delali jsme uz konecne video ze zavodu na Dolni Morave – sjezd.
tady je: video.hkbikers.com/dm2005.mpg, ale bacha ma to 150 MB
delali jsme uz konecne video ze zavodu na Dolni Morave – sjezd.
tady je: video.hkbikers.com/dm2005.mpg, ale bacha ma to 150 MB
tak du na to – doufam, ze to za to stoji… :-)
no snad jo, strihali jsme to 7 hodin a na to ze to je toceny jednou kamerou, tak to vypada jako z 5ti, podle me fakt hezky a nakonci drzka ;))
neni to ten Vita co o nem pisou na MTBS.CZ a Mountainbiku?
neni, ten se vysekal az v nedeli pri 4×. tohle je ze soboty ze sjezdu
taky jdu nato ale doufam ze se mi to vejde na uzasny HDD jenz prave okupuji ve skole
hmm, tak jste me prehltili prostor, tak uz nestahujte.
zrusili me stranky, protoze jsem prekrocil mesicni limit, takze az za mesic, ale to uz to tam nebude, protoze by se stalo to samy
achjo..proto mi to neslo stahnout :o(
tak snad zitra rano by melo byt video primo zde.
Klikam na zde a furt nic :( Jsem hrozne netrpelivej :)
Holt musish pockat do rana… Jdi radeji brzo spat, at nemusish na to porad myslet…
video je moznos tahnout na http://www.bike-forum.cz/…ava_2005.mpg
tak jak se vam to video libi?
Ja to mam nejaky srazeny :(
V mediaplayeru jsem to mněl taky „vysokoúhlý“, zkus to přehrát v něčem jiném, mně to chodilo v Power DVD. V BS playeru to půjde určitě taky – dá se tam nastavocvat poměr stran zobrazovaného wokna – 4:3 nebo 16:9.
Ha, mocný pá-dlista si neví rady? :)
Padlisty se vubec nechci zastavat, ale rady si stim nevi jen WMP, prehravace tretich stran si s tim poradi celkem bez problemu, ale proc bych si mel instalovat do pocitace jeste dalsi software kterej umi to sami? Tady je chyba jednoznacne na strane mrkvosoftu
Linuxovy mplayer nema problem :-)
Vzdyt neumi (jen) to samy – umi si treba poradit s tinmhle.
Moc pěkné !
ty zabery mi pripadaj takovy moc dlouhy a mohli by bejt akcnejsi :-)
no dlouhy, snazili jsme se tam dat zajmavy veci, je to nase prvni setrihany video …
pěkný,díky
super, klido bych si dal i vic minut :)) na jaro tam urco s nasi crew vyrazime!
Tak musím říct, že sem si to užil, takže NICE, ale možná bych to ocenil ve větší kvalitě (i za cenu delšího stahování) a navíc by se mi líbila synchronizace zvuku s videem (ikdyž to by byla už trochu práce pro „fajnšmekry“ :-)) …
Tak nevím, jsem z toho v rozpacích. Moravský Kras mám prošmejděný, ale tahle část mi nějak unikla
Hezký video! Pro mě jakožto pro jezdce se slabou technikou jízdy jsou ty kopce atraktivnější směrem nahoru, ale rád se kouknu jak to někdo umí…BTW hezká poletucha na konci…:)