• Stancek

Ahoj, koupil jsem prehazku deore na mtb, jeste jsem ji nemontoval, nemam tam odpovidajici kazetu, ted jsem ji vzal do ruky a dovam se ta horni kladka, nebo kolecko nebo jak to napsat, to co je bliz ke kazete ma nejaky velky vakl, takova vule do stran, odhadem neco prez milimetr, ta spodni vypada ze skoro vuli nema. Toho jsem si nikdy u zadne nevsiml, je to normalni, nebo ji mam jit vymenit, nebo prohodit ty kladky mezi sebou? Bude to presne radit s takovou vuli? Diky predem za vase nazory. Stana

0 0
    • Meesha  

a zkousel si ji dotahnout na tom voditku?

0 0
    • Martinkaa  

Ja to mam na saltru taky. A nejen to! ;-) Presla jsem z LX na Deore a uz bych to nikdy neudelala. Mam pocit, ze nove Deore mi radi hur, nez stare LX… :-/

0 0
    • wbiker  

Podle mě to tam musí být právě proto aby to přesně řadilo. Mám to tak taky, ikdyž mám Alivio.

0 0
    • Vašur  

Nic neutahuj, stejně se ti to nepodaří. Ta vůle tam je správně. Bez ní to blbě řadí a asi se ta kladka oddělává. Na to už přišli i výrobci náhradních kladek na ložiscích. U šimana je to tak, že je tam vždycky něco strojařsky neobvyklého, ale bez toho to nefunguje a neví se proč.

0 0
    • Bobo  

Ta vůle je tam proto, aby nabíhal řetěz na pastorek přesně, i když je šaltr seřízen trochu šejdrem. Vůli nechat!

0 0
    • Stancek  

OK, diky vsem, utazeny to bylo dobre, ta vule me jen zarazila, toho jsem si nikdy nevsiml. Biku zdar!

0 0
    • R.1  

Vule tam ma byt!

0 0
    •  

666er for ever!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.