Byl jste někdo dneska v Roudnici nad Labem? Nevíte, jak Tereza jela?
Byl jste někdo dneska v Roudnici nad Labem? Nevíte, jak Tereza jela?
Tak to jste tam nikdo nebyl?
Ja tam nebyl… :)
Já právě taky ne.
a já taky ne :-)))
Taky ne 8-((( ale urcite jela krasne 8-)))
A co s tim udelame? :)
Teď už je po všem, tak si musim počkat až bude zpráva na KPŽ
slyšel jsem , že byla ukrutně rychlá, něco kolem 68 minut. Aligátor
68 minut ;-) to jela 3×?
všichni čekají na nějakou informaci , proto ta špóna
nebuďte měcí a prozraďte tipy, teď už je to jedno
chtel sem si to jet projet a pak typnout, ale nakonec nezbyl cas. Je to asi 8km, tak strelim od boku, ze to dala tak za 17:30
myslim nejak 22–24
tipovali jsme kolem 19.30 tak uvidíme
Je to asi necelejch 7,5 km. Já jsem tipovala kousek přes 16 minut.
jj, je to po rovine, ale rek bych, ze dneska tam dost fucelo a pokud proti, tak to muselo bejt peklo. Do kopce je to kousek, ale taky vyzivny… sem zvedavej na vysledek :-)
Předpověď počasí jsme dneska hodně sledovali. Foukal západní až jihozápadní vítr. Na to, že jela na severo východ, tak jí foukalo přímo do zad.
Tak já u toho dneska byl a Tereza to dala za 23:21 (setiny už nevim). I když je to jenom 7,5 kilometrů, je to vlastne porad do kopce a zaverecne stoupani je prakticky kolma stena. V aleji pred Řípem navíc jela proti silnemu protivetru. Taky jsem si tipnul a seknul se o 7s (23:28) a kamos co jsme spolu posilali tipy tak se zmýlil o pouhou jednu!!! sekundu (23:22), cimz mu pomalu zacinam gratulovat, protoze to pro nej vypada hodne nadejne. Jo a mam s Terkou spolecnou fotku, coz je alespon utecha pro me :)
Tak to gratuluju, ja tipoval 24:12.
Z namesti vyrazila jak raketa, ale za roudnici po tom prvnim kopci je takova rovina a tam jela cca 26–28, fucelo proti, rek bych, ze to nehrotila nejak uplne na krev, nahore byla dost v poho, skoro nezadejchana, samej usmev :)) A propo…chtel bych videt nekoho, kdo by to dal pod 20 naky fotky da snad Tom sem http://www.marry.wz.cz
tak uz jsou ty fotky tam. Sorry nejak jsem na to zapomnel :)
ty bys to dal pod dvacet :) s větrem do zad určitě
Tak ja by som tipol 21:23min, stotiny neviem :)
Asi budu za uplnyho idiota, ale co je to zac ta Tereza?
wow…ted si delas prdel ?
Nee
http://mtbs.cz/…ch_mtbs.html?… zkus se mrknout sem :-)
Výsledky fulltextového vyhledávání Žádné články s hodnocením „TOP TEN“ nebyly nalezeny.
Žádné další články nebyly nalezeny.
Žádné zprávy nebyly nalezeny.
no zkracene…je to mistrine sveta v casovce (silnicka), a docela cerstva mistrine sveta v XC. Vsechno samozrejme v juniorkach :-)
A příjmením je HUŘÍKOVÁ
ja vim o koho jde, ale pobavil me ten odkaz :-)
Uz se stydim, ale na svou omluvu musi rict ze pasivne se o kola moc nezajimam a potom to takhle dopada
:-)))) ..v poho