,ze je to dost v poho cena za takovi casak…rozhodne se to vyplati
já myslim že nejlepší je si ho předplatit elektronicky na ziniu. Platíš 15$ ročně jako amíkk a máš to v den vydání. Až mi skončí předplatné což bude za dva roky, asi do toho půjdu. Jinak předplatné je ideální, za cenu 6 čísel v čr máš dva roky o měsíc dřív
35 babek na rok se dá myslím sníst a pro mě osobně je papír prostě papír. Už tak mě hlava z kompu bolí z práce a z B-F ještě si na něm číst časák. Chtěl jsem si taky předplatit, ale nemám kreditku a nepřišel jsem na jiný způsob, jak jim to zacálovat.
ja sice kreditku mam, ale mam ji z bezpecnostnich duvodu zablokovanou proti internetovym platbam, takze jako bych nemel. Ale slysel jsem, ze E banka umi „virtualni“ kreditku, ktera fyzicky neexistuje, ma pouze cislo, jmeno a datum platnosti a s tou lze platit po internetu tak, ze si u E banky odblokujes jednu konkretni platbu, oni ji provedou a zase zablokuji, takze idealni na placeni predplatneho pres internet. Jenom se mi tam nechce kvuli tomu otevirat ucet.
to umi i ceska sporitelna a urcite i jiny banky
KB – pouziva specialnu virtualnu kartu (vlastnis len pridelene cislo) pre i-net operacie. bezpecne a pohodlne.
KB jsem zrušil, ale má tam účet přítelkyně, tak bych to kdyžtak mohl realizovat přes ni. Asi zajdu do CS a zeptám se jak je to u nich.
Pak sem dej kdyztak vedet – do banky se mi zrovna dvakrat nechce;-)
No jo no, někdy je tento historický přežitek nutno podstoupit :o)
a co ti brani si to vytisknout? navic jen to, co te opravdu zajima :-)
Našel jsem tohle: http://www.czpress.cz/…pisy-det.php?… Ale vyjde to dost draho
jo a primo na MTBA ho teď mají za 15 USD za rok. Akorat to tam nějak nefunguje – padá stránka s konečnou objednávkou.