Zdravim a chci se zeptat na vase zkusenosti na bike kolem 30.000. Dik za rady
Zdravim a chci se zeptat na vase zkusenosti na bike kolem 30.000. Dik za rady
nepsal nahodou taky na pandoru? qdyz tak se budu opakovat… dobrej kauf je Ravo Racing XC. za 27990 mas kvalitni ram, slusnou vidli, sedlo fizik, vybaveni LX-XT-Avid SD5,karbovova sedlovka, eggbeatery. qdybych si ted kupoval kolo tak do nej pudu. ale menil bych vidli(scareb je na me mekej).
ja bych souhlasil s tim ravem, ale spatnej by nebyl ani scott (boulder nebo racing expert – v1. pripade je lepsi osazeni, v druhym ram)
ještě mrkni na 4ever http://www.4ever.cz/modely.html ravo ale vypadá líp.
pokud chceš HT, tak za tu cenu máš docela výběr, já bych určitě díky jízdním vlastnostem uvažoval o něčem od GF.
Obecně za 30 tis se dá kolupit solidní stroj. Co mě v poslední době zaujalo byl inzerát ve Velu od Pellsu na kola pro amatérské závodníky. Za 26,990 tam byl Schwinn (Homegrown?? už si navzpomínám)vidle Duke XC, LX, XT, brzdy Avid SD 5. Doplňky Ritchey pro. K tomu byl dres a kra?asy Pell´s. Podmínkou je, že na tom kole a v těch hadrech musíš objet letos min. 3 závody. Řekl bych že je to velice solidní nabíkdka. A nebo (doufám, že mě tady za to neukamenujete..)Merida Special edition. Kompletní XT, SR Suntour, IKE.
Jo, Meridu Special Edition 2003 mám a je božská.
full Merida xc mission
author vision 03 ve vyprodeji
Kočička! Haf!