Tesite se na Vanoce? Ocekavate nejaky cyklodary? Co vas o vanocich nejvic se.e?
Tesite se na Vanoce? Ocekavate nejaky cyklodary? Co vas o vanocich nejvic se.e?
nejvic me sere ze tedka na zacatku zimi sezony mi odchazi dlouhe kalhoty a kupovat nove se mi nechce :)
vanoce bych zrusil
Tesim se budu mit dovolenou a vic casu na jezdeni doufam ze napadne snih. Dary na kolo tradicne zadny nedostanu. A nejvic me sere shaneni darku, protoze to stoji cas kterej muzu stravit na kole a taky nervy jestli se to bude libit. Nejspis ale zadnej snih nenapadne, bude obleva a Vanoce budou stat za prd jako kazdej rok :)
dyk to rikam,souhlasim a souhlasim
Vánoce jsou fajn. Protože to už je po slunovratu, prodlužují se dny a tím pádem začíná jaro, hurá …
pouzij vyhledavani!!!:):):)http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?top_id=106253&id=211004&start=&max_id=211004&b=0#unread
:-) nevim jestli zrovna v takovym pripade je odkaz do historie to prave. ale kdybys to nenapsal ty, tak pa-dlista urcite :-D
Trochu jo. Ne, už jsem velký. Že zas neuvidím zlaté prase.
Ano, jelikoz dostanu povinne dovolenou. Ano, nejaky malickosti. Nic.
Na letošní Vánoce se těším, pač chci změnit taktiku málo dát a hodně dostat, ted to plánuju udělat obráceně a stane se ze mě štědrej š?astnej Pes :o)))
:-D urcite se muzes stavit !
Ne, klidně bych se bez Vánoc obešla.
Nemam rad vanoce. :-) Je to cim dal horsi, samy nakupni horecky a tak. Nepodleham tomu ale desej me lidi co jo. Ja si darky nadeluji prubezne cely rok, takze to nijak zvlast neresim. Cyklodary nebudou, ted mam pc dary.
cyklodary letos ne. jinak se tesim pac bude tyden volna tzn. o tyden delsi zkouskove…
aaa tak ne. bude sedlo a nova tepovka:)
vlastne se na vanocetesim nebot pojedu do CR osedlam bajk konecne si vychutnam ceske pivko
nevis co chces:)
jako vim co chci nebot uzme nebavi si kupovat darkove baleni Budvaru 6*0,33l za 5 E
Tesim se na to, ze se dobre najim. A na hory, kde budu tyden po silvestru.
Zadny darky nebudou, dokonce ani cyklo ne.
Na Vanocich…no… frmol v praci, posrany zdobeni vanocniho stromecku i s dareckama v praci, hnusi se mi takovy ty hrebeny „jako-svicny“ co se davaji do oken. Vadi mi veskera externi vyzdoba obydli, a vlastne i vyzdoba interni, krom jmeli a ozdobenyho stromku. Drzim se hesla:„Navrch huj, ubnitr fuj“, takze kdyz vidim nektere rodiny co si ovenci balkon v panelaku zarovkama a okna olepi vystrihovanymi soby a pak k nim prijdete domu a je tam bordel, prach, spina…hruza. Vadi mi masaz v obchodech ktera letos zacala uz v zari. Vadi mi ze v kazdym obalu cokoladovyho certa je cokoladovej mikulas. Vadi mi ten shon – Vanoce maji byt svatky klidu ne?
A vubec mam pocit ze letosni vanoce budou asi stat za hov*no :(
Ted me napada: jedno pozitivum by tu bylo: prvni vanoce bez rodiny… jen s muzem a ve vlastnim…
s vlastnim ve vlastnim? nebo s nevlastnim ve vlastnim?:)
s cizi zenou v cizim pokoji :-)
s vlastnim ve vlastnim…samozrejme :)
taky tak … (s vlastni zenou ve vlastnim) :)
trosku depka k tomu vanocnimu casu ne? :-)
No, jo, da se to tak rict… prachy zadny, nic na kolo novyho, zadny cas na kolo, zadny cas na nic jinyho, velmi nemile rodinne duvody, ani na ty hory se nedostanu i kdyz nepotrebuju nic tak jako odpocinek od prace/zmatku/starosti … co ma na tom bejt nedepresivniho????? :/ No, ale samozrejme : VESELEEEE VAAAAnocEEEEEE......
„Vadi mi ze v kazdym obalu cokoladovyho certa je cokoladovej mikulas.“ to je presny, skoro jak od Fulghuma:o)
Ja mam Fulghuma strasne moc rada :))
Tak to se do Tebe ted trefil…Luka Mahdis:o)
:D ..... si te zapisuji do pameti jako pozorneho bikeforistu :)
Letos moje rodina Vánoce zrušila. Prostě mamka přišla a řekla, že nic slavit nebudeme, dárky nebudou. Trochu mě to překvapilo, ale nijak moc nezarmoutilo. Uděláme prý normální večeři a pak rodiče odjedou pryč a já zůstanu sama no
mudro. mna najviac bavia dva dni po 24/12.to je pohoda :-) darceky uz som objednal :-) packy od sramu, 180mm Mono Mini a par striebornych doplnkov taktiez od Hope
he he, mam to stejny…
netesim, ale az bude vsechno hotovo, tak budu rad ze sou :-)
cyklodary necekam.
Sere me presne to co psal nekdo vyse – pod zasterkou duchovnich svatku jde jen a pouze o nakupni orgie.
Jaaaak NEKDO? ..... JAJAJAJAJAAAAAA :D
ty taky :-P
ale ja myslel tohle
Gadz: 3. Nejhorší je ta zku… shizofrenní atfosméra vánočního shon vs. „duchovní rozměr“
To nevadí, podle toho co Luka psala, tak to asi prožívá stejně jak já.
Jestli mas tak veselo jako ja, tak preju at vsechno dopadne dobre a Vanoce at jsou opravdu vesele. Zatim to vypada, ze u nas budou velmi smutny :(
Dík, totéž přeji tobě.
ale jedna kladna vec prece jenom je, pracovni pohotovosti, clovek se muze vecer valet v hospode za penize.. ;o)
presne – uplne nepotrebny balast, ktory sa nabalil na vianoce je najhorsi. po veceri su vsetci u nas z toho unaveni az zaspia a mne ostava akurat popijat nejake vinko :-)
ANO. ANO. ASI NIC.
jo. spis vseobecny ekvivalent na cykloveci, nez primo cyklodary. nic, melo by snad?;
Těšim! Očekávám. /Doufám, že ne marně, já fakt byla hodná, Ježíškuuu!/ Lidi, kteří nadávaj na Vánoce. :o) A ten byznys. Ale to se dá ignorovat.
No ba, že se těším! Ignoruji návštěvy obchodňáků a bobuju za barákem s děckama :o)
vanoce, nic moc, cyklodarky? budu stavet novy bajk :o]]]] sere mne vanocni shon a honba za darky, kde je nejaka pohoda???
Těším se určitě.
Cyklodary neočekávám, protože už jsem je dostal.
Štve mě akorát to, že asi nebude žádný sníh, akorát bahno, proto a se nebude dát nic dělat venku a to co už jste tady řekli hodněkrát a to je to šílené nakupování a shon.
Vánoce jsou krásné, když jsou malé děti a proto se na vánoce moc těším. 20 roků mi nic neříkaly, ale teď když máme holčičku, která ve svých necelých dvou letech z vánoc poprvé bude něco mít, se těším opravdu hodně. Těším se až zazvoní zvoneček a uvidím rozzářené tvářičky plné štěstí a radosti, protože dárků pro naší malou Lucku je opravdu hodně. Mimochodem i tříkolka, jen a? se už učí holka. Já dostanu helmu, kterou jsem si sám koupil.
Ty jo, kdybych Te neznal, tak bych to jenom tak proletel, ale u tebe tomu aj verim…toz stastny a vesely :)…a ten zvonecek realisticky…jooo?
Btw. cim je clovek starsi, tim vic se posouva do jiny polohy, co?
Btw 2. bud rad, ze jsi si helmu vybral sam…jezisek Te urcite nema tak dobre zmerenyho :)
Presne tak. Nase dcerka ma letos 2,5 roku a tak to budou jeji prvni vanoce, ktere bude vnimat. Jsme moc zvedavi, jak se bude tvarit. Pres den pekne na prochazku do lesa a odpoledne pohadky.
A taky se tesim, jak budeme peci vanocku, pekne velkou, maslovou, se spoustou mandli a orisku.
To Luka : Toho s tim mikulasem v certovi jsem si nevsimnul, schvalne se mrknu.
jo, to ja si vsimla uz jako mala, odjakziva to tak bylo…
Aspon poradna dlouhodoba frustrace:oD americti skreti by koukali
Jeje, prijd na nejakej sraz BF a ja ti o dlouhodobych frustracich budu povidat celej vecer :D
Ja se bike-forove srazim kazdou chvili, ale cca o 200km na JV :oD mozna kdyz vam pristi rok konecne vyjde Drtic, ale radsi o necem jinym nez frustracich…
No tak joooo, tak na drtici, snad tentokrat se povede :)
O.K. budu se tesit:-)
Tesim se na Vanoce moc Ocekavam novy kliky- jestli se podivate na moje kolo tak se asi z tech klik co mam poserete, pac je to hrozny, potom jezisek prinese kazetu a retez a razeni! jo a brzdovy paky. Sere me, ze nejdriv je shon jak prase, skonci jeden vecer a je po Vanocich:-(
Taky se tesim na vanoce. Dostanu tretry a mozna este neco, ale nejdriv bych si este o to neco musle rict Jeziskovi. Vanoce sou super, dostanu nejaky prachy, tak vytunim neco na kole atd.
Tesim. Konecne tyden volna… Nejspis zadne. Sere mne to, ze tyto Vanoce budu mit jen tyden „volno“ a hned 2.1. mam zkoushku… :o(
Tesim a moc! Tyden volno a na horach :-) Ocekavam ze nevim co komu koupit…
tesim se dost, zacal sem upgradovat stary kolo tak ze se na nem bude dat jezdit, tak ze mi nebude vadit kdyz budou sracky,i kdyz nijak extra nevypada no :( a od „jeziska“ dostanu rukavice a batoh Deuter ;), konecne neco poradnyho ;) Author bagl mi uz na zada nesmi :D no a este si neco vymyslim, no rad bych treba naky prekvapko (mobil nebo vidle) ale to asi nebude :( ale narozky mam v zapeti, tak ze dalsi prilezitost ;)
ad 1.Já se teším, týden volna, takový luxus, bohužel Silvestr a prvního v práci – už se teším na všechny ustřelený prsty :o) Na hory určitě nepojedu, nechám vyblbnou všechny nížiňáky, a? si v klidu zlámou všechny hnáty a vyrazím zase až ta pakáž odtáhne :o)
ad 2. co si nenadělím sám to nedostanu, ale bude to asi bez cyklodará, vánoce jsou pro mě hlavně lyžařeská, hudební a knižní záležitost.
ad 3. bych řekl že to je jasný z toho co jsem napsal v bodě 1 :o)
nakonec i jo. Po 7 letech budu mít konečně volno a budu v ČR, uvidím co to hodí :) cyklodary si dávám průběžně celý rok :) sere mě aktivita marketing zmrdů, kteří hned 24/12 plynule přehodí na Valentýna.
Sere mě, že není teplo a nebaví mě v takovým počasí jezdit a ještě si ničit bajk. ---A dárky mi už došli :-) mimo jiné Hydrapak BIG SUR – naprosto nádhernej batůžek
Na vanoce se netesim,protoze budu poprve sam a tak nejak to nebude ono :(( Cyklodarky necekam,ale uz sem si objednal new kolo ktere prijde po novem roce :))
mozna dostanes pritelkyni nebo pritele:)
Hmmm, je mi to celkem volny, asle spis mozna jo, protoze budu mit cas dodelat ruzny veci… ale po vanocich zase bude zkouskovy:o(
Jiny dary nez na bike nejsem ochoten akceptovat a rodina si na to uz privykla;-)
Myslim si, ze Vanoce jsou takove, jake si je kdo udela ;-). Ja osobne se na Vanoce tesim a mam je hrozne rada. Peceni cukrovi, zdobeni stromecku, zabajkuju si, uziju si bezky a obcas se mrknu i na nejakou tu pohadku… :-) Nebydlim ve meste, takze stres a predvanocni shon nejak nevnimam. U nas na dedine je to naopak pohoda a moc se mi libi cela ta atmosfera :-).Bavi me vymyslet, jakym darkem bych koho na Vanoce prekvapila. A pak mam radost, kdyz z toho maji radost :-)
hezky jsi to napsala az mam slzy v ocich:)
He :-P To su cela ja :-)
tesim se – na vanoce a dneska i na svarak na vanocnich trzich. necham se prekvapit a po vanocich se pochlubim. ze si clovek nemuze uz ctrnact dni pred vanocema v klidu a bez front nakoupit ani rohliky k veceri, mimo jine…
No mna najviac stve, ze su obchody v sobotu zavrete, a tak zase darceky odomna nikdo nedostane :) Preco sa nemoze robit aj cez vikend?? Vlastne.. to by som musel aj ja :(
http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?… takze vanoce muzes slavit i ty, wroume:o))