Názory, zkušenosti ???
Názory, zkušenosti ???
Axom Brook 2003. Batoh dobrý, vak dobrý, náústek se letos v létě ulomil. Koupen nový (Hydrapak?) Za 200,– a spokojenost. Na S-L sem se díval na batoh Tank a tem se mě líbil víc. Více kapes a připadal mě takový objemnější při stejné litráži.
JJ taky sem se tam na něj díval a o Tanku uvažuji (jde mi o to, že Axony jsou za lidové ceny) :-)
dam levne pitnej vak 3× pouzitej z Axona Brooka. je mi na nic, pouzivam bidony a ten sikovnej batuzek, kdyztak napis…
no dam… za nejakej smesnej peniz ;)
Náustek začal po nějaké době kapat, později se skrz netěsnost sál vzduch. Po výměně za náustek camell nesrovnatelně lepší. Letos rupl vak ve sváru. Takže mě čeká nákup nového, sice jsem to nějak zalepil, ale je to provizorka, která asi dlouho nevydrží.
Mám brook, bá?oha je dobrá, vak stojí za prd, po půl roce se rozlepil ve sváru. Teď mám hydrapak a zatím spokojenost.
mate nekdo letosniho Poppeta nebo Batmana? chci neco malyho kompaktniho na kratky letni svihy, kdy nepotrebuju tahat moc veci a zajimaj me nejaky realny fotky, nez ty, co ma Axon na webu
Vak z Brooka. Třikrát tekl, pokaždý jinde.. Never more…
Vak z Brooka-používám třetí rok, neteče. Náústek druhý (Hydrapak). Orig. se zlomil.
Za cenu Axonu přenechám Hydrapak AS Trail. Kvalitativně jinde než Axon. Je skoro nový (koupen 5/2006), byla v něm párkrát voda. Koupil jsem větší. Prodat ho nepotřebuju, ale třeba to někomu pomůže.
mel jsem HUMP byl dobry ,ale potreboval jsem vetsi.jinak vak netekl.
Jen počkej, Zající!