Mam 180/70, jezdim lehci XC a marathony pro radost…a rad bych konecne poridil i vidli pro radost:-) Suntourka mne zacina lehce nedostacovat:-)) Poradi nekdo?
Mam 180/70, jezdim lehci XC a marathony pro radost…a rad bych konecne poridil i vidli pro radost:-) Suntourka mne zacina lehce nedostacovat:-)) Poradi nekdo?
osobne bych koupil marzocchu.To je overena vidle, ktera funguje velmi dobre i u zakladnich modelu. Axel neni spatny, ale neni to takova stalice, bude urcite o neco lehci
Axel je tvrdy, a bez poladeni vubec nechodi. Je v nem vazelina a je tezky jak krava…
s EXR air nemam nejlepsi zrovna zkusenost. Ale je to dany asi tim ze neni delana na trvdsi jezdeni s 92kg chlapkem.
na mejch 85 docela v poho. Žádná velká citlivka, ale zas vydrží všechno
ja mam 72 kg a urcite bych nerek ze vydrzi vsechno, spis bych rek ze normalnimu turistovi by mohla nejakej cas vydrzet, pokud ovsem prekousne tu totalni necitlivost a nevyhodi ji driv vzteky
no kamoš ji má na 105.Málo hustí takže po nasednutí je tam tak 7–8cm zvihu a v tomto případě žehlí obstojně.Okorát ji lehce dostanu nadoraz.
= je na hovno
no pro bikera jo, ale pro turistu, kdyby ji nahustil na malý tlak by stačila, pokud ji sežene levně.
nes.....-)
Uplne ne pokud v ni mas hodne oleje a mas ji na nizkej tlak tak je celkem citliva nadoraz nechodí a ma hlavne ke konci dost progresivni chod. Musis ale vychytat presnou hladinu oleje jinak bud bude chodit na doraz, nebo nebudes vyuzivat celej zdvih.
jo ale myslim teda MX ne EXR
taky ji mame na 105. kdyz jakz takz zehli tak je furt na dorazu, kdyz neni na dorazu porat, tak se nehne ani kdyz prejedes cihlu. zehleni drobnych nerovnosti je pro tuhle vidli neznamej pojem. a bohuzel mam doma troje pruziny pro marzochu s nohama 30 mm a ani jedny tam nejdou kvuli zesileni steny vnitrnich nohou v miste nalisovani do korunky :-(
je to smejd. zlatej santour!
tak s tím zesílením to je fakt maxipruda :)
sem taky byl nasranej jak svine. defky italsky.
Nedalo by se to provrtat? Ale asi by se na tom potom nedalo jezdit:-)
souhlas
jakožto její majitel se stavím za MX Comp:-)
Mno, na pevnaku mam MX Comp ETA 03 105mm a na fula prave osazuji MX Comp ETA 06 120mm.
Byl jsem spokojenej s 03, tak jdu i do 06tky.
Jak jinak bych ti mohl svoji pokojenost popsat? :-)))
mi nijak, já ji mám akorát bez eta:-D
Kolik váží ta MX Comp ETA 06 120mm? Díky za info.
RS tora?(hafo infa v historii..)