Uvažuji o koupi treter do 3000.Mohl by prosím někdo poradit.Dík
Uvažuji o koupi treter do 3000.Mohl by prosím někdo poradit.Dík
moje diadory za 1600 mají za sebou první sezónu a jsem s nima max. spokojenej.Furt vypadají jako když jsem je koupil.jo a nalítal jsem na nich zatím asi 1600 km. můžu jenom doporučit.
Specialized Comp nebo Adidas El moro (v těch se dá i docela chodit). Takový spíš turistický ty Adidasy mám a spokojenost a ty Specializedy si koupím na švihy, vynikající ergonomie, sednou jak ulitý, jsou takový tretrovitý.....
hlas pro specialized sport nebo compy
mam sporty, nemozem si stazovat, predtym NorthWave Hydrogen …
UZ JSEM TO PSAL A NAPISU ZAS SPESLY COMP – ZATIM V POHO,TAK JE MUZU JESTE CHVALIT:)
Z vlastní zkušenosti rozhodne doporučím Specialized MTB Comp.
To jezdíme všichni v těch samejch botech? A ještě jsme s nima spokojený??? :-)))
http://www.bikecentrum.cz/images/img.php?… koupil sem v cervenci tyhle, cena 2400 najeto pres 2000km max spokojenost. Vybral sem je bo mi sedi jak na miru, noha v nich vubec neboli
hele jak se jmenujes krestnim jmenem? vazne me to zajima. me taky rikaj Borek, ale krestni jmeno mam jiny.
Borek, tak jak se to pise tak se i cte :)
s hackem na R, ne?
ne, bez hacku, proste Borek :)
fakt? tak to husty. kdy mas svatek?
jinak me rikaj vsichni taky Borek (odjakziva) a pritom se jmenuju Ctibor. Strejcovi rikaj taky jenom Borek a taky se jmenuje Ctibor. Znam nekolik dalsich lidi kterejm rikaj Borek, ale nikdo se tak skutecne nejmenuje. proto se ptam :-)
nejsi prvni kdo se pta, kdyz me udelali ridicak mel sem tam Bořek a tak sem jim ho hodil na hlavu ze to nejsem ja :)
chapu :-) spousta lidi ani netusi ze se menuju Ctibor, protoze se predstavuju vyhradne jako Borek a vzdycky se najde nekdo komu to mozek nepobere a rika mi Bořek. Jeden zoufalec mi dokonce rika Bořivoj :-P