Tak konečně, Canyon zveřejnil modely 2006 a já už vím jak vypadá mé budoucí kolo. www.canyon.com/…ds_2006.html Co si o nich myslíte?
Tak konečně, Canyon zveřejnil modely 2006 a já už vím jak vypadá mé budoucí kolo. www.canyon.com/…ds_2006.html Co si o nich myslíte?
Dobry kola za dobry ceny. Vlastne dobre bicykle za…
Stale ta Iowa? Rekl bych ze se u vyssich modelu take posunuli cenove vys, to asi ty Foxky:-) Nevim jestli bych si z katalogu vybral…
JJ, stále Iowa, radeji si nasetrim penize na pristi vidlici
hovadsky kola :-) krasna serie UltimateF10. B
To mi rikej.
ES7 vidim jako jenoznacneho favorita na pristi bike, ted uz jen sehnat prachy:o(
hlavne objednat s predstihem, tak 2 mesice je cekaci standart..B
// hlavne objednat //- to predevsim;)
prej ne prej bude 60 kol skladem…
no kdyby ted řekli že to bude stejná pruda jako letos tak kolik lidí by si ho objednalo :)
nj, ale jakejch…:-P, vlastne :-(
nj, fully prej budou v breznu(cti: kveten:) takze…
jak je to třeba s nákupem Canyonu v zahraničí,taky se čeká ?
nedělám si iluze, jednotlivci rozhodně nepošlou kolo dřív než dovozci pro ČR :-(
tykhle to tazatel asi nemyslel
jo už chápu, sorry
jestli když pojedu do Německa,Švýcarska,Rakouska… tak je možné zakoupit v normálním bikeshopu bez čekání
Podle info, které mám od Canyon.com z letošního června, se v Německu dají koupit kola buď přes web nebo v centrále v Koblenz.
tak Canyon už má modely 2006 i na stránkách, ne jen v pdf. Mrkněte, je na co koukat :o)
ten TORQUE LIMITED by mi vubec nevadil…
mi povidej, ale spis takovy es9…;
a co to tedy bude? ES7?
jj, vyděl bych to tak, dražší už asi nemá cenu. je to fakt hustej stroj, už abych ho měl doma :o)
a nechces si koupit neco jinyho?;)
no leda es8 nebo 9 :o)
njn es7 je optimalni, es8 skoro to samy a za vic a es6 takovy osizeny…
jojo přesně tak.
ale to už asi neřeší situaci co, když vypadaj úplně stejně:o) teda jestli sem dobře pochopil, že na něj máš zálusk taky :o)
jj, canyony se mi libej uz od doby co se koupil NRS:)
tak se dneska pořádně najez, od zítřka se budeš živit už jen vodou a chlebem…ale na nějaký pivko Tě občas pozvu:-)
Takze silnicka je skoro jasna, vymenim kola a jsem na 7kg i s pedalama.
kterou kterou?????
jo vypada fajnove …
Tak co rozhodnul se negdo pro canyon ?
jasně, už dávno :o)
jo, ale nevim jestli s tim souhlasi penezenka:o)
mam podobnej problem , jinak muj favorit je XC9 akorat mam strach z toho tlumice
co to ma?
RockShox MC 3.3
toho bych se nebal, spis bych se bal floatu, nebo swingeru; me spis depta vidle na tom biku, co se mi libi:/
a to ?
es7
A sakra, vidim ze k intense 6.6 a sc nomad mi pribudol dalsi kandidat…torque 3 :)
koupit torque a pak prehazet komponenty:)
A proc maj vsechny vzduchovej tlumic? A proc tam neni ani jedno poradny kolo?
a delaj neco, na co by se pruzinak hodil?;
No podle me je pruzina lepsi na vsechno, protze vahu kola moc neresim
nejaky poradny kolo jako mas ty?:-)).jeste tak aby se nam jezdilo stejne..?:-))
No tebe sem cekal:-), no kdyby vyrabely vsichni kola jako Canyon tak by to bylo pro me jen vyhodny, nemusel bych setrit na novy, protze bych koupi noveho kola nezaznamenal zasdni zmenu, teda az na to ze by z toho moh ujit vzduch
No vypada to, ze i koupi lowendovyho modelu by sis dost polepsil :)
No vzhledem k tomu ze nejlevnejsi odpruzenej stroj je za 30 tak by to bylo o proti stavajicimu stavu –30 tisic a doma jedno kolo na maly prd a druhy kolo na velky prd a to kolo co se blizi mejm predstavam o kolu je za 66 a jeste k tomu se vzduchovim tlumicem? No proste tahle firma mi nema co nabidnout
hele a jentak pro zajimavost,jestli teda mas na mysli nejaky XCcko.kde se da koupit seriovka za 60 tisic s pruzinovym tlumicem? ps:klidne si to kolo kup,dej si tam pruzinovej tlumic a ja od tebe koupim ten vzduchac:-). bacha na VZDUCH na pneumatikach,ten utika nejradsi,mnohem lepsi by pro tebe specialne bylo treba napechovany listi:-)
No XC teda na mysly nemam, par firem znam, Norco, Kona, Specialized, GT, RB a mnoho dalsich. Jo unik vzduchu z pnumatik je nejcastejsi zavada, no to s tim listim nebude az tak dobrej napad, ale nakej elastomer by asi nebyl od veci
www.canyon.com/…s/index.html?b=51 si myslite o tomhle celkem se mi libi:)
A jeste jakou velikost vzit na 183CM clovicka?
TAky na to mrkám, navíc mě mile překvapilo, že v jedné řadě /ES/ESX/ nabízejí jak norm. vidlice, tak i s 20 mm osou! Žádná jiná firma to snad v nabídce nemá.
v rade es, ji nemas a v esx ji mas(i na zadnim), 2 rady…
ale rám je identický, ne? Maximálně rozdíl ve zdvihu 1–2 cm.
lisi se vahadlem a 12mm osa je tusim nekompatibilni s patkama na rychloupinak…
fakt pěkný stroje!! Jelikož mě čeká koupě nového stroje, tak jsem nahlédnul na jejich stránky a vážně uvažuji o tomhle: http://www.canyon.com/…tattung.html?b=54
Takze kdo vi at odpovi. Kde vsude maji celoodpruzene ramy od Canyonu loziska a kde kluzne pouzdra. Mam na mysli ramy NerveXC6(7) Nerve ES/ESX6(7)
já já já to vím neb sem jeden rám ted kuchal.pouzdra nikde ložiska všude.8kusů.
to rad ctu;)
super:)
Ani se mi nechce věřit že jsou všude ložiska, když na to koukám, tak mi to tak vůbec nepřipadá, ale je to jedině dobře
Tak to taky rozdelej;)
stejne ma ted trochu vic casu;) ://
Neboj, noha brzo sroste a hurá na bika, ať zas mohu deformovat jinou část těla :-)
Tak na to u mne koukal Gung-Ho s Ječňákem a asi tam opravdu jsou všude ložiska, ale rozdělávat to raději nebudu – rád se na něm ještě projedu :-)
cepy sou jedna z mala veci v ktery sem na biku muzes beztrestne vrtat;)
no a co to byl za ram?
urcite nejaky HT..;
to ja mam jinej sen…
specialized.com/bc/SBCBkModel.jsp?spid=12694
SWorks Stumpjumper FSR Carbon :) ale asi je to jen sen…musel bych prodat prinejmensim auto…
kdyz uz sen, tak at stoji za to: www.ibiscycles.com/mountain/?…
dostal si me :) fakt nadhera…
tohle nemá chybu, nádherný křivky
I cena je slušná – cca 2kUSD za rám s DHXair – za kus uhlí.
Ja mam asi takovouto predstavu a nekdo to uz vlastni:)
Nucleon, hezké, jen těch 18kg co to tak má – Thomson sedlovka, představec a sedlo, nášlapy k tomu vůbec nejdou…
a nestacilo dat odkaz(i na dolekop.com)? bylo by to ve vetsim rozliseni…
vypada to hezky…ale carbon na MTB a zvlast fullu bych asi nemusel
takze letos by mely byt jenom ty modely vypsane v ceniku v pravo:(
tzn? v jakym ceniku?
jo sory tak to dopada kdyz clovek dela nekolik veci najednou:D
es7 tam je;)
ale esx7 ne:(
to sem ani nechtel;-)
Ale ja joooooo:(
a nebude to trochu kulturni sok- z HT na houpacku140/145?;)
to prave uvidime ale celkem se tesim :)
asi vemu tu esx6 no a pevnou osu to ma ve predu a vzadu se uvidi no. Kdyz odejde deorko tak tam pujde nejaky naboj s prumyslama:)
No kanon- canyon je mi velmi sympaticka znacka, velmi rychlo napreduju a dalo by sa povedat, ze udavaju tempo v cykloodvetvi. Ale tych kategorii, co tam maju, hruza!!!
co to meleš odkdy canyon udává nějaký tempo:-)))vy slováci jste fakt sto let za opicema.
v seriovkach?klidne bych souhlasil.
Možná že tempo udává, ale ostatní sériovky silně nestíhaj;)
to je fakt:-).
jo ale jinak jednani ceskyho dovozce je asi jako kdyz mi muj tata v 85 kupoval bmx
a tos jeste nebyl v porgresscyclu;)
:o))) Chtel jsem od nich helmu – po case jsem to vzdal a koupil motokrosovou.
Mein gott, ubermensch!! :)
Se chci jen tak optat, Vy co jste se rozhodli pro koupi kola od uvedené značky, jak a kde ho budete pořizovat?
no ja pres www.bikeexpert.cz/ protoze jinak v ceske republice asi tezko
Už jsem se tam byl ptát, ale jejich přístup k zákazníkovi se mi teda nelíbil. Navíc mi tam prodavač řekl, že ten typ, kterej chci, tak třeba ani nebudou mít na prodejně, že bych si ho musel závazně objednat, aniž bych si ho mohl tzv. „ošahat“ Proto přemýšlím, jestli by nestálo za to, se domluvit více lidí a do Koblenzu se zajet přímo podívat . . . . .???
co chces za typ?
new.mtbs.cz/katalog06.html?m=50972 nebo ze bych vzal tohle?:)
vypada to divne ze si sam odpovidam ja vim ale tady je jeste srovnani tech dvou favoritu:)
new.mtbs.cz/katalog06.html?m=50966
v ceniku ho maji takze by nemel byt problem. Bylo mi receno (do telefonu takovym protivnym panem:)) ze ty co jsou v tom ceniku tak budou
Kde sa da zohnat cennik?
Komplet ceník Canyon
pevná XC
Grand Canyon Pro 50 990
Grand Canyon Elite 44 990
Grand Canyon Comp 38 990
YellowStone 29 990
WXC 3 29 990
WXC 2 22 490
Big Bear Comp 20 990
Iowa Sport 14 990
celoodpružená XC
Spectral Elite 85 490
Nerve XC 8 67 490
Nerve XC 7 56 990
Nerve XC 6 50 990
Nerve XC 5 44 990
Nerve WXC 7 44 990
Nerve XC 4 37 490
Nerve XC 3 31 490
celoodpružená FR/DH/street
Nerve ES 7 59 990
Nerve ES 6 53 990
Nerve ESX 6 52 490
Nerve ES 5 47 990
silniční
Ultimate F10 Race 59 990
Road Master Pro 44 990
Road Master Race 37 990
Road Lite Elite 31 990
Ceny jsou v Kč včetně DPH
je to jenom pretahle z mtbs.cz
Dikes. Ale prave torque mi tam chyba:/
neco mi rika ze nejsi sam:)
Nevím, kdy jsi s tím „protivným pánem“ mluvil, ale já tam byl osobně asi před měsícem a to nevěděl ten prodavač skoro nic . . . . Kdy by je měly mít ??
ja tam pred tydnem volal a bylo mi receno ze budou zacatkem brezna ale jestli nekecl to netusim protoze ja to mam do Praglu trochu daleko
no tak jim dám ještě jednu šanci, počkám teda ještě a uvidíme . . . .
no jsou to gumy,co nadelas.. to se vi dlouho:-).socialni pripadi co nemaj na to koupit jedno za svy,dat ho do vylohy a myslim ze behem dne by uz na nem byla cedulka prodano.
jj, přesně tak
se divim ze to jeste nikdo v CR nezacal resit ve velkym, myslim ze by mel jiste uspech, ja osobne mel uz minuly rok zalusk na Canynona Elite 2005 bohuzel uz nebyli, nebo spis bohudik protoze ted ten Canyon Comp 2006 je fakt zradlo, du do nej :) mit hotovost beru hned z Nemecka, ale bohuzel musim ho vzit na splatky takze mi nezbyva nez verit ze to typci z bikeexpertu okaucujou…
co jsem tak slysel, tak oni by je i v bike expertu prodavali ve velkym, pokud by je od vyrobce ve velkym dostali. takze kdo vi, kde je chyba. ale je fakt, ze pristup nekterejch prodavacu z karlaku je odstrasujici…
Možná blbý dotaz, pokud kupujete díly (kola) ze zahraničí tak jak realizujete platbu?? Ty peníze bych mohl dát i najednou (splátky by byly samozřejmě příjemnější kdyby to šlo zařídit), ale nevím jak je tam poslat. Mám pouze obyč účet v bance, nic víc.
Jak je to s koupi Canyonu pres jejich stranky, myslite, ze by se to dalo realizovat??? Mam zalusk na Torgue. Pokud by ta jejich nabidka objednavky pres net byla funkcni, bylo by to super. Mslite, ze to poslou i do CR a nevite nahodou jaka je cekaci doba???
Co mám zjištěno přímo od nich přes mail, tak není problém zaslat kolo i do ČR. O nějaké delší čekací době se vůbec nezmiňovali. Ještě si k tomu připočítej poštovné a balné ve výši 50 Euro!! Pokud by jsis to chtěl objednat přes intik, tak jim musíš zaslat ještě svoje míry, dle jejich požadavků. Pořád to také řeším, ale objednat něco, co znám jen z obrázku na intiku se mi teda moc nechce . . . . . .
…o tech mirach vim, 50 Euro me taky neskoli a obavy z toho, ze ten bike znam jen z obrasku, nemam. Stejne to je asi jedina moznost jak se dostat ke kolu, ktere se sem, podle vyse psaneho, zdrejme nebude dovazet. Snad jen pro neho zajet, osahat si ho, vyzkouset a popripade koupit. Ale to by jiste prekrocilo 50 Euro + potrebny cas.
Když pojedeš vlakem a čas budeš investovat za 0, tak se vejdeš :-)
A když si veme výbavu do batohu, může zpátky kolmo :-)