Poradte jakej byste si vybrali vy v tehle cenove relaci.. koukal sem treba na hydrapak flume. Chtel bych nejaky kam se da pripadne slozit aspon mala vetrovka, mapa a susenka :)
Poradte jakej byste si vybrali vy v tehle cenove relaci.. koukal sem treba na hydrapak flume. Chtel bych nejaky kam se da pripadne slozit aspon mala vetrovka, mapa a susenka :)
jak tak na to ted koukam, tak mozna by byl lepsi Hydrapak Streamline, ma trosku vetsi ulozny prostor a i lepe vypada
ten mam… v nedeli otestuji ;-)
tak uz jsme objednal Hydrapak Streamline v červené barvě :) doufám že bude mít taťka aspoň trošku radost
ja mam cerveny, aby mi sel biku, v bikestore uz ho mam od pondeli ale jeste cekam na naradi ;-(
Jo, tam jsem to taky objednával, tak cena co mají je fajn :) a v červený barvě vypadá výborně
je uzasny ;-)
no neco vic k nemu napis :)
co barva? http://www.hydrapak.com/…line_Red.gif
vypada takhle?
presne podle obrazku vak na 2 litry, ja tam mela 1,5l, nahradni tricko, asi 3 tycky, naradi, blatnik, ktery nesel namontovat a stale spousta mista…
jupi, tka to si me udelala radost.. doufam ze ji postaci nezkazej a ve schrance bude „pozvanka“ na postu
me se fakt libi, ted ho mam, teda vytahla jsem z nej ten vak a mam ho jako normalni batuzek na veci
smejdi spinavy.. zase prd :D tak zejtra :(
to vis, vanoce, na poste maj spoustu prace me treba na poste dnes dostali, jako ze tu mame velkou postu! a obsluha nulova. Fungovalo jedno okynko, ja potrebovala neco, co meli u druheho okynka a pan proste nemohl zvednou svuj zadek, zajit tam, prodat mi to, ale odkazat me, ze musim k druhemu okynku a kdyz jsem rekla, ze tam nikdo neni! coz ze sveho mista vedel! tak mi proste rekl, ze musim pockat
a to sem se tak z ty skoly tesil domu, ze si tam pro nej rovnou zajdu :/ tak zas zejtra no
Tak to sme dva, sem petal ze skoly pro balik a ono nic:-/ Jelikoz se zitra ve skole budem flakat(tak jako dnes) a navic bude balik, tak se na zitra celkem tesim:-)
no my meli dneska kino, pak sem tam tri hodiny cekal jak trubka na posledni dve hodiny, sestrihli sme trochu videa a konec :( a zejtra sportovni den :D
Se mate, my se budem zitra nudit ve skole, ale nastesti jen do 12ti hodin:-)
no nic, frcim do knajpy.. cest :D
Chci chodit do skoly!!!
Chci prazdniny :-P i kdyz v ty nasi skole si nestezuju, libi se mi tam…
:-)) Oni vubec nevedi co pisou…„nudim se ve skole“ :-))
Vis jaky je to utrpeni se ve skole nudit 4hodiny? :-)
a vy se jako zejtra nebudete ucit jo ? vy to teda vedete, mi tam budem az do dvou a budem se urcite ucit jak mourovaty, a kdyby sme psali pisemku bych se taky moc nedivil :(
No tak my sme se neucili ani dneska, teda uz vlastne vcera:-)
a vis jaky to je utrpeni sedět 3 , slovy tři !!, hodiny v kine na filmu kterej te vubec nezajima a nelibi se ti,no je to hruza este mame tak maly kino ze po hodine me zacli desne bolet kolena, pac se tam nedaj natahnout nohy, jinak to byl Alexandr Veliky
Na cem ste byli? My na Kladivo na carodejnice… hroznej film :D takovy psycho
<>jinak to byl Alexandr Veliky ;)
:D ajaj, stydim se a moc znovu a lepe, jinak to byl Alexandr Veliky ;)
jeej, sem netusil ze tady funguji html tagy… ktere jdou pouzivat? bold, italic, underline…?
hehe, je to tam napsany :D Pro vložení odkazu použijte syntaxi odkaz.: http://www.bike-forum.cz) Pro vložení tučného písma použijte tučného Pro vložení citace použijte citace
co tendle: http://kpz.hyperlink.cz/…hlebnik.html
:-O se da nosit i na opasku jo? To se hodi na kolo
Mám Flume a dá se do něho narvat překvapivě dost věcí, na to, jak je malinký. Vozím v něm duši /obalenou v teplý ponožce, aby jí nebyla zima :-) /, pumpičku, montpáky, nářadíčko, lepení, jednu, dvě traťovky, mobil v pouzdru, mapu, klíče, ve folii kartičku pojištěnce a peníze, teď i přední blikačku a náhradní zadní. Ještě se tam dá narvat v krajní nouzi triko. Foťák se už nevejde, to se musí duše a pár věcí přesunout do brašničky. :-) Vestu albo větrovku připevňuju zvenčí gumicukem.
zkus Axon. pořídíš i za mín a je ok.
Taky vybiram, co byste brali Hydrapak Arches, nebo Streamline?
Kup si nějakej od Axonu. Koupil jsem ho za 600,–
A máš v něm rovnou i vodní vak na 1,5 litru
Tak tak, od axonu s vakem 2l za 690 ,–. Já jsem koupil nějaký batůžek Freetime 14l s vakem 2l za 500 ,–
tak nakonec Hydrapak Streamline s 2l vakem za 890Káčé
Dobra volba, muj uz je na ceste:-)
máte už někdo ten Streamline? Myslím tím model 2005 – má odvětraný záda? Koukal jsem tady v kolárně, mají nějaké jiné modely, všechny jsou ploché. Na stránkách Hydrapaku jsem našel odvětrání jen u nových (2006) modelů, fotku zad letošních ne :-(
odpoledne by mel byt, pak se podelim o prvni poznatky
Safra, Turecek rikal, ze dneska prijde a zatim nic:-/
Uvidime, me vcera psali zas z jineho, ze to melo prijit a taky nic.. asi to o den nestihaji koumesove na postach
tak dneska dorazil, ale bude az pod stromem:-/
tak batoh jeeeeeee… desne malinkej :D
a jak vypadaj ta záda – odvětraná, nebo leží celou plochu na hřbetě?
je na nich takova sitka, myslim ze to bude dobry
Taky uvažuju o pořízení vaku, nemám s ním ale žádnou zkušenost, je to takový rozdíl proti flašce??? Nebolí po celém dnu záda? Batoh už mám vybraný, nevím ale jaký pořídit samotný vak. Jaká značka je dobrá?
No podle me hlavni vyhoda bude v tom ze usetris tahani vsech tech tasticek pod sedlo, na riditka a tak… vsechno nacpes do batohu… a druhy.. do toho vaku se ti vejde ±2litry, do flasky 0,5.. to taky neni k zahozeni
Fakt je malej??? :-O ja ho dostanu az pod stromek, tak sem zvedavej…
fakt ze jo.. ja sem ho vybalil z krabice a koukal sem na to jak puk… i kdyz.. 2,6 litru objem mluvi sam za sebe
Nechces sem hodit fotku? treba porovnani s nejakym predmetem.. jinak me to bude desne zrat, jak vypada, dik:-)
taky bych byl pro, kdyby nějaká dobrá duše fotku přihodila :-)