• dieegoo

Poradte jakej byste si vybrali vy v tehle cenove relaci.. koukal sem treba na hydrapak flume. Chtel bych nejaky kam se da pripadne slozit aspon mala vetrovka, mapa a susenka :)

0 0
    • dieegoo  

jak tak na to ted koukam, tak mozna by byl lepsi Hydrapak Streamline, ma trosku vetsi ulozny prostor a i lepe vypada

0 0
    • kámen úrazu1  

Mám Flume a dá se do něho narvat překvapivě dost věcí, na to, jak je malinký. Vozím v něm duši /obalenou v teplý ponožce, aby jí nebyla zima :-) /, pumpičku, montpáky, nářadíčko, lepení, jednu, dvě traťovky, mobil v pouzdru, mapu, klíče, ve folii kartičku pojištěnce a peníze, teď i přední blikačku a náhradní zadní. Ještě se tam dá narvat v krajní nouzi triko. Foťák se už nevejde, to se musí duše a pár věcí přesunout do brašničky. :-) Vestu albo větrovku připevňuju zvenčí gumicukem.

0 0
    • McBlacky  

zkus Axon. pořídíš i za mín a je ok.

0 0
    • gobike  

Taky vybiram, co byste brali Hydrapak Arches, nebo Streamline?

0 0
    • poiko  

Kup si nějakej od Axonu. Koupil jsem ho za 600,–

0 0
      • poiko  

A máš v něm rovnou i vodní vak na 1,5 litru

0 0
      • marapara  

Tak tak, od axonu s vakem 2l za 690 ,–. Já jsem koupil nějaký batůžek Freetime 14l s vakem 2l za 500 ,–

0 0
    • quidos  

máte už někdo ten Streamline? Myslím tím model 2005 – má odvětraný záda? Koukal jsem tady v kolárně, mají nějaké jiné modely, všechny jsou ploché. Na stránkách Hydrapaku jsem našel odvětrání jen u nových (2006) modelů, fotku zad letošních ne :-(

0 0
      • dieegoo  

odpoledne by mel byt, pak se podelim o prvni poznatky

0 0
        • gobike  

Safra, Turecek rikal, ze dneska prijde a zatim nic:-/

0 0
          • dieegoo  

Uvidime, me vcera psali zas z jineho, ze to melo prijit a taky nic.. asi to o den nestihaji koumesove na postach

0 0
            • gobike  

tak dneska dorazil, ale bude az pod stromem:-/

0 0
              • dieegoo  

tak batoh jeeeeeee… desne malinkej :D

0 0
                • quidos  

a jak vypadaj ta záda – odvětraná, nebo leží celou plochu na hřbetě?

0 0
                  • dieegoo  

je na nich takova sitka, myslim ze to bude dobry

0 0
                    • hermes  

Taky uvažuju o pořízení vaku, nemám s ním ale žádnou zkušenost, je to takový rozdíl proti flašce??? Nebolí po celém dnu záda? Batoh už mám vybraný, nevím ale jaký pořídit samotný vak. Jaká značka je dobrá?

0 0
                      • dieegoo  

No podle me hlavni vyhoda bude v tom ze usetris tahani vsech tech tasticek pod sedlo, na riditka a tak… vsechno nacpes do batohu… a druhy.. do toho vaku se ti vejde ±2litry, do flasky 0,5.. to taky neni k zahozeni

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.