Tak pište svoje názory a zkušenosti … Vánoce se blíží, bude se hodit :-)
Tak pište svoje názory a zkušenosti … Vánoce se blíží, bude se hodit :-)
jednoznacne Bikestore. Ceny, ochota, jednani, terminy…
pridavam hlas!
taky davam hlas
taky hlasuju pro bikestore
+1 za mna
jo a este trinnity a ked ma Hanak zlavy, tak je na tretom mieste:-)
taky
nevim jestli skutecne NEJ, ale… ceny slusne + individualni pristup = NEJ ceny ochota a jednani rozhodne sqele terminy taky nejkratsi mozne
Musím se taky přidat :-) BIKESTORE … zboží mi sice ještě nedošlo, ale komunikace je super. Kdyby tak byly všechny e-shopy :-(
Jako myslis, mze by ti ze zadnyho nedoslo zbozi?;-)
Taky pridavam hlas Bkestore a dal mam skvelou zkusenost s www.trinnity.cz dobry ceny a hlavne dobrej a levnej servis, velice ochotny. A pak taky cykloexpert.cz
koloshop.cz velotrade.cz
www.kupkolo.cz – hodne dobry ceny a prehledny stranky..
ano taky dávám kupkolo.cz co sem tak koukal maj v dosti případech nejlevnější ceny..
zbozi je levne. ceny jsou nizke. to je jena z vseobecne uzivanych nepresnosti, ktera mne vadi. ;c)
PRESNE tak, dnes a denne slysim, jak cestina place :-)
slysim, jak cestina place uz to radsi nehul…:o))
„l‚.
ty ses levak?;
v pripade uziti tohoto gesta jde o reflex a nerozlisuju kterou rukou to provedu. vetsinou levou – zvyk z auta (prava se prez levou z okynka blbe strka :-)
Velice dobrá zkušenost již po několikáté s www.kupkolo.cz a www.trinnity.cz vždy přišlo přesně to , co jsem objednal a v domluveném termínu.
nemám zkušenost s jinými, ale s čistým svědomím mohu doporučit kolokolo. Ceny skvělý, balík přišel pokaždé během pár dní, ochotní zodpovědět dotazy. Drobný zádrhel vyřešen jedním telefonátem. Kupoval jsem tam už dvakrát, budu klidně zase :-D
nejlepsi zkusenosti mam
koloshop.cz
skoda ze ma bikestore tak debilni stranky. proti koloshopu sou fakt spatny a najit konkretni vyrobek je nepomerne slozitejsi nez na koloshopu. kdyby mel lepsi stranky, tak bych rekl ze sou nastejno. takhle u me vede koloshop. dobry zkesenosti mam s obema.
Taky davam hlas.
kolokram.cz
vzdyt tam nic nemaj. napriklad ani jednu kotoucofku…
tj, ale X.0 razeni tam meli o 800 levnejsi nez treba na trinnity…
nesmysl do X.O gripu vubec jit:-).ale tvoje vec…:-)
tiez uz som to zistil :-)
já jsem spolojený s kolokolo.cz protože jsem tam pořídil za šest táců MX Comp 2006… a dál asi koloshop.cz
Za mně na prvním místě www.trinnity.cz, hned poté bikestore.cz a koloshop.cz
u velkých věcí neřeším cenu do 100,– + – ale spíš rychlost.
pro me jednoznacne www.jensonusa.com
z ceskych mam malou zkusenost akorad s bikestore.cz – spokojenost
Bez určení pořadí, jen podle abecedy:
Bikestore, Koloshop, Velotrade
Všude ochota, zájem, komunikace dodání prostě radost.
Nevim jestli nejlevnější, ale rozhodně NEJLEPŠÍ je Trinnity.cz
Stavím kolo ze „zbytků“ synkovi a tak jsem prolezl snad všechny zmiňované netové obchody a ceny jsou ± všude přibližně stejné, nejnižší ceny má asi www.kupkolo.cz ale se sortimentem na tom není až tak dobře, lepší sortiment mají www.kolokram.cz a taky www.koloshop.cz.
musis koukat ptat se hledat.. v plzni ve velu sice nemaj e shop ale koupil sem ted mx compku 06 za 6290,– super cena
Ptáš se na nemožný
Žádnej shop nebude vždy nejlevnější a žádnej nebude nejlepší. Každý má něco .
Bla bla bla bla bla … tak nereaguj :-))))
Reaguju, protože nehci aby se ustálilo že nějaký obchod je univerzální. Jsou to věčné války , o nej rám , o nej vidli, nej oblečení , obchod a blabla. Pokaždý se na to téma pohádáme a nikdy není vítěz, prostě nej není. Někdo má ceny, někdo výběr , jinej se líp stará o zákazníky atd… co je tom divnýho? ;-)
asi tak…B.
No tak vede BIKESTORE v rychlosti a ochote, tesne za nim je KOLOSHOP a tem strhavam body za delsi vyrizovani objednavek a treti je BAGBIKE a to protoze ma dobry ceny.
jednoznacne www.kolokram.cz
Zatím jsem nenarazil na větší problém u žádného šopu, největší zkušenost zatím Bikestore – pohoda jednání, dobrý ceny, ale stránky fakt blbý :o(. Pak Bikezone – sice jednou drobný problém při nákupu, ale vše velmi seriozně vyřešeno, takže taky spokojenost – maji dobré stránky, slušný sortiment, určitě se dá nakoupit levněji, ale pokud potřebuju víc různých věcí, tak tady se většinou trefím.
urcite bikestore.cz ale ty stranky to chce opravdu predelat!!
taky davam BAGBIKE.. objednal sem Blacka, za super cenu a druhej den uz sem ho mel doma.. pan byl taky dostatecne ochotny, poradil mi vse co sem potreboval vedet..
Jo mas pravdu, pan Pytel je fakt ochotnej, ted tam objednavam kliky za super cenu.
hm.. pan Pytel.. ten clovek se mi zacina libit..
:-D
bikesport.cz, kolokram.cz, koloshop.cz kazdej ma neco.
podle toho jak na co. Když si dáš trochu práce a prolezeš všechny, tak budeš překvapený jaký tam jsou v jednotlivých druzích zboží rozdíly :-)
nevím jestli nej… ,ale zatím v pohodě „koloshop.cz“
bod pro www.koloshop.cz nejsolidnější výběr a ceny. Na bikestore bych si asi nevybral…
novej shop http://www.velo-shop.cz psal sem dotaz co to je
tak klikni na www.velo-shop.cz a ja myslim ze je to celkem jasny, ne?