Neviete niekto, kde sa da zohnat adapter dozadu na kotuc? Ma s tym niekto skusenosti? Viem, ze uz sa na to niekto pytal, mozno aj ja, ale nic som nenasiel. dik
Neviete niekto, kde sa da zohnat adapter dozadu na kotuc? Ma s tym niekto skusenosti? Viem, ze uz sa na to niekto pytal, mozno aj ja, ale nic som nenasiel. dik
sinech navařit návarku, je to levnější, lepší a líp to vypadá, jo a je to i lehčí… takže otázka je proč adaptér :)
point to treba dela, ale ja bych spis skusil najit nekoho, kdo mi ten ram navarkama opatri. v pripade oceli by to nemusel byt velky problem.
Bolo by to fakt najjednoduhsie ale: 1.Zohyzdi to ram :) 2.Je tam dost draha farba 3.Jazdim na nom Ale vazne, skusim pozistovat, co a ako priamo u vyrobcu ramov.
ad 1, ten adapter to zohyzdi mnohem vic :-)
Ale ten mozem dat kedykolvek dole :) Je to proste krasny Marin, najvyssi ocelovy model z asi 96r. Tak mi je takychto zasahov luto.
to sice chapu, ale proc teda nenechas vzadu V?
Uchyty na vecko ostanu.
tak je pouzij a neres pakarny typu adapter :-)
jeste to dela woodman.Ale taky se priklanim k navareni, adapter vypada divne.Varil jsem si navarku na Black Horse,ale tam jsou tlusty patky,tak to byla pohoda.Na neco jemnejsiho bych se obratil na treba Barese.
hydraulicky Magury 33
Nie.
chlape,nehyzdi toho Marina kotoucema:)
Správně – na takovýto rám nepatří ani návarka, ani adaptér.
a preco?
Chcem si proste rozsirit obzor a toto je najjednoduchsia moznost :) Vsetko uz mam okrem navarkov. Kamarat ma od toho odhovaral, vraj to bude nepresne, bo kotuce su na to haklive. Ma niekto skusenost s tym adapterom??
Nepresne?myslis ze to treba Sterba vari od oka?osobne kdyz jsem to delal,tak jsem udelal jednoduchej pripravek a no problem.nema Ti to vsak asi cenu vymlouvat,zrejme jsi rozhodnut pro adapter.
No, je to najjednoduchsia moznost. Aj ked mozno drahsia. Nemusim vsak cely ram odstrojovat a niekam posielat. Ale nechce sa mi verit, ze to este nikto neskusal s tym adapterom? Ani z pocutia?
Mas pravdu ze je to jednoduche.Pokud mas technickeho ducha nebo sikovne kamarady,treba najdes inspiraci tady http://www.execulink.com/…olutions.htm
Pekne, uz som nad tym rozmyslal. Mam ale malo casu a vela penazi :)
Aj A2Z ma taketo cudo v ponuke, otazne je, ci to aj funguje a ci sa to hodi na tvoj ram. http://www.cykloprofi.cz/…daptery.html
To je to, ze z toho obrazku clovek nic nepozna. To si to radsej vyrobim sam. Bo peniaze nemienim len tak rozhadzovat :)