Poraďte, jak nejlevněji zaplatit za vydražené zboží z Německa a Rakouska na Ebay.
Poraďte, jak nejlevněji zaplatit za vydražené zboží z Německa a Rakouska na Ebay.
…ted sem to resil obracene – chci neco prodat na ebay.de, rekl bych ze dobirka je mozna obema smery. nebo prevod na ucet. a nebo jeste jednou ceska posta: http://www.cpost.cz/…ne/potrebuji?…
Ideální bývá Pay-Pal, pro obě strany. Pokud vydražíš, podívej se, jaké metody platby prodávající přijímá a vyber si pro sebe tu ideální. Pokud nejsi schopen ani jednu akceptovat, neměl jsi se do dražby vůbec zapojovat. Způsoby platby + přeprava jsou spolu s obchodními podmínkami vždy až jako poslední info na stránce dražené položky.
Pošta EUROGIRO,poplatek 200,–
Takže – je to v zásadě tak, že (pokud vím) z čech můžeš jenom nakupovat – nelze prodávat a to z důvodu plateb, který fungujou jednostranně. Penízky ven ale ne dovnitř. Kupoval sem věci na kolo z Ameriky a z Hong Kongu. Je potřeba si založit účet nejen na Ebayi ale taky u Pay-palu. tam vložíš čísla svojích platebních karet a z těch se ty peníze stahují. Je potřeba aby to tvoje banka umožňovala – Ebanka to umí. zatím mám jen tu nejlepší zkušenost s Ebayí – akorát je potřeba domluvit se předem aby ti to poslali jako dárek „gift“ jinak ty tady napaří clo.
Mam taky mensi dotaz na Ebay. Chtel bych prodavat par veci, ale zatim mam hodnoceni 0. Jde si hodnoceni nejak umele zvednout? Myslim tim domluvit se se znamyma nebo s nekym tady.
Hodnotí se navzájem kupující a prodávající až po proběhnutí aukce, platbě a předání zboží. Oblbnout to moc nepůjde.
Takze kdybych se s nekym domluvil, at tam da neco predrazenyho Buy it now a ja to hned koupil, mohli bysme si dat navzajem hodnoceni?
jestli ke všemu přistupuješ takto, tak bych si od tebe opravdu velice rád něco koupil :-(
Jak toto vypovida o cloveku? Chci jen prodat vec za co nejvic, coz s nulovym ratingem a navic z CR asi tezko.
Prodej budeš mít ztížený o to, že PayPal platby sice fungují z Čech směrem ven, ale obráceně už ne. A málokdo ti bude chtít zaplatit jinak.
Na nemeckym malokdo prodava pres PayPal, uvidim. Kdyby se jednalo o cloveka s vysokym hodnocenim, klidne muze zaplatit az po dodavce. Nebo mas nejakej jinej tip?
Nakupování přes net je založené na důvěře a tohle ve mně zrovna důvěru nevzbuzuje. Prostě bych jen nekoupil nic od člověka kterého neznám a nějak se dovím že si takhla vylepšuje svůj profil, to? vše.
no, nevim, jestli chceš něco prodat za co nejvic tak pochybuju, že to se ti to povede zrovna na e-bay
Teoreticky ano. V ratingu se ale vypisuje, KDO KOHO po dané transakci hodnotil, takže když se 50× pochválíte navzájem, moc úspěchu od toho nečekej.
Já teď testuju tohle: http://www.zasilkovasluzba.com/main.php Doufam,že nenarazim na někoho jako Veeteck:-)
Chlape, ja nehodlam nikoho okradat. Jen si chci malinko zvysit duveryhodnost…
Děkuji,že jste zustal Čech(Werich-Horníček):-).Já neříkam nic o zloději,ale je to trošku vyčůranost.Jinak na tom mym odkazu to hodnocení popisujou,já to moc nečet,ale asi je problém to och..t.Jde o to,že jít to snadno,tak asi nemá Ebay takovou důvěryhodnost,páč by se našlo hodně lidí(a samo nejen Čechů)co by s vysokým hodnocením mně pak poslali za 1000doláčů cihlu:-)Howgh.
jsi sičák !! Doufám že takových lidí tam není moc,protože je to jediný o co se můžeš opřít!A když něco prodáváš zaplatíš za to,takže tvoje podvodný hodnocení nebude zadarmo.Ale to máš asi dobře spočítaný,že?Pak taky můžeš nějakej čas nakupovat a získat tím kladný hodnocení. Hmm,doufám že jsem tě moc neurazil,ale mám docela vstek.
Ukludni sa. Vobec si ho nepochopil. Ebay nie je na obchodovanie s hodnotenim, je na obchodovanie s niecim inym. To, ze chce aby mu ludia verili, vobec neznamena, ze ich chce okradat. KAZDY z nich tam chce mat co najvyssi rating, aby mohol predavat za co najdrahsie a co najrychlejsie.
uf,mi spadl kámen ze srdce :-))
Ma pravdu, takhle to je. Proste s ratingem 0 nikdo nepozna, ze jsem ten nejcestnejsi a mejferovejsi clovek v CR :) Jasne ze bych mohl nakoupit par veci a tim hodnoceni nahnat, ale ted zrovna z ebaye nic nepotrebuju.
taky me to zajima, hlavne jak prodat z CR! na ebai sem si koupil OAKLEYe a prevod penez sem volil hodne riskantni cestou! proste sem poslal 106 euro v krabicce od sirek postou do nemecka! stalo me to 17kc :-) :-) a to sem v ty dobre jeste vubec nemel poneti o nejake duveryhodnosti pordavajicicho! prsote sem veril a vyplatilo se ;-) a rad bych dale obchodoval, ale moje nemcina me nedovoluje pordovbe porstudovat ty stranky :-/