Mám 13000 a vybral jsem si kolo http://www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… tak co vy na to?
Mám 13000 a vybral jsem si kolo http://www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… tak co vy na to?
vidim, ze je to predpripraveny pro montaz kotoucovek;o)
tim ti chci naznacit, ze V by byly lepsi…;
Vidlice nic moc, brzdy asi taky nebudou nejlepsi. Myslim, ze v teto cenove hladine budou lepsi vcka. Designove se mi ale celkem libi. Kdyby bylo na me, tak si z nabidky cykloshopu vyberu toto: http://www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… . Ma lepsi ram a je i lepe osazene.
Me se docela libi :) za 13 to sice nebude zadnej zazrak, ale moje stalo stejne a bohate me staci… akorat vidli sem casem menil
Vidli mam pripravenou Manitou Splice RTWD 2006 a ma navarky pouze na kotoucove brzdym, proto jsem vybiral kolo s kotoucema, aby se nemuselo prepletat. Jinak kolo mam na takove sportovni jezdeni, par zavodu se serialu Kolo Pro Zivot.
a co koupit komponenty a postavit si sam, kdyz uz mas vidlici?
No to ne, to by nevyslo a navic chci si koupit neco pekneho.
sestavit se taky dají hezká kola:-)
já se o to teda snažím:-D
Tak samozřejmě, ale stálo by to víc peněz a bylo by to složitější.
zas o tolik dražší ne… složitější by to bylo, ale můžeš si to sestavit podle svého
Ja myslim ze by to vyslo.. usetris par korun za vidlici, tkerou uz mas, nebude to sice na XTcku, ale myslim ze by se to dalo
Jestlize mas vidli jenom na kotouce, tak to je problem. Nejlepsi asi bude, kdyz koupis nejake vybavenejsi kolo s veckama a predni vymenis za kotoucovku(hydr.). Kdyz prodas puvodni komponenty, tak se to ani prilis neprodrazi.
Vyber si kolo na „V“. Bude mít lepší výbavu a hlavně bude brzdit
spis uz tohle http://www.solidosport.cz/detail.asp?…
Jo to je pekny, akorat bych mu dal nejakou fungujici vidli. Za tu cenu fakt dobry.
Matts Miami taky nevypada spatne.
Ano, taky bych volil Miami http://www.bagbike.cz/?…
Zkus se podívat na http://www.cyklosvec.cz/index.php?…
bych si radši přidal :) ale jestli máš strop 13kkc tak sem ted koukal na vyprodej lapache http://kupkolo.cz/…uct_info.php?…
Ja neviem, co mate proti tym kotucom? 180ka tanier v predu, to nebude az take zle. Inak ja osobne by som si bike skladal. Clovek si aspon moze stale robit po trochach radost. Takze za tie peniaze, co mas kupil ram a kotuce+ nejake drobnosti a zvysok prehadzal zo stareho. Inak je to samozrejme na tebe a ta Merida, co si si vybral, je pojazdna :)
ted jsem to same resil s kamaradem, dlouho jsme hledali ktere kolo v teto nebo podobne cene bude nejlepsi a nakonec nam z toho vypadlo Mongoose amasa comp – na www.bikestore.cz/inshop/shop.asp maji za 14760,– je to sice o trochu vic, ale myslim, ze by se vyplatilo priplatit – ma podle meho nazoru funkční vidli a kotouče co budou brzdit
jo a vzhledem k tomu, ze uz mas splice, tak tam muzes hodit splice, axela prodas – to nebude zas takovej problem a jsi na 13 :-)
Taky davam hlas pro Amasa Comp, a prodat Axela… Kamosh ma Amasu Elite, a ten ram vypada hodne pekne. Snad by i neco mohl vydrzet. A geometrie se mi taky libi.
Ja prosim taky hlasuju pro Amasu. To bude takovy hravejsi kolo, se kterym se da v poho objet i zavod
Tys už prodal toho blackhawka??
NO jasně, jinak bych se přece neptal na nové kolo. Sem ho prodal jednomu klukovi, který chodí na sportovku. Za 13500 Kč a ještě mi nabízel víc.
njn, kdyz narazis na nekoho kdo se v tom nevyzna
Chlapec ma celkem stesti co?
to kazkopadne, za kolo se sedmikolem bych takovy prachy urcite nedal
No ja taky ne, ale vidis, ze se i predrazeny kolo da prodat, hlavne musis dat zajimave a poutave inzeraty:-) Treba se mi podari prodat moje skladacka za 5000kc:-)
dám ti 4 a půl
no to je malo, pridej! Kdyz Blackhawka za 13500kc, tak skladajdu za 5OOOkc!
4600 poslední slovo
:-/
ježišmarjá, tak 4700 ať nežeru
No ale jestli Blackhawk da 5000kc, tak mas smulu.:-)
5500 :-P
Jo a mimochodem, u tvyho kola ti chybi ty fotky, co jsi tam pridaval naposled, mel bys je tam dat znovu:-)
já vím, já jen vyčkávám, jestli se nestane zázrak a admin nevrátí zálohovaný data, ale už to moc nevypadá..jinak klobouk dolů, ty máš přehled ;-)
nicméně tvůj zimní oř to taky nerozchodil..
No jo, chudak muj gt, ale toho tvyho Rock machina si pamatuju, pac se mi libi ty zmeny, cos udelal, fakt hezky kolo.
jé dík, to potěší, když se líbí i jiným nejenom mně :-)
Se taky snazim delat ptakoviny s kolem, ted je na rade vidla, na Vanoce Jezisek prinese novy razeni, paky-ty co mas ty, kazetu, retez… no ale jeste je toho hodne co vylepsovat.
vylepšovat je pořád co :-) jen ten rozpočet chybí, a dobrá vidla je základ, páky můžu jen doporučit, jsou skvělý, měl jsem před tím deorka a je to nebetyčněj rozdíl. Co plánuješ za tu vidlu??
No rozmyslim Mx comp, Splice no a potom pujdou na radu kliky ty chci FSA Alpha Drive a nejakou kvalitni osu. ale pak jeste bych chtel riditka, saltr… no proste je toho moc no…
Nebylo by lepsi koupit cele kolo?:)
No asi jo, ale mam k tomu ramu citovy vztah, tolik jsme uz spolu prozili:-) Ale mohl bych ho za nejaky sileny prachy prodat, jak Blackhawk:-) Tipni nejakou adekvatni cenu, za kolik by slo, ale pocitej s tim, ze uz je tam novy razeni, kazeta, retez LX a paky Avid SD7.
to tvoje tsunami je za dobrý prachy a tak mě napadá, proč ho vlastně prodáváš krasavca?
No je vic duvodu. Ten prvni je ze ho mam maly at delam co delam porad nemuzu najit idealni posed. A druhy je ze me uz nebavi(me celkem boli zada) to drncani a nakopavani od terenu a proto bych chtel fulla.
no, tak to tě čeká ještě hodně vydání, kdyby měl člověk tak čtverku k platu jako bonus na upgrady na bajk, to by bylo žůžo :-))
Jo no a pak kdyby mi davali ve skole nejaky kapesny na upgrady treba tech 4k, jako podpora mladych „nadejnych“ sportovcu, to by se upgradovalo!
Az to zjisti tak te zrube jak zito:D
taky si myslím, že to nezůstane bez odezvy :-)
Ale on věděl do čeho jde. A hlavně šel po vzhledu, líbilo se mu a chtěl být jediný. Nechal jsem ho udělat i testovací jízdu a říkal, že je to super, tak nevím o co vám jde.
a co my domluvime se?;)
jako, že bych koupil ten tvůj RockMachine?
no
Jsem se díval, jako kolo super, ale ty vlaštovky…ale bohužel ten rám je na mě malý, já potřebuju 21" nebo 22" Jsem zkoušel 19.5" a to byla hrůza a tohle je 19"
vlastovky neres tam jsou jiny:) kolik meris?
190 cm
cim to je ze ti mladi jsou cim dal tim vyssi
To taky nevím, ale v Basketu se činím dobře. Jsem hrál za Jeseník, ale už ne :(
Zalezi co si od toho predstavujesh… Jestli chcesh vic chrtit, nebo takovou pohodicku. Ja sem se na tom kamoshovem svezl, a 19 mi byla akorat. A to merim 187, ale mam celkem dlouhe nohy. 21 bych urcite nebral. A vlashtovky se daj vymenit kdyby ti nesedely, ale ja si na ne zvykl, a i bez nich si kolo uz nedovedu predstavit. Proste se to kolo pak lip vede… ;o)
tak s divam, ze to ma dokonce 18"…
Nám nejde vlastně o nic, ale tobě asi pude brzy o krk :-))) ber jak ber, i kdyby byl borec sebe víc v pohodě, tak jak zjistí prodejní cenu v obchodě-a to je hodně pravděpodobný, věř tomu, že pokud není ultradebil, tak to bude chtít řešit. Ikdyž, vzhledem k tomu, že si to nezjistil před nákupem, tak nevím.
Tak hele, už mě to nebaví. Možná že jsem se teďka k vám choval hnusně a neměl jsem, ale kolo jsem neprodal a jestli chcete tak vám jej teď klidně vyfotím a hodím na svou stránku. Nechci se s vámi hádat, kolo u mě pořád je a navždy bude, protože jsem si promluvil s rodiči a spolu jsme našli jiné řešení. Nové kolo si kupovat budu, ale Blackhawk zůstane doma. Ten prodej byl vymyšlený kvůli tomu jak se zachováte a stalo se přesně tak jak jsem si myslel. Takže se vám všem omlouvám za tuto fikci a nezlobte se. Nebojte nejsem taková svině abych to kolo prodal za takový peníze.
:-o tak pokuds tady otravoval pro nic za nic a zakladal kvuli tomu novy thready a ve svý podstatě sis z nás dělal prdel, tak to teď přestalo bavit mě, pokud seš schizofrenní, tak běž léčit a nevysírej lidi okolo sebe!!!
tak nejprve thread byl okolo nového kola za 13000, protože jsem chtěl poradit. Ne fakt se omlouvám. Nechtěl jsem nikoho naštvat.
houby,byl to dobrej impuls pro debatu, aspon si mel co delat:))
Ale já si nechci dělat nepřátele a už vůbec se s nikým tady nechci hádat, prostě jsem chtěl jenom poradit kolo za 13000 a když už jste se zeptali co jsem udělal s tím starým, tak se to celé nějak zvrtlo. To jsem ale nechtěl tady někoho vytočit.
klid, ja chci jen trochu popudit wlka:))
No dobrý, ale pak se to otočí proti mně.
hm, že by reality show už dorazila i knám :-)
Ne fakt já bych se vám všem chtěl omluvit, neměl jsem to dělat. Můžete mi teda ještě poradit s tím kolem?
za trest koupíš od Gobika jeho skládačku za 5000 :-))))
:-)))))))
No konecne solidni cena!
a vubec nechces moje kolo za ty prasule?;)
To byl ale bl…
Ale nebyl, pochop, že ne každému jde o to aby tam měl XTR, ale někomu jde o vzhled a o design. Prostě to tak je a když se mu líbilo jsem mu měl říct, že je na hovno a každý ho pomlouvá a ty si taky blb, že ho chceš.
Ja myslim, ze si ho normalne okrad, to kolo se novy prodava za 8000 Kc.
Jak okrad? Su obaja spokojny? Su! Mozno jeden o trochu viacej.. :)
Už jsem nahoře psal, že mi ještě nabízel víc. Já jsem ho do toho nenutil, tak jak okrad. To že se prodává za 8000, tak se prodává, ale on ho bral za tuhle cenu.
A v ktery lecebne bydli?
Chodí na sportovní školu.
to rekreacni biker prohloupil!!! v tluste dolni ramove trubce byl smotan svitek s mapou, kde lezi stechovicky poklad. proto mu nabizel i vic… :))
Přečti si příspěvek v polovině stránky a dozvíš se pravdu. taky se omlouvám
zkus to nekdy dotahnout do konce viz http://www.czech-tv.cz/…t/index2.php vymekls moc brzo :))
Jo to znám, to bylo ale většího kalibru :-)
Dávej si pozor co píšeš nemuselo by se ti to vyplatit! Mimochodem XTero vůbec nežeru a ocením i kolo na Aceře když je dobře sladěné.
To bylo obrazné, mrkni na půlku této stránky, tam jsem napsal pravdu. Tobě se omlouvám taky za klamání.
Ok,všechno dobrý:-)))