Cau, potrebuju menit kliky i s prevodnikama a nejak nevim jaky by byly nejlepsi. Nejspis bych chtel dvojprevodnik, ale financni limit je tak do 5 tis. Jaky byste doporucili, popr. kde se daji sehnat (klidne i na netu). Diky…
Cau, potrebuju menit kliky i s prevodnikama a nejak nevim jaky by byly nejlepsi. Nejspis bych chtel dvojprevodnik, ale financni limit je tak do 5 tis. Jaky byste doporucili, popr. kde se daji sehnat (klidne i na netu). Diky…
FR nemam, ale myslim, ze skoro jakykoli kliky s integrovanou osou budou OK. Treba HONE za 3k CZK by asi nebyly zly a jeden prevodnik muzes vzdycky sundat a dat tam RR.
Hone jsou hezky tuhy. To jo :-) Ty si urco poridim :-)
HONE sou LX v jiny barve a s odolnejsi osou.
Truvativ , FUNN , Bontrager atd… do 5000,– je jich dost i se středem, stačí vybírat podle barvy a vzhledu, výdrží na tom budou stejně.
Jinak taky nevím jaký sou nejlepší a natož pro tebe ;-)
Pokud chceš vyhazovat peníze klidně Shimano Home nebo Saint :-/
Uz jsi zkousel Hone ? Za ty prachy opravdu pevny kliky. Husselfelt DH jsou proti nim nejvetsi maslo na svete.
Uz se muzu zacit smat? Jako lehky pro nekoho kdo hraje na vahu… to mozna. Snad i tuhy…
by mě zajímalo, vetšinou v časácích testují tuhost klik.Ale testovali někde i pevnost?Jako než se zlomí, nebo podle čeho se určujete pevnost klik.Já teda do světa FR moc nevidím, to se jako standartně lámou hone kliky na počkání nebo co?Jen mi nějak uniká jak to můžete srovnávat.
Zil jsem v domneni ze jsou tuhy … Aspon ty co jsem zkousel a jezdil po Bohnicky bxce. Jestli jsou i pevny, to netusim :-) Nicmene za tem Husselfeltama si stojim, jsou vazne mekky :-)
aha ted to vidim. Puvodne jsem mel napsat tuhy, to se pak pomotalo. :-)
Já bych šel do Hussefeltu nebo do Ructionu od Truvativu. Modely 06 maj ložiska vně rámu a přitom osa není spojená s klikou. Když zlomíš osu, tak vyměníš jen ji a ne celý komplet. Myslím, že to má Truvative patentovaný. Myslím tu osu system Howitzer.
Designove se mi moc nelibi, ale loziska vypadaji macate… ovsem co jsem mel moznost projet, tak v nich lupalo :)
Něco jako FSA vyrábí už 2. rokem http://www.fullspeedahead.com/fly.aspx?…
FSA jedině z dovozu , od Vokolka to je předražený a nemá velký výběr.
Ktery kliky ti chybej ve vyberu?
Mě ne, já kliky zatím mám. Ale FSA má 5 modelů pro ostřejší MTB, Vokolek jen tři. BMX kliky sou na vostrý MTB taky použitelný. Volkolek má v nabídce dvoje. FSA jich má šest :-/
prodávám husefelty s osou a jednoplackou-3900,–kliky mají dva měsíce.
děkuju,už sis vysloužil psí známku?
v jednom nemenovanom obchode v BA za tolko isto s osou, ale v SK:-)
Trochu nekro :-)
Koukám po ňákejch klikách s 1 tácem, případně s rockringem, a cenou tak do 2k včetně osy, jestli je to reálný? :-) Koukal sem že by asi šel sehnat Hussefelt i s osou, ale celkem by mě zajímaly alternativy, koukám tady kolem že to uplně ideálně vychvalovaný neni, tak by mě zajímaly alternativy :-)
Já bych bejt tebou popřemejšlel klidně o něčem takovýmhle jestli to máš na prasečiny a nevadí ti váha. Já mám podobný asi 2 roky a zatím držej bez problému a tuhý jsou parádně.
Gdybys chtel, mam doma jedny Honecka, ktere uz nevyuziju ;o)
Tak ja si prihriju polivcicku.. nejake rozumne kliky na 83mm domek? Jasne ze bych bral Atlasy, ale na ty nemam :o)
Relativně lehké jsou jen gravity light,potom ty atlasy a pak už jen záplava těžších SHIMANO, TRUVATIV, FUNN atd.
Shimano ma nejake jine na 83mm domek nez Sainty? Asi ne, ze..
Ty Racefacy nevypadaji spatne za ten peniz.. Ty jsem nejak prehlidnul.