• Otaku

porad je tady chvalime, kolik lidi z Vas je teda vlastne jezdi? Ja vidim hlavne RST a Suntour. Ja se priznam bez muceni – pridavam prvni hlas: MX Pro Eta 120mm, az na cenu a vahu podle meho gusta ;)

0 0
    • Darius  

MXC air 80mm, model '02 (zdvih snizen z puv. 100)

0 0
    • Pá-dlista1  

Z1 Drop Off II 2004, momentalne. Zadny problem, zatim :)

0 0
    • jahoda  

Z4 100mm 2001, trochu sem ji pokrivil, jinak ok

0 0
    • lubos  

MXC 2002 air 100mm. Marathon S 2002 air 100mm.

0 0
    • Marek  

MX Comp ETA 85mm

0 0
    • metronom  

EXR air 03. Krasne to v ni pleska (jako by tam bylo blato)

0 0
    • Jenda  

Z5 100mm coil, rocnik 2001? najeto cca 10kkm bez vaklu a sedrenyho eloxu:-) ani supinky v oleji se mi nedelaj:-)

0 0
    • P.B.  

Z5 2001 100mm Air. Jediny problem jsem si zpusobl sam, kdyz jsem vnitrni nohu odrel o betonovou hranu, ted mi to (ac odborne zabrouseny) rychle nici gufera a tim padem vyteka mirne olej ven.

0 0
    • biker007  

MXC 2002, 80mm.

0 0
      • jolly  

MXC 2002 air, 100mm, zhruba 12k km – jako nova, nemenil bych, moje druha vidle – predtim RST

0 0
      • rasto  

MXC ECC, 100 mm (=2. vidle. 1. Manitou. 3. bude Marzoska :-)

0 0
        • K2  

Taky, s Easton krkem vzduch, váha 1740g. Zvažuju, že dám do jedné nohy pružinu. Před tím jsem jezdil RS Indy XC, celkem povedená elastomer vidle (v rámci svých možností), pak krátce Nolen SmartShock s elektronicky řízeným tlumičem – jeho funkci jsem nějak nezaznamenal a teď M. Zvažuju něco se zdvihem 120, ale chtěl bych něco pod 2Kg a při tom rozumnou cenu. Momentálně jsem nic takového nezaznamenal.

0 0
    • slavekRM  

MXcomp air 80, 2003

0 0
    • pit  

MX Comp ETA 105mm 2003…chvalim kazdu jazdu odkedy som sa zbavil RST Omega AET :-)))

0 0
    • lubos  

To by asi chtelo anketu. Kdo jezdi prevazne :

1. Manitou
      2. Marzocchi
      3. Rockshox
      4. RST
      5. Suntour
      6. Jine
      0 0
      • Pá-dlista1  

A kolikrat se muze hlasovat? Ja ze mam od vice firem po jedne :)

0 0
        • Bea  
          1. Manitou
          2. Marzocchi
          3. Rockshox
          4. RST
          5. Suntour
          6. Jine
          7. Padlista

:-)

0 0
        • lubos  

Co se ti nejvic zamlouva :-)

0 0
          • Pá-dlista1  

Nejvic se mi zamlouvaji jine vidlice, kdyz s nima nemam starosti :)

0 0
            • kvbik  

Jojo. Ja taky tedka (uz 2 roky, hruza jak dlouho uz se odhodlavam ke koupi vidle…) nemam vubec zadny problem s RST Aerosou. Sice ta svine vubec nefunguje jako odpruzena vidlice, ale jeste jsem ji neznicil. A vubec tak nejak kompletne drzi pohromade… Jak jsi dopadl nekdy asi tak pred rokem s suntourkou NS, nebo jak se ta 130cm jmenovala?

0 0
              • Pá-dlista1  

Myslim, ze se to tu rezebira dost vzevrubne :) Nemuzu ti ji s klidnym svedomim doporucit. Snad jen pro kutily, ostipat sekyrou spodek nohou a k rajcatum s ni :)

0 0
    • vlty  

MX Comp ETA 105mm 2004

0 0
    • Hanysek  

Z2 Atom rv. 2000. Plna spokojenost.

0 0
    • Palo TT  

MX Comp ETA 105mm 2003

0 0
    • Nego  

DirtJumper II 2003 naprosta spokojenost, uvazuju o prestavbe na 130mm

0 0
    • Kubizon  

EXR Air 80 2003; zatim ji mam kratce, ale spokojenost

0 0
    • X-biker  

Co jsem kdy měl: 1. pevná, 2. RST 281, 3. RST 281 TL, 4. RS Judy XC, Marzocchi Z.4 100mm oil/pero 2001, 5. Marzocchi Junior T 130mm oil/pero 2000, 6. Marzocchi Z.1 Drop off 130 mm s QR osou 2001 a uz bych nic jinyho než marzocchi nechtel. Bezprdele.....nic lepsiho pro me neni :-) Marzocchou nic nezkazis!

0 0
    • slou  

HT – Z3 Light rok 1999 Full – MX COMP Eta 85mm 2003

Zatim vcelku spokojenost na Z3 jsem dal akurat tvrdsi pera bo na mych 90kg to bolo mekke. Nic jineho sem nejezdil toz ani porovnavat nemohu.

0 0
    • jonti  

Bomber z4 2001, v porovnani s dike xc pevnejsi, lepsie pruzi (pruzina ja pruzina), viac vydrzi a aj viac vazi

0 0
    • Karaya  

MX Comp ETA 105mm 2004, predtim RS Judy TT 2002

0 0
    • Speedy  

MX Comp Air 80mm 2003, ale předělal jsem ji na pružiny 105 mm.

0 0
    • Twisp  

MX COMP ETA 2003 – zatim sem zkousel 3 MX compky kamaradu a moje ma nejlepsi chod ! :)

0 0
      • ota  

EXR air 02-maximální spokojenost..jen-až chytne vakl,co potom?

0 0
      • RUMcajs  

Moje ten druhej nejlepší, mám stejnou a nechci jinou!

0 0
    • chemik  

Z2 BAM model 1998 (zdvih 75 mm) – byla super a měl jsem jí na úžasném železném kole TREK 950. Teď mám MX PRO 105 mm (na jinem kole) a jsem celkem spokojenej parchant.

0 0
    • Sirenna  

Marzocchi Z4 100mm, 888R spokojenost s obema na 100%

0 0
    • lubos  

Mne napadlo trochu, kdo ma Marzocchi a neni spokojen a uz by do ni nesel. Myslim tim problemy, tece, posrane ventily, rozlomila se, spatne tesneni, atd.

0 0
    • RomanH  

Z3 model 2001 – naprosta spokojenost, kdyby nemel jeste lepene nohy (i kdyz mi netecou a nemam s nima zadne problemy) byl by to jejich nejlepsi rocnik – v obou nohach pruzina, venkovni stelovani utlumu, vaha kolem 1800g, uvnitr zadny plast.

Manzelka Marathon S 2003, spokojenost, ale nemuzu objektivne hodnotit – malo najeto. Tlumici patrona me ale dostala – tlumi to fakt krasne.

0 0
    • munro  

MX Comp Air 03, trošku uvažuju o vložení pružin

0 0
    • mastihuba  

MXC air 100mm 2002

0 0
      • kungpao  

Tiež, jedna z mojich vidiel, je aj Marz. MXC AIR ECC – 100 mm. Spokojnos?, hlavne teda v zjazdoch, iná značka sa nechytá. Na kros optimálna voľba, dokonca som sa rozhodol, že do dolomitov na jeseň beriem práve túto …

0 0
        • Gatier  

Z2 X-Fly, 1650g, olej-vzduch, model 00. Kupil som ju od kamarata a poviem vam ze je jak nova. Urcite ju moc nesetril, olej bol trochu tmavsej farby, takze som tam nalial novy a mam funglac vidlu:-) Akurat neviem ci ju mam nahodit miesto pevnej.

0 0
    • slayer  

Z4 01 Coil, naprostá spokojenost.

0 0
      • Gatier  

A este som chcel povedat, ze sa to tu pekne rozbehlo. Sila Marzocchi je nezastavitelna :-)

0 0
    • Marine  

DirtJumper III 2004 na 130 mm. Cena dobra, tuhost skvela, vzhled docela oka, hmotnost silena (predtim jsem vozil RS Judy:)

0 0
    • Pietro  

MX comp air – 2003 a spokojenost

0 0
    • JT  

DJ II 2002, naprostá spokojenost

0 0
    • Mox  

DJ I 2003 QR20 110mm zatim spojenost (jeste nepraskla) jo az teda na regulovani utlumu, ktere se me zda od zacatku nejake podivne

0 0
    • Charles  

MX PRO 105 Eta – 2003. spokojenost

0 0
    • ivovi  

Z5, r.2000, vzduch. najeto: pres 17 kkm udrzba: jednou za cas hadrou utru nohy, jednou za vetsi cas dotahnu srouby na podkove a na svorkach vnitnich noh, dofouknu a jednou za rok necham vymenit olej problemy: jednou tekla → vymena tesneni, taky uz ma malej vakl – nema podstatny vliv na funkci spokojenost: maximalni

0 0
    • Luka  

MX Comp 85mm kombinace coil/air.

0 0
      • Luka  

Ej, zapomela: takze rok 2003, spokojenost maximalni!!!!! :))

0 0
    • senožrout  

Z3/2001 Coil. Absolutní spokojenost. Na nový rám (I-drive XC nebo Blur) půjde Marathon S ale nebudu na ní zatím spěchat. Není kam :-). Prostě-dobrá zkušenost.

0 0
    • Radek Broz  

Z1 2000. Maximalni spokojenost – kdyby je porad vyrabeli, koupil bych si ji novou mnohem radsi nez ty novy moédely (nic proti nim, ale tohle mi absolutne vyhovuje)

0 0
      • te-pe  

Z5 air, 2000, spokojenost

0 0
        • Radek Broz  

No nevim, tu jsem mel taky a dost nepsokojenost (je teda pravda, ze na moje jezdeni by mi nevyhovovala zadna vzduchovka). Na mejch 67 kg to jde nafoukat jedine tak, ze je to desne tvrdy a skoro to nechodi, nebo to chodi dolu docela ok, ale straaasne pomalu se to vraci (v terenu pak jedes prakticky porad se zasunutou vidli). Navic v zime vyrazne tuhla.

0 0
          • Pá-dlista1  

a takova pitomost, ale zkousels ridci olej? :)

0 0
            • Radek Broz  

To vis, ze jo:o) S moji Z1 se to neda srovnavat. Navic ta Z5ka na 80 i kdyby chodila sebelip, tak mas takovou divnou geometrii (bracha to ma na Cube Flying Circus a na zadni to nadzvednu jen s vypetim vsech sil (ale priznavam, ze chyba nebude jen ve vidli:o) ) )

0 0
          • lubos  

No, nemas tam nalivat 15sw ale 7.5

0 0
            • Radek Broz  

Do tyhle jsem 15ku nedaval.

0 0
              • lubos  

Ok :) .. predpokladam pak tedy, ze asi puvodni klasika kolem tech 7.5 Toz pak bych skontroloval tlumici system, jestli tam neni neco zasprajcovane a brani prutoku.

0 0
                • Radek Broz  

V tom problem nebude – podle me to chodi tak, jak ma, ale me ten chod proste nesedi. Delala to uz jako nova i po vymene oleje a dukladny prohlidce.

0 0
    • bluesun1  

MX comp coil, model 2003, koupeno 2004, maximální spokojenost a pohodlí…

0 0
    • speedy gonzales  

MX Comp Air 105mm 03…spokojeny…jak jinak

0 0
    • SALAM  

Z1 CR 130mm

0 0
    • jarka  

MX PRO Eta 105– 2003. Spokojenost

0 0
    • libik  

Z1 Drop OFF II 130mm a MX Comp Coil 105mm

0 0
    • Pekáček  

MX Comp ETA 04 105mm, teď jsem se dozvěděl že se někomu viklá pravá noha kde je vzduch. Co o tom víte?

0 0
    • figur  

Jezdím EXR coil 80,r.v. 2003.Je to dobrý,ale řekne mi někdo z vás,co je vlastně uvnitř (snad pružina-olej),až se v tom budu jednou hrabat.Díky.

0 0
      • gordi  

MX comp AIR 105mm , rad by som na par tech. veci hodil s niekym pokec , naj. ICQ, moje cislo je 152644734

0 0
      • Radek Broz  

„coil“ = pruzina

0 0
      • pinot  

Máš tam pružinu a elastomer.

0 0
        • goofy  

To co ty myslish bude nejspish EXR Comp… EXR Coil bude proste EXR-ko s pruzinou (OEM vidle)…

0 0
    • vasil  

MX Comp coil 105mm, 2003 musím se přiznat, že mně to čvachtání rajcuje

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.