Kdo jedete? http://www.transbrdy.cz/…ice_zima.htm Posledni zavod sezony(pro nekoho uz mozna prvni), tak by se to melo vyuzit! :-)
predpoved teda zatim nic moc… http://pocasi.kvalitne.cz/…n/indexm.php?… Nicmene se zatim tesim :-)
Kdo jedete? http://www.transbrdy.cz/…ice_zima.htm Posledni zavod sezony(pro nekoho uz mozna prvni), tak by se to melo vyuzit! :-)
predpoved teda zatim nic moc… http://pocasi.kvalitne.cz/…n/indexm.php?… Nicmene se zatim tesim :-)
tak tohle si zvážím až v sobotu ráno. Na závoďáku mám wormdrivy, když bude sucho tak i pojedu…
já určitě. a možná bude i sníh:-))). bez něj to jsou prd zimní pretěky
doufam, ze nebude. Nechci tam strkat kilovy plaste… :-/
hmmm sníh :) tak to bych asi přezul no :)
Nepřezouvám, jedu na RR, aspoň bude sranda.
Yes, yes! A? sněží. Jedu! :o)
Asi, pokud chripajzna odezni… a snih nevadi.. v Letech bydli kolega a uz zve na caj ;-)
A skorovLetech bydlí Šelmíra a zve klidně na čaj s rumem! :o)) Nebo s medovinou, ale to jen pro dámy, páč tej už mam málo. Jo. /Bohužel ale nemam moc času, páč jeden zde náš kolega si schválně s přítulkyní koupili byt, aby mě mohli pozvat na „kolaudaci“ zrovna v den, kdy by byste mohli ke mně na čaj. A koupili ho schválně tak malej, abych vás nemohla vzít s sebou, páč bychom se nevešli. :o))/
hele neslibuj nebo alespon na tu chvíli se k tobě vetřeme :)
kein problem. Akorát ta krutá časová tíseň. No, ale třá to stihnem, musíme závodit rychle. :o)) A jestli ne, tak neni všem dnům konec.
A můžu se pozvat i když nepojedu?
Ty vždycky. /Jo, když Tě mam na příjmu, ona je prej dneska hospoda??? Totiž chci říci schůze?! To asi též trochu nestíhám! Tak aspoň mi v sobotu podáš zprávu./
To sis spletla měsíc. Podle mě je až v prosinci. Prosim, neplašit.
uf, tak to jo. se mně včéra právě ptala jedna pani ze švajcu a pak eště jeden pán ve vlaku řikal, že to je v úterý. Taxem se nechala zmást.
Selmira zve?? to by byla skoda propasnout.. ;o) asi nandam ralfy a taky pojedu.. se lehkym tempe projet.. ;)
2blacky: az nas katzen vyzene, muzeme se doladit u pigiho.. ;o)
a nemohl bys přijet už dřív? Skrzeva ty WTBčka. Bych raději závodila na plečce, ale tej zadní Rubeně už nevěřim…
Jinač ale co pozávodní společenské povinnosti v Letovské sokolovně? Když pudete na čaj ke mně…co když zrovna KVŮLI VÁM propásnu ženicha! Ale jak řikám, čajů mam dost, rum a medovina eště v lednici taky jsou a pak eště nějaký víno…jenže musim na tu párty pak. Tak asi zůstane u čaje. Zatr sakr. :o))
ty se ale naotravujes..
budu o tom uvazovat.. ze si to ty.. ;o) ale budes to mit za jeden extra caj navic..
ééééééé! Tak na to kašli. Tolik rumu nemam. Pojedu na Titaniku. Snad mi to můj nejdražší bahňošek odpustí.
BTW. napadlo mě, že bychom si k tomu čaji mohli pustit nějakou legraci. Třeba první sudety. :o))
Mozna prije i Jecnak. Popravde ale jezdit ve srackach zrovna nemiluju, takze bud bude zima a snih, nebo zima a sucho, jinak na to pecu. Teplo asi uz nebude :-) Prece jen platit za jezdeni v domacim reviru…
Tak tos měl jet loni, páč to bylo startovné 0 a s ponožkama (co zbyly od léta) v ceně. Ale sucho a teplo teda nebylo a nakonec i sněžilo. :o)
To McBlacky: Sucho nebude!! :))
Skoda, ze bude takovej humus, jinak by to byl prima plan na sobotu a za neobvykle lidove startovne!! , ale do toho bahna me nedostanete :))
FV
no tak záložní plán, zimák na albertech, ale to fakt nejede víc jak 30km/h a není to moje chyba :( se nechci plazit do cíle tři hodiny…
Já jedu a už se těšim. Myslim, že až tak bahno nebude, už je docela kosa a tak je to dost zmrzlý, ale kdyby napad sníh, tak to bych se nezlobil :-)
Já se taky přidám pokud nebude extrémně hnusně. Odkud a v kolik kdo vyjíždí z Prahy?
Já a Darkson pojedeme určitě po vlastní ose a viděl bych to tak na 9:00 pod Barandákem na smíchovský straně.
No tak to se tam teda asi sejdem :o) Eště se teda dohodněte v kolik přesně a dejte vědět.
no já bych jela hned,teď řešim dilemma:)jestli mrznout a dávat si na Transbrdech nebo jet courat na víkoš do Mnichova…ale jezdí mi to teď docela dobře,takže škoda to nezajet:)…dá se někde najít seznam přihlášených?
ps:a jedete někdo případně károu, ve který by se našlo jedno místo?
jestli pojedu velkym, tak ti pisnu… Ale nevim co na me doma zbude.