Vazili jste tohle kolo? Mam rocnik 03 a nameril jsem 14kg. V katalogu je 11.9kg. Mam vsechno puvodni, velikost 18, vidlu od M. Nechce se mi verit, ze je takovej rozdi mezi katalogem a praxi. Porad jeste doufam, ze mi blbe meri vaha.
Vazili jste tohle kolo? Mam rocnik 03 a nameril jsem 14kg. V katalogu je 11.9kg. Mam vsechno puvodni, velikost 18, vidlu od M. Nechce se mi verit, ze je takovej rozdi mezi katalogem a praxi. Porad jeste doufam, ze mi blbe meri vaha.
Mam velikost 19, vlastovky, vepredu kotouc, jiny plaste a taky sem navazil kolem 14 kilo…
ta vaha bude ok u me taky kolem 14kg spis vic nez min:)
Tak to je docela zábavný… to že to dávaj vod voka je mi jasný, ale ne o dvě kila… Snad vám to jen blbě váží…
to je nějaká blbost, já mám RM Flash, což je nižší lajna, než Tsunami a mám ho teďka na 12,3 kg, je fakt, že je na něm hodně úprav, ale třeba vidlou jem zas váhu zvýšil (Marcoka 2,2kg)
no ten tsunami 03 má komponenty hardvare.Shimano deore a přehazku LX.Marcocchi EXR air.A sedlo hardvare.Tak jak je ksakru možné že ten flash je lehčí než ten tsunami a to skoro o 2 kg.Co tam máš ještě jiného.
všechno, co bylo hardware je tam pořád, přibyly nášlapy 536 (to je nárůst váhy-sou těžký jaxviňa), zhubl jsem na klikách původní alivio teď LX, kazeta původně Deore teď XT, přední kolo celý tam jsem taky něco zhodil a potom mám ultralight duše a celekm lehký pláště (kolem 550g jeden). Jo a s tou vidlou jsem kecal, tam jsem nic nenabral, je to šulnul (RST 321 za MX Comp) JO a velikost mám 20". Ale původně myslím stejně nemělo víc, než 13,5 kg, ale jistej si nejsem.
hele to nic.muj bajk mam mit 11,75 kilo a mam tam o 200g vic na plastich,o 100g na riditkach,taky podkovu a at vazim jak vazim tak to ukazuje 11,3 kilo:-))
pamatuješ jak ti Foušáč říkal že se to váží i s předním kolem :-)
ja to vazil dokonce i se sebou:-) a taky si pamatuju jak rikal ze je nejaky tezky:-)
Ahoj, kupoval jsem rocnik 2003 s 2004 ramem, velikost 20 a kdyz mi ho vazil v kramu tak mel rovnych 13kg se vsim puvodnim.
Svitava je řeka řek!