Viděl jsem ten rám s uzaviratelným tlumičem za cca 14500 Kč .Má někdo toto kolo a jaké zkušenosti -vyplatí se jako základ na pohodové ježdění běžným terénem?Chci přezbrojit z HT na Full.
Viděl jsem ten rám s uzaviratelným tlumičem za cca 14500 Kč .Má někdo toto kolo a jaké zkušenosti -vyplatí se jako základ na pohodové ježdění běžným terénem?Chci přezbrojit z HT na Full.
Jelikoz jsem jeste nikoho na tomhle fullu nevidel, tak asi nebude uplne spickovej, ale pokud to chces na cykloturistiku a ne na nejaky hovadinky, tak si myslim, ze ti bude dobre slouzit. Fakt nevim esli je dobrej, ale jestli chces nejakej levnej ram tak se mrkni jeste na Spydery www.spyder.cz/katalog.php?id=2 jak rikam na „pohodicku“ to bude dobry, ale chtelo by si popovidat s nekym, kdo ho ma a zjistim, jaky ma mouchy. cau
Kolo mám je super, a špatné asi nebude, když na něm jezdí i Kondis
Teď sem na ten rám koukal…přibyly Vám někomu zkušenosti s tímhle rámem???(vzhledem k tomu že je ten příspěvek 3/4 roku starej…)Dík
cau, taky se mi to kolo líbí, ale vypadá to až moc dobře a je to nějaké podezřelé, že jsem na něm nikdy nikoho neviděl, jenom jsem teď našel tento odkaz:
www.eobchodnidum.cz/…s-toxic.html
cena 31 990 Kč, si asi dělají legraci :-)))
Legraci si neděláme, dodavarel nám poskytl super akci na kola Kellys, ale byla pouze 10 dní a končí 31.8. 06, ale další akce se připravují.
S pozdravem eCyklo.cz
hezké slevy, můj Kellys už o 5000Kč levněji! :-O
no já sem měl tu čest s kellysem wandal, vypadá to stejně aspoň ten rám a asi bych si ho nekoupil, působilo to na mě takovym prazvláštnim dojmem takový volšový, ta zadní stavba je strašně hubená a nevim jestli to bylo tlumičem, ale pružicí vlastnosti taky nic moc, zlatý moje nrs byl tam myslim manitou radium osobně bych si ho nekoupil
Kolega jsi koupil tohle kolo a pořád se mu povoluje kyvka u středu.Mám ten pocit,že tam někde udělali ,,soudruzi s NDR" chybu.Jaké máte zkušenosti Vy co vlastníte tohle kolo?